MatekDM 1 299 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 11 godzin temu, pawelgr5 napisał: Skoro tak to może wezmę jak trylogia spadnie poniżej 100zł. Ja kupiłem na Switcha w jakiejś promocji ostatnio za 106 zł. Ogólnie warto śledzić te promocje w Nintendo eShopie, bo można dorwać czasem fajne pakiety za naprawdę znakomitą kasę. Co do samych gier, dostały dużo różnych patchy i wreszcie działają i wyglądają dobrze, na Switchu gra się w to bardzo przyjemnie jak dla mnie. 2 Cytuj
izon 995 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 16 godzin temu, MatekDM napisał: Ja kupiłem na Switcha w jakiejś promocji ostatnio za 106 zł. Ogólnie warto śledzić te promocje w Nintendo eShopie, bo można dorwać czasem fajne pakiety za naprawdę znakomitą kasę. Co do samych gier, dostały dużo różnych patchy i wreszcie działają i wyglądają dobrze, na Switchu gra się w to bardzo przyjemnie jak dla mnie. Na taką odpowiedź czekałem, kupione Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Na PS4 za 80 zł nówka folia, ale wkurza fakt, że wersja płytowa nie pozwala pobrać wersji ps5. W ps+ chyba tylko vice city dali na chwilkę, a może rzuca jeszcze cała trylogię, skoro GTAV właśnie dodali. Cytuj
Słupek 2 126 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 po co czekać aż wrzucą do plusa/gp jak można kupić abonament gta+ bodajże 26 zł na miesiąc. niedawno w ramach abonamentu wrzucili całą trylogię Cytuj
Elitesse 377 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Cała trylogia już była w abo plus i gp. W GP na pewno San Andreas, a w plusie Vice City i chyba też III ale tu mogę się mylić. Te gry były jednak w takim stanie, że nawet za darmo nie chciałem w to grać. Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 18 grudnia 2023 Opublikowano 18 grudnia 2023 Trójki nie było w żadnym abonamencie. A ona i VC wyglądają zdecydowanie najlepiej. San Andreas nie zagryzło, chociaż może miałem przesyt. A ten wygląd trylogii na telefonach mocno kłuje w serduszko, tak to powinno być odświeżone Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Odświeżam temat, bo naszła mnie chęć ogrania tych remasterów. Powiedzcie, jak obecnie wyglądają kwestie techniczne wersji konsolowych PS4/PS5? Kojarzę, że po premierze była niezła beka z katykaturalnych ryjów postaci No i jakbym na PS5 chciał ograć "dedykowaną" wersję, to tylko w cyfrze, bo płyta umożliwia tylko ogranie wersji PS4? Cytuj
jimmy 1 226 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Tak, wersja PS5 tylko cyfra. Natomiast wersje PS4 działają już bardzo dobrze, podobno nawet lepiej z klatkarzem niż te dedykowane PS5. A różnic w rozdzielczości raczej nie zauważysz. Czyli nie przejmuj się i graj w dowolną wersję. Pudła już taniutko chodzą, a cyfra bywa na przecenach sezonowych. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 6 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Powiedzcie, jak obecnie wyglądają kwestie techniczne wersji konsolowych PS4/PS5? Bardzo dobrze to wygląda. Ograłem cały remaster na platynkę i nie otrzymałem żadnego istotnego buga. Nic się nie zawiesiło, wysypało - nic z tych rzeczy. 7 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Kojarzę, że po premierze była niezła beka z katykaturalnych ryjów postaci To zaś wciąż jest więc w postaciach więc jeśli Ci to mega przeszkadza - odpuść sobie. Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Dzięki chłopakiChyba zapoluję na cyfrę, jak będzie w jakiejś przecenie. @HenrykIggObekowe ryje nie przeszkadzają mi 1 Cytuj
Plackus 410 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca @Paolo1986 Jeszcze chyba masz opcje kupić za niecałe 40 zł suba gta+ I też w tej subskrypcji jest trylogia Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca @Plackusdzięki za sugestie, ale akurat abonamenty mnie nie interesują Cytuj
Rozi 579 Opublikowano wtorek o 13:50 Opublikowano wtorek o 13:50 Na konsolach też już podobno jest, sprawdzam na Bąku. 4 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano wtorek o 14:00 Opublikowano wtorek o 14:00 Nie spieszyli się, ale lepiej późno niż wcale. Czas przeprosić się z San Andreas, może z tym paczykiem w końcu uda się dojechać do końca WERSJI DEFINITYWNEJ Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano wtorek o 14:19 Opublikowano wtorek o 14:19 Idealnie zbiegło się w czasie, bo 18 listopada GTA:SA opuszcza PS+. Cytuj
Rozi 579 Opublikowano wtorek o 14:25 Opublikowano wtorek o 14:25 (edytowane) No jest lepiej, w chuj Edytowane wtorek o 14:28 przez Rozi Cytuj
Square 8 555 Opublikowano wtorek o 14:32 Opublikowano wtorek o 14:32 11 minut temu, Shankor napisał(a): Idealnie zbiegło się w czasie, bo 18 listopada GTA:SA opuszcza PS+. Serio? A to chujki, takie info powinno być dostępne dużo wcześniej. W PS App zero info. Cytuj
Rozi 579 Opublikowano wtorek o 15:00 Opublikowano wtorek o 15:00 A tu trójeczka i Vice City: Wszędzie włączyłem klasyczne oświetlenie, a także bloom, blur i lens flare'y. Wiem, że poprawili sporo błędów, np. dźwięki otwierających się drzwi do garaży, postawę CJa na rowerze, mam wrażenie że japy też lepiej wyglądają. 1 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano wtorek o 17:11 Opublikowano wtorek o 17:11 No jest lepiej, zdecydowanie. Oświetlenie i LOD wróciły do tego co było w oryginałach, przez co znów jest poczucie skali i nie widać już Mount Chilliad stojąc przed domem Teraz na promce to nawet chyba mogę polecić. Aha, stara generacja i Switch nie dostaną tej łatki. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano wtorek o 17:14 Opublikowano wtorek o 17:14 Ciekawe jak z wydajnością na pc/steam decku Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano wtorek o 18:00 Opublikowano wtorek o 18:00 Całkiem przypadkiem pewnie ten patch wrzucają chwilę przed wywaleniem gta:sa z plusa XDD pobawcie się gracze chwilę, a potem zapraszamy do kupna Cytuj
Pupcio 18 380 Opublikowano wtorek o 18:01 Opublikowano wtorek o 18:01 Szkoda że pacz z edycji komórkowej do 20 letniej gry jest za mocny dla switcha i starszych konsol, pewnie mają za mało mocy 1 Cytuj
Bzduras 12 446 Opublikowano wtorek o 18:18 Opublikowano wtorek o 18:18 To też beka, chociaż tak nextgenowe ficzery jak oświetlenie i LOD z wersji PS2 nie są za darmo. I tak dziwne, że nie dali tego jako PS5 Pro Enhanced only Cytuj
krzysiek923 1 627 Opublikowano wtorek o 18:31 Opublikowano wtorek o 18:31 jakbym musiał wybierać to i tak na pc lepiej kupić oryginalną trylogię + gta4 complete za 200 zł niż to za 120zł. dla młodszych graczy na pewno to jest przystępniejsze, ale mi za bardzo siedzi w głowie oryginał 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi