Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Może jakiś nowy bug? xD bo zapisuje się dokładnie tak jak robisz

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No właśnie zawsze tak było. Kurwie jedne. Taki gangsta, a będę całą grę randomowym sztruclem się bujał :yao:

Opublikowano

Znikające auta to zawsze był standardowy bug w każdym GTA xd

Opublikowano

Hasłem przewodnim tej całej trylogii powinno być

75ff4f00123ebd68943c9ea4e71442a4.jpg

Opublikowano

I jak tam fizyczniak na switcha? Kupił ktoś?

Rozumiem że żadnej nowej latki nie dali? :shieeet:

Opublikowano

Ja odkrywam kolejne bugi w GTA III. Mój ulubiony to jak chcesz strzelać zza przeszkody to Claude rozpoznaje ją jako przeciwnika i zamiast strzelać to uderza tę przeszkodę. Mam nadzieję, że w VC i SA jest trochę lepiej z tym, bo tam jest więcej strzelania. Ogólnie, strzelanie to zjebali, jeszcze to podświetlanie postaci zamiast celownika to jest jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Właśnie też jestem ciekawy jak to na Switchu będzie smigać i czekam nanjakieś recki. Ciekawe, czy usunęli kilka idiotycznych bugów i czy płynnie działa, bo na XSX płynność animacji to akurat zaleta i zachęca do gry, szczególnie, że jak grałem w III te 20 lat temu na PC, albo potem na PS2 to tak średnio z płynnością było xd

Opublikowano
  W dniu 13.02.2022 o 10:48, krupek napisał(a):

Właśnie też jestem ciekawy jak to na Switchu będzie smigać i czekam nanjakieś recki. Ciekawe, czy usunęli kilka idiotycznych bugów i czy płynnie działa, bo na XSX płynność animacji to akurat zaleta i zachęca do gry, szczególnie, że jak grałem w III te 20 lat temu na PC, albo potem na PS2 to tak średnio z płynnością było xd

Na carcie jest tylko 3 i SA, VC trzeba dociągnąć :yao: 

Dodatkowo gry na carcie są w wersji 1.04, a najnowszy patch 1.05 (z grudnia 2021 XDD) trzeba dociągnąć z neta - oczywiście wszystko chodzi w rwanych 25fpsach :rayos: 

to dla ciebie rockstar

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 12.02.2022 o 22:31, krupek napisał(a):

podświetlanie postaci

A to akurat możesz sobie w opcjach wyłączyć.

Opublikowano

A to nawet nie widziałem. Pojawia się wtedy normalny celownik?

Opublikowano

Chyba jest jak było na PS2, czyli lock on i przejście w celownik po poruszaniu kamerą. Nie pamiętam, dawno nie odpalałem tej kolekcji.

Opublikowano

No tak średnio z tą płynnością na Switchu, jeśli to nie kwestia nagrywania ekranu w taki sposób.

Opublikowano

No są to te same rwane 25fps co w grudniu, bo żadnej nowszej latki nie było :dunno:

Opublikowano

A po co mają naprawiać jak zjeby to kupują? xD yebać graczy i nic się nie bać panie take2

Opublikowano

10 mln zwierząt, zapamiętajcie tę liczbę. Teraz pewnie już i tak jest 15 mln od tamtego czasu.

Opublikowano
  W dniu 14.02.2022 o 14:46, Patricko napisał(a):

I już raczej nie będzie.

Niesmialo liczyłem, że na premierę fizycznej wersji na switcha ogarną cokolwiek, ale nie ogarnęli kompletnie nic więc ha tfu

Opublikowano
  W dniu 14.02.2022 o 14:52, Faka napisał(a):

10 mln zwierząt, zapamiętajcie tę liczbę. Teraz pewnie już i tak jest 15 mln od tamtego czasu.

Ty też jesteś zwierzęciem.

Opublikowano

Na pewno nie takie zwierzęta, co se nakupowali tę chujowiznę i pozwalają na proceder wydawania gówna.

Opublikowano

Wiekszsoc grala na konsolach albo na pc w 12 klatkach i dokladnie takie doznania t2 im zapewnilo. Zgodnie z wytycznymi nostalgii wiec nie wiem o jakie pacze na klatkaz wam chodzi :kaz: