Bzduras 12 450 Opublikowano wtorek o 18:34 Opublikowano wtorek o 18:34 Z tym, że na Steamku nie kupisz już oryginalnej trylogii, a na Rockstar Launcher to trzeba być szaleńcem żeby cokolwiek kupować. I jednak od premiery Definitive ma jedną, znaczącą przewagę - 60fps bez kombinowania i psucia logiki gry. To w oryginałach nie wiem, czy jest w ogóle obecnie możliwe do osiągnięcia, bo każdy mod jakiego próbowałem naprawiał jedną rzecz i psuł dwie kolejne. Cytuj
Pupcio 18 385 Opublikowano wtorek o 18:36 Opublikowano wtorek o 18:36 U mnie też już na zawsze w mózgu zostaną og wersje ale po tym paczu ze słońcem gra awansowała z "nigdy nie zagram w to yebane gówno" na "jak będzie za 20ziko to się może chwile pogra" Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano wtorek o 18:44 Opublikowano wtorek o 18:44 8 minut temu, Bzduras napisał(a): Z tym, że na Steamku nie kupisz już oryginalnej trylogii, a na Rockstar Launcher to trzeba być szaleńcem żeby cokolwiek kupować. I jednak od premiery Definitive ma jedną, znaczącą przewagę - 60fps bez kombinowania i psucia logiki gry. To w oryginałach nie wiem, czy jest w ogóle obecnie możliwe do osiągnięcia, bo każdy mod jakiego próbowałem naprawiał jedną rzecz i psuł dwie kolejne. https://muve.pl/sklep/digital/akcja/grand-theft-auto-the-collection-pc-ang-klucz-steam,94170 a co do 60 klatek, to czytałem, że ludzie mają z tym problemy, ale jakoś 2 lata temu ogrywałem trójkę w 60 klatkach i znalazłem wtedy fix'a, niestety nie pamiętam już gdzie i co 1 Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano wtorek o 18:51 Opublikowano wtorek o 18:51 a dobrze pamiętam, że wersja p4 na płycie nie ma updajtu do ps5? czy coś się zmieniło? a ostatnio byłem bliski kupienia pudełeczka na switcha, uffff xd Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano wtorek o 18:54 Opublikowano wtorek o 18:54 7 minut temu, krzysiek923 napisał(a): https://muve.pl/sklep/digital/akcja/grand-theft-auto-the-collection-pc-ang-klucz-steam,94170 A to nie wiedziałem, że to jeszcze jest dostępne. Oczywiście jako tru zagrajmer oryginalną trylogię GTA miałem w bibliotece eony temu, więc nikt mi nie zabierze i problem no problem. Teraz, Słupek napisał(a): a dobrze pamiętam, że wersja p4 na płycie nie ma updajtu do ps5? czy coś się zmieniło? Tak, także jak ktoś kupił płytkę z PS4 i gra na PS5 no to sorki memorki, ale paczyka niet Rockstar, jak ja wami kurwa gardzę momentami. 1 1 Cytuj
Agent_Man 162 Opublikowano wtorek o 19:04 Opublikowano wtorek o 19:04 8 minut temu, Bzduras napisał(a): [...] Tak, także jak ktoś kupił płytkę z PS4 i gra na PS5 no to sorki memorki, ale paczyka niet Rockstar, jak ja wami kurwa gardzę momentami. Tak samo lecą w ch00ya z GTA5 - kup se "nową" grę. Dodatkowo część nowej zawartości do GTAO jest już tylko do wersji PS5. 1 Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano wtorek o 19:14 Opublikowano wtorek o 19:14 19 minut temu, Bzduras napisał(a): Tak, także jak ktoś kupił płytkę z PS4 i gra na PS5 no to sorki memorki, ale paczyka niet Rockstar, jak ja wami kurwa gardzę momentami. A to już bardziej Sony zawiniło, bo nie mają smart delivery 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano wtorek o 19:20 Opublikowano wtorek o 19:20 14 minut temu, Agent_Man napisał(a): Tak samo lecą w ch00ya z GTA5 - kup se "nową" grę. Dodatkowo część nowej zawartości do GTAO jest już tylko do wersji PS5. Lecą, bo "mogą" Nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi? 1 Cytuj
jimmy 1 230 Opublikowano wtorek o 20:01 Opublikowano wtorek o 20:01 Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Tak, także jak ktoś kupił płytkę z PS4 i gra na PS5 no to sorki memorki, ale paczyka niet Rockstar, jak ja wami kurwa gardzę momentami. Ja pierdole zapomniałem że z tymi wersjami są takie jaja, no to po paczyku bo cyfra widzę 269 zł ku chwale ojczyzny Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano wtorek o 20:07 Opublikowano wtorek o 20:07 Odkopałem trilogy na xbonxa i faktycznie teraz to wygląda elegancko. Pytanie dlaczego nie można było tak od razu, albo chociaż miesiąc po premierze a nie c0rva 3 lata 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano wtorek o 20:11 Opublikowano wtorek o 20:11 Pewnie dlatego wycofuja niedługo grę z PS Plusa Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano wtorek o 20:12 Opublikowano wtorek o 20:12 Ekipie z grove street długo farba schodziła ze łba. Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano wtorek o 20:19 Opublikowano wtorek o 20:19 myślę, że to cicha zapowiedź drugiego trailera gtavi Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano wtorek o 20:46 Opublikowano wtorek o 20:46 Właśnie patrzyłem i na Switchu Lite nie ma na razie żadnej aktualizacji do VC… Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano wtorek o 20:51 Opublikowano wtorek o 20:51 4 minuty temu, Mustang napisał(a): Właśnie patrzyłem i na Switchu Lite nie ma na razie żadnej aktualizacji do VC… I nie będzie 1 Cytuj
Rozi 579 Opublikowano wczoraj o 10:36 Opublikowano wczoraj o 10:36 Coś się dzieje na Switchu: 2 Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano wczoraj o 10:48 Opublikowano wczoraj o 10:48 Na PS4 podobno też. A to mnie oszukał reddit yebany 1 Cytuj
Rozi 579 Opublikowano wczoraj o 10:56 Opublikowano wczoraj o 10:56 Zgadza się. To jeszcze darmowy update do pudełkowej wersji PS4 proszę Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano wczoraj o 20:46 Opublikowano wczoraj o 20:46 23 hours ago, maciucha said: I nie będzie Klaun za klaunowanie, już pobrałem. Idealnie, akurat przechodzę VC i od razu widać zmianę na lepsze. Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano wczoraj o 21:22 Opublikowano wczoraj o 21:22 35 minut temu, Mustang napisał(a): Klaun za klaunowanie, już pobrałem. Idealnie, akurat przechodzę VC i od razu widać zmianę na lepsze. To mi powinieneś tego klauna dać, bo nawinąłem się na fejk info i puściłem w obieg dalej. Cytuj
ThePatrickyo 49 Opublikowano wczoraj o 21:31 Opublikowano wczoraj o 21:31 Dobra to dawajcie znać czy na pstryczku również zmiany są odczuwalne na plus, bo może bym się w końcu skusił na zakup Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Moze i ja sie skusze na San Andreas. Zrobilem 100% na PS2, PC i platyne na PS4, to moze teraz czas na kolejna platyne. Wciaz licze, ze na nowych platformach bedzie mozna ograc Chinatown Wars. Tej czesci jako jedynej nie ogralem. Na telefonie nie mam ochote tej gry przechodzic, a PS Vity czy DSa nie mam. Moze jednak te Vite zakupic w ramach retro. Edytowane 23 godziny temu przez Lukas_AT Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu a powiedzcie, pomijając wczorajszy update, wersja na switcha grywalna? mocno odstaje od ps5/xsx? widzę tylko, że pudełko cenę trzyma względem stacjonarek jak zwykle xd Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jak dla mnie jak najbardziej grywalna. Gram na Lite, nie określiłbym tej gry jako płynnej jak masełko, przypomina trochę experience z GTA z czasów 360, ale grać się gra. W ogóle na Lite to VC wypada bardzo spoko, przestarzała grafika nie razi tak jak na 55 calach, sterowanie jest o niebo lepsze niż na telefonie, a motywację do ogrania klasyka mam większą w czasie nudnego lotu niż w domu z czekającymi na przejście najnowszymi tytułami. Ktoś wrzucił SA po patchu: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi