krupek 15 475 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Bardziej irytujące od postaci jest dorysowaywanie się otoczenia przy nas, albo znikanie pojazdów jak się odwrócimy... czyli błędy z oryginałów, nic a nic nie tknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Gram w VC i bawię się dobrze, ale srogą bekę miałem jak odpaliłem w trybie JAKOŚCI i w porywach 20 klatek na series x przy grafice jak z x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 13 godzin temu, Rozi napisał: Gry mają się pojawić na Steamie/Epicu, jakby je wrzucali bez większego patcha, to pogrzałoby ich srogo. O tym pojawieniu się na Steamie to ja już od roku słyszę. I jest tak jak krupek pisze, naprawili główne babole, jakiś czas temu wypuścili małego patcha który prawie nic nie zmienił i koniec trochę wygląda jakby zakończyli wsparcie. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 19 godzin temu, Bzduras napisał: Tak na PS5 pozostaje digital jeśli chcesz mieć gierkę natywnie na PS5, nie ma żadnej opcji upgrejdu do nowej generacji na plejkach. Na Xie jest dostępna? Dziwny ruch ze strony wydawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 23 minuty temu, Square napisał: Na Xie jest dostępna? Dziwny ruch ze strony wydawcy. Na X gra wspiera Smart Delivery, więc nie trzeba nawet robić żadnych upgrejdów - po prostu wrzucasz plytkę/ściągasz cyfrę i samo pobierze sobie natywną wersję na Twój sprzęt. Nie mam pojęcia dlaczego Take2 nie zostawiło jakiejś furtki upgradu dla plejek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 No, ale to jest ten sam proces co na Pleju, więc dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Smart Delivery to troszkę coś innego się efekt ten sam. Straussa i Zelnicka trzeba zapytać, co mieli w baniach podczas podejmowania tej decyzji. Obstawiam kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 22 minuty temu, Bzduras napisał: Na X gra wspiera Smart Delivery, więc nie trzeba nawet robić żadnych upgrejdów - po prostu wrzucasz plytkę/ściągasz cyfrę i samo pobierze sobie natywną wersję na Twój sprzęt. Nie mam pojęcia dlaczego Take2 nie zostawiło jakiejś furtki upgradu dla plejek. Jak odpalałem z płytki jakoś w styczniu/lutym to wciąż nie był naprawiony błąd z instalacją. Gra wywalała błąd przy pobieraniu. Trzeba było usunąć, pobrać cyfrę ze sklepu i przy włożonej płytce odpalić. Ciekawe, czy już naprawili tego kasztana. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Czyli jednak czekamy dalej z zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Ta gra jest tak słaba, ale to taaaaak słaba, że nie da się tego wyrazić słowami. Postanowiłem spytać co OpenAi myśli o tej grze: Cytat GTA Definitive Edition to prawdziwy przykład jak zawieść fanów w wielkim stylu. Rockstar Games zdecydowanie nie wykonało swojego zadania. Grafika jest szczególnie brzydka, modele postaci wyglądają jakby pochodziły z epoki PlayStation 2. Gra jest po prostu mało atrakcyjna wizualnie. Jest to jedynie port z telefonów, który dodatkowo jest pełen błędów. Przez co jest to jeszcze bardziej irytujące dla fanów, którzy zastanawiają się czemu tak wiele czasu i pieniędzy zostało włożonych w tak niedopracowany produkt. GTA Definitive Edition jest bardzo słabą odpowiedzią na oczekiwania fanów. To prawdziwa pogarda dla wieloletnich fanów serii i jest wielką zawiedzeniem. A tak serio mówiąc - pograłem chwilę w te nowe wersje, na PS5. I jestem totalnie załamany. Wiedziałem, że porty będą do dupy, ale że będą aż tak do dupy to się nie spodziewałem. Gdybym ja maczał palce w produkcji tego gówna - nie podpisałbym się nigdzie w napisach końcowych. I żadne patche nie pomogą tej grze - ona jest zła u podstaw. Wszystko jest złe. Dosłownie wszystko. Kamera jest nie halo, sterowanie jest nie halo, jakiś dziwny input lag jest, radia są nie halo, sfx są nie halo, grafika jest nie halo, no nie jestem w stanie znaleźć jednej dobrej rzeczy. Realistyczne światła samochodów są ładne, ale kompletnie nie pasują do tych gier, gdzie reszta grafiki jest zwyczajnie brzydka, zbyt kolorowa, simsowata. Brak słów. Wszystkie kopie powinny zostać odesłane do producenta i przetopione na miski, które się trzyma w łazience do rzygania - do niczego więcej się te gry nie nadają. Bez kitu, mi się w głowie nie mieści jak można stworzyć taką kupę. Jeżeli chcecie pograć w dobre GTA z ery 3D to bierzcie albo oryginalne z PS2 (najmniej błędów, najwięcej detali, ale słaba wydajność) albo grajcie w oryginały na PC (ale trzeba nauczyć się jak modować te gry - z modami można osiągnąć naprawdę kosmiczne efekty, jak ruchoma roślinność, wolumetryczne chmury itp) Edytowane 2 Stycznia 2023 przez łosion Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 I oni to puścili bez żadnego dodatkowego patcha? Kurwa wstydu nie mają: Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 037 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) Tymczasem w siedzibie Rockstar Edytowane 19 Stycznia 2023 przez Homelander Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 No to cóż, pisałem że kupię jak wyjdzie na Steam a u mnie słowo droższe od pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Steam/GOG reszty platform to mi się nawet instalować nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Odpalenie w trójce radia Flashback z tym soundtrackiem ze Scarface wrzuciło taki grad ciar nostalgii, że łoooo . Ale model jazdy to jest XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Odniosłem wrażenie że pojazdy niszczą się szybciej niż w oryginale i zacząłem się troszkę martwić misjami specjalnymi ale właśnie zrobiłem najgorszą z nich czyli ambulans i nie było tak źle. Ale czas to mocno zredukowali. W oryginale po kilku przejazdach miało się kilka minut zapasu, tutaj pierwsze poziomy to było życie na krawędzi. Ruch uliczny też mnie jakoś mocniej wkurwia niż w oryginale. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Hah, też właśnie zacząłem od tych misji specjalnych, bo potem z gangsterami strzelającymi ze wszystkich kierunków, byłoby to niemożliwe. Zrobiłem ambulans, martwiło mnie najbardziej wywrócenie go, ale ręczny dużo pomagał. Czasowo też się wyrabiałem, ale trzeba było planować drogi zawsze. Teraz polecę z gaszeniem pożarów i policjantem. A ruch Cię wkurwia, bo jest większy, niż w oryginale, co jest plusem oczywiście xd Póki co mi się podoba, styl graficzny ze sznytem komiksowym zaakceptowałem, bugów nie było większych póki co. Ale ładunek nostalgii jest ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) I pomyśleć, że myślałem w zeszłym tygodniu o zakupie trylogii za 70 dyszek. Całe szczęście, że jest Internet. Edytowane 7 Lutego 2023 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 To nie jest warte złamanego grosza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Za 62 zł kusiło, ale pomyślałem, że po co takiego balasa w ogóle na półce trzymać. Pewnie niedługo będą kolejne części w plusie, a w Vice City pograłem z 1h dla nostalgii. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Już nie pierdolta jakby to był niegrywalny crap. Nie ma bugów, czy glitchy uniemożliwiających grę. Za 60-70 zł warto sobie odświeżyć te 3 gry w takiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Gra jest kiepskim remasterem na zajebistych fundamentach, za 6 dych warto wziąć, bo usprawnienia robią robotę. No i ładunek nostalgii jest ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Na całe szczęście mam san andreas z ps2 w hd kupione na sonce więc nigdy nie będą musiał brodzić w tym szambie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Tak, tak, wiemy, wiemy, bo pisałeś to kurwa 244828 razy. BeZ fIlTrA tO nIe SaN aNdReAs Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 355 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Jedyną naprawdę znaczącą przewagą semi-remasterów jest to, że działają w 60fps out-of-the-box, bez psucia fizyki gry. Samo to jest warte z dwie dychy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi