Opublikowano 10 listopada 20213 l San Andreas po tych strumykach zdecydowanie najbardziej odpicowane. Kurła, w jaki sposób oni grają wcześniej, też chcę
Opublikowano 10 listopada 20213 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: San Andreas po tych strumykach zdecydowanie najbardziej odpicowane. Kurła, w jaki sposób oni grają wcześniej, też chcę Pudełkowcy jak zwykle muszą się popisywać w Internecie ze zagrają jeden dzien szybciej
Opublikowano 10 listopada 20213 l 1 minutę temu, Bigby napisał: Spróbujcie metodę na Nową Zelandię, może jednak zadziała. Nie działa, reddity już raportują, że nic to nie daje.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Pudełkowcy jak zwykle muszą się popisywać w Internecie ze zagrają jeden dzien szybciej Ale pudełka dopiero za miesiąc.
Opublikowano 10 listopada 20213 l O właśnie, panie Pupcio, przecież pudełka jeszcze się nawet nie wytłoczyły. Z tego co czytam to randomowo ludzie sobie włączyli i cyk, działa.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ale ten pacan nie umie grać, trzy razy zginął na misji ze sprayowaniem.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Ale ten pacan nie umie grać, trzy razy zginął na misji ze sprayowaniem. Nie oceniaj. Może gra jedna ręka, a druga robi to co Pupcio przy odpalaniu rdr
Opublikowano 10 listopada 20213 l No widać że jakiś świeżak san andreas, pizdeczka pewnie nawet nie wie gdzie są brońki i pancerz
Opublikowano 10 listopada 20213 l Najbardziej liczyłem na klimat VC. Ale po tym co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z obecnym Rockstarem ubić muchę w kiblu...
Opublikowano 10 listopada 20213 l Widzę że nie zrobili sensownych czekpointów więc dzieciaki wychowane na gta 5 raczej szybko się odbiją (poyebana akcja że już jest pokolenie które zna tylko gta 5 xD)
Opublikowano 10 listopada 20213 l W jednej cutscence Sweet zrobił się biały XD Pewnie poszedł do pracy w końcu.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Grałem w niesławny remaster GTA:SA na X360 i bawiłem się super. No nie ma opcji, żeby z aktualnym wydaniem było gorzej. To po prostu doskonała gra, ciężko ją zepsuć doszczętnie. Ciekawe jak z misją "Supply Line"? W oryginale to był kurva koszmar. W tym remasterku coś poprzestawiali, bo pyknęła mi chyba za pierwszym razem
Opublikowano 10 listopada 20213 l Jak tak dalej pójdzie to odpicowane San Andreas zajmie mi całe święto 11 Listopada, nawet Forza pójdzie w odstawkę
Opublikowano 10 listopada 20213 l No i co jest tak komicznego i strasznego w tej nowej wersji? Na prawdę nie rozumiem i pytam na serio. Ja widzę tylko ulepszone tekstury, delikatnie zmienione tło tu i ówdzie i ten sam nieco komiksowy styl graficzny. Spodziewaliście się czegoś więcej, czegoś mniej? No niech mnie ktoś c00rva olśni.