Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

San Andreas po tych strumykach zdecydowanie najbardziej odpicowane. Kurła, w jaki sposób oni grają wcześniej, też chcę :frog:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 119,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Spróbujcie metodę na Nową Zelandię, może jednak zadziała. :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

San Andreas po tych strumykach zdecydowanie najbardziej odpicowane. Kurła, w jaki sposób oni grają wcześniej, też chcę :frog:

Pudełkowcy jak zwykle muszą się popisywać w Internecie ze zagrają jeden dzien szybciej  :/

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Spróbujcie metodę na Nową Zelandię, może jednak zadziała. :yao:

Nie działa, reddity już raportują, że nic to nie daje.

Opublikowano

Niee, nawet na Xboksie zmienili datę z północy, na 16 w czwartek.

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Pudełkowcy jak zwykle muszą się popisywać w Internecie ze zagrają jeden dzien szybciej  :/

Ale pudełka dopiero za miesiąc.

Opublikowano

O właśnie, panie Pupcio, przecież pudełka jeszcze się nawet nie wytłoczyły. Z tego co czytam to randomowo ludzie sobie włączyli i cyk, działa.

Opublikowano

Ale ten pacan nie umie grać, trzy razy zginął na misji ze sprayowaniem.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Ale ten pacan nie umie grać, trzy razy zginął na misji ze sprayowaniem.

Nie oceniaj. Może gra jedna ręka, a druga robi to co Pupcio przy odpalaniu rdr :)

Opublikowano

No widać że jakiś świeżak san andreas, pizdeczka pewnie nawet nie wie gdzie są brońki i pancerz :nosacz3:

Opublikowano

Niebo pięknie pomarańczowe, K-Rose gra jak złoto :banderas:

Opublikowano

Jak śmiesznie te witryny sklepowe ztrójwymiaryzowali xd

Opublikowano

Najbardziej liczyłem na klimat VC.

Ale po tym co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z obecnym Rockstarem ubić muchę w kiblu...

stonoga-5a4b2eb182fce49cdc91c1ed.jpg.2bd

Opublikowano

Widzę że nie zrobili sensownych czekpointów więc dzieciaki wychowane na gta 5 raczej szybko się odbiją (poyebana akcja że już jest pokolenie które zna tylko gta 5 xD)

Opublikowano

W jednej cutscence Sweet zrobił się biały XD Pewnie poszedł do pracy w końcu.

Opublikowano

Grałem w niesławny remaster GTA:SA na X360 i bawiłem się super. No nie ma opcji, żeby z aktualnym wydaniem było gorzej.

To po prostu doskonała gra, ciężko ją zepsuć doszczętnie.

Ciekawe jak z misją "Supply Line"? W oryginale to był kurva koszmar. W tym remasterku coś poprzestawiali, bo pyknęła mi chyba za pierwszym razem :obama:

Opublikowano

Nie no gorzej niż 15fps przy jeździe ulicą to chyba nie będzie :rayos: 

Opublikowano

Typ teraz streamuje Vice City, kolorki, słoneczko, neony, muzyczka :banderas:

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to odpicowane San Andreas zajmie mi całe święto 11 Listopada, nawet :mog: Forza pójdzie w odstawkę 

Opublikowano

xDDDDDDDDDD

To już wolę tą starą wersję. 

Opublikowano

No i co jest tak komicznego i strasznego w tej nowej wersji? Na prawdę nie rozumiem i pytam na serio.

Ja widzę tylko ulepszone tekstury, delikatnie zmienione tło tu i ówdzie i ten sam nieco komiksowy styl graficzny.

Spodziewaliście się czegoś więcej, czegoś mniej? No niech mnie ktoś c00rva olśni.

Opublikowano

Ceny na poziomie 99 pln tego się qrva za to qóvno spodziewałem.