Opublikowano 7 lutego 20223 l No właśnie zawsze tak było. Kurwie jedne. Taki gangsta, a będę całą grę randomowym sztruclem się bujał
Opublikowano 12 lutego 20223 l I jak tam fizyczniak na switcha? Kupił ktoś? Rozumiem że żadnej nowej latki nie dali?
Opublikowano 12 lutego 20223 l Ja odkrywam kolejne bugi w GTA III. Mój ulubiony to jak chcesz strzelać zza przeszkody to Claude rozpoznaje ją jako przeciwnika i zamiast strzelać to uderza tę przeszkodę. Mam nadzieję, że w VC i SA jest trochę lepiej z tym, bo tam jest więcej strzelania. Ogólnie, strzelanie to zjebali, jeszcze to podświetlanie postaci zamiast celownika to jest jakieś nieporozumienie.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Właśnie też jestem ciekawy jak to na Switchu będzie smigać i czekam nanjakieś recki. Ciekawe, czy usunęli kilka idiotycznych bugów i czy płynnie działa, bo na XSX płynność animacji to akurat zaleta i zachęca do gry, szczególnie, że jak grałem w III te 20 lat temu na PC, albo potem na PS2 to tak średnio z płynnością było xd
Opublikowano 13 lutego 20223 l W dniu 13.02.2022 o 10:48, krupek napisał(a): Właśnie też jestem ciekawy jak to na Switchu będzie smigać i czekam nanjakieś recki. Ciekawe, czy usunęli kilka idiotycznych bugów i czy płynnie działa, bo na XSX płynność animacji to akurat zaleta i zachęca do gry, szczególnie, że jak grałem w III te 20 lat temu na PC, albo potem na PS2 to tak średnio z płynnością było xd Na carcie jest tylko 3 i SA, VC trzeba dociągnąć Dodatkowo gry na carcie są w wersji 1.04, a najnowszy patch 1.05 (z grudnia 2021 XDD) trzeba dociągnąć z neta - oczywiście wszystko chodzi w rwanych 25fpsach to dla ciebie rockstar Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 13 lutego 20223 l W dniu 12.02.2022 o 22:31, krupek napisał(a): podświetlanie postaci A to akurat możesz sobie w opcjach wyłączyć.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Chyba jest jak było na PS2, czyli lock on i przejście w celownik po poruszaniu kamerą. Nie pamiętam, dawno nie odpalałem tej kolekcji.
Opublikowano 14 lutego 20223 l No tak średnio z tą płynnością na Switchu, jeśli to nie kwestia nagrywania ekranu w taki sposób.
Opublikowano 14 lutego 20223 l No są to te same rwane 25fps co w grudniu, bo żadnej nowszej latki nie było
Opublikowano 14 lutego 20223 l A po co mają naprawiać jak zjeby to kupują? xD yebać graczy i nic się nie bać panie take2
Opublikowano 14 lutego 20223 l 10 mln zwierząt, zapamiętajcie tę liczbę. Teraz pewnie już i tak jest 15 mln od tamtego czasu.
Opublikowano 14 lutego 20223 l W dniu 14.02.2022 o 14:46, Patricko napisał(a): I już raczej nie będzie. Niesmialo liczyłem, że na premierę fizycznej wersji na switcha ogarną cokolwiek, ale nie ogarnęli kompletnie nic więc ha tfu
Opublikowano 14 lutego 20223 l W dniu 14.02.2022 o 14:52, Faka napisał(a): 10 mln zwierząt, zapamiętajcie tę liczbę. Teraz pewnie już i tak jest 15 mln od tamtego czasu. Ty też jesteś zwierzęciem.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Na pewno nie takie zwierzęta, co se nakupowali tę chujowiznę i pozwalają na proceder wydawania gówna.
Opublikowano 14 lutego 20223 l Wiekszsoc grala na konsolach albo na pc w 12 klatkach i dokladnie takie doznania t2 im zapewnilo. Zgodnie z wytycznymi nostalgii wiec nie wiem o jakie pacze na klatkaz wam chodzi