Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

ProstyHeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, pawelgr5 napisał:

Skoro tak to może wezmę jak trylogia spadnie poniżej 100zł.

Ja kupiłem na Switcha w jakiejś promocji ostatnio za 106 zł. Ogólnie warto śledzić te promocje w Nintendo eShopie, bo można dorwać czasem fajne pakiety za naprawdę znakomitą kasę. 

Co do samych gier, dostały dużo różnych patchy i wreszcie działają i wyglądają dobrze, na Switchu gra się w to bardzo przyjemnie jak dla mnie.

• Plusik 2
Opublikowano
16 godzin temu, MatekDM napisał:

Ja kupiłem na Switcha w jakiejś promocji ostatnio za 106 zł. Ogólnie warto śledzić te promocje w Nintendo eShopie, bo można dorwać czasem fajne pakiety za naprawdę znakomitą kasę. 

Co do samych gier, dostały dużo różnych patchy i wreszcie działają i wyglądają dobrze, na Switchu gra się w to bardzo przyjemnie jak dla mnie.

Na taką odpowiedź czekałem, kupione :D

Opublikowano

Na PS4 za 80 zł nówka folia, ale wkurza fakt, że wersja płytowa nie pozwala pobrać wersji ps5. W ps+ chyba tylko vice city dali na chwilkę, a może rzuca jeszcze cała trylogię, skoro GTAV właśnie dodali.

Opublikowano

Cała trylogia już była w abo plus i gp. W GP na pewno San Andreas, a w plusie Vice City i chyba też III ale tu mogę się mylić. Te gry były jednak w takim stanie, że nawet za darmo nie chciałem w to grać.

Opublikowano

Trójki nie było w żadnym abonamencie. A ona i VC wyglądają zdecydowanie najlepiej. San Andreas nie zagryzło, chociaż może miałem przesyt.

A ten wygląd trylogii na telefonach mocno kłuje w serduszko, tak to powinno być odświeżone :(

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżam temat, bo naszła mnie chęć ogrania tych remasterów. Powiedzcie, jak obecnie wyglądają kwestie techniczne wersji konsolowych PS4/PS5? Kojarzę, że po premierze była niezła beka z katykaturalnych ryjów postaci:pawel:

No i jakbym na PS5 chciał ograć "dedykowaną" wersję, to tylko w cyfrze, bo płyta umożliwia tylko ogranie wersji PS4?

Opublikowano

Tak, wersja PS5 tylko cyfra. Natomiast wersje PS4 działają już bardzo dobrze, podobno nawet lepiej z klatkarzem niż te dedykowane PS5. A różnic w rozdzielczości raczej nie zauważysz.

Czyli nie przejmuj się i graj w dowolną wersję. Pudła już taniutko chodzą, a cyfra bywa na przecenach sezonowych.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Powiedzcie, jak obecnie wyglądają kwestie techniczne wersji konsolowych PS4/PS5?

Bardzo dobrze to wygląda. Ograłem cały remaster na platynkę i nie otrzymałem żadnego istotnego buga. Nic się nie zawiesiło, wysypało - nic z tych rzeczy.

7 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Kojarzę, że po premierze była niezła beka z katykaturalnych ryjów postaci

To zaś wciąż jest więc w postaciach więc jeśli Ci to mega przeszkadza - odpuść sobie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
11 minut temu, Shankor napisał(a):

Idealnie zbiegło się w czasie, bo 18 listopada GTA:SA opuszcza PS+.

Serio? A to chujki, takie info powinno być dostępne dużo wcześniej.

W PS App zero info.

Opublikowano

A tu trójeczka i Vice City:

302ca49c-c92a-445a-9e24-0194e7bd6790-1.p

2604bb66-6b80-4d06-a28b-8cd9f2a34b7b.png

6f36632d-2d7a-49b5-83bc-95b4367b0a44.png

d2bb8358-01b5-477f-b45a-2c1fe5da8750.png

31c450da-df67-4a04-965a-d3b769ad33d3.png

5b563e38-984c-4cf1-90d4-3c9b226a95f8.png

3e1a6f39-b4c5-4840-a94f-7565ac1cfd2e.png

Wszędzie włączyłem klasyczne oświetlenie, a także bloom, blur i lens flare'y. Wiem, że poprawili sporo błędów, np. dźwięki otwierających się drzwi do garaży, postawę CJa na rowerze, mam wrażenie że japy też lepiej wyglądają.

• Lubię! 1
Opublikowano

No jest lepiej, zdecydowanie. Oświetlenie i LOD wróciły do tego co było w oryginałach, przez co znów jest poczucie skali i nie widać już Mount Chilliad stojąc przed domem :kekyayaya: Teraz na promce to nawet chyba mogę polecić.

Aha, stara generacja i Switch nie dostaną tej łatki.

• Haha 1
Opublikowano

Całkiem przypadkiem pewnie ten patch wrzucają chwilę przed wywaleniem gta:sa z plusa XDD pobawcie się gracze chwilę, a potem zapraszamy do kupna 

Opublikowano

jakbym musiał wybierać to i tak na pc lepiej kupić oryginalną trylogię + gta4 complete za 200 zł niż to za 120zł. dla młodszych graczy na pewno to jest przystępniejsze, ale mi za bardzo siedzi w głowie oryginał

• Plusik 1