Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2021 Gardze każdym kto zapłacili za to inaczej niż 0 w gamepass. Serio. Tak jak nigdy, tak pisanie o tym czymś, że jest nawet spoko w sumie, to plucie mi na mordę i szczekanie o padającym deszczu.Gra wygląda jak gó wno, działa jak gó wno i ma gówniane mechaniki. Ten system strzelania w SA to karykatura. Nie śmieszny żart.Gra jest z PS2, a nie trzyma 30 fps w trybie jakości który wygląda jak na Androidzie. Tu nawet modów z pc nie trzeba.Możecie naj ebać minusów, ale sr am na Was tak jak zrobiło to właśnie Rockstar. Wstydzę się bycia częścią tego forum jak widzę akceptację czegoś takiego.Dobrze, że chociaż za granicą używają mózgów. Recki też 3-4/10. 11 2 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krupek 15 481 Opublikowano 12 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2021 Przecież ty fife preorderujesz. 11 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Przecież ty fife preorderujesz.Bo zarabiam na coinsach, więc mam ją co rok za darmo. Zresztą porównanie z dupy. Standardowa metoda obronna. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 To jest Pipkolinio właśnie, FIFĘ gra co roku, CODa na premierę bierze, a coś pierdoli o honorze xdxdxd I zarabia na coinsach jak prostytutka. Nie ma to jak granie co roku w chujową grę, IRONICZNIE GRA. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 3 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: 4 minuty temu, krupek napisał: Przecież ty fife preorderujesz. Bo zarabiam na coinsach, więc mam ją co rok za darmo. Zresztą porównanie z dupy. Standardowa metoda obronna. Nie bronię, bo nie kupiłem jeszcze Trylogii. Jeszcze, bo kusi III i VC xd Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 To jest Pipkolinio właśnie, FIFĘ gra co roku, CODa na premierę bierze, a coś (pipi)i o honorze xdxdxd I zarabia na coinsach jak prostytutka. Nie ma to jak granie co roku w (pipi)ową grę, IRONICZNIE GRA.Jesteś zbyt dużym tłukiem aby odróżnić kupno cod i stracenie na tym 40 zł, kupna FIFA i zarobieniu na nią + kilku stów dodatkowo, a kupnem (pipi) gry za 270 w cyfrowej wersji. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Giereczki w pytę. Na Switchu stabilne 20 klatek, na najmocniejszych konsolach wybór trybów - dla każdego coś miłego: wydajność albo płynność. Bugów praktycznie nie ma. Sporo nowych smaczków i ficzerów. Cena rynkowa, konkurencyjna wręcz. Czuć nextgenem no i widać napracowanko. Niech sobie każdy gra w co chce. Ale kur.wa bronić takiej żenady wydanej za grube siano? Jak się sami nie będziemy szanować, to nas wydawcy będą tak ładować w kakao coraz częściej. Spodziewałem się, że będzie marnie, bo za szybko ta premiera miała miejsce względem zapowiedzi. Ale takiej technicznej żenady nie śniłem nawet w najgorszych koszmarach. Nigdy mnie żaden developer tak nie zawiodł. 1 2 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Wredny napisał: Kurde, ja nadal uważam, że mimo błędów, baboli i śmiesznostek te remastery to zdecydowanie więcej roboty niż np Remedy włożyli w Alan Wake. Nie jestem specjalistą, ale wydaje mi się, że w grze z szóstej generacji łatwiej więcej poprawić w kwestii grafiki ze względu na jej prostotę jak na dzisiejsze standardy. Mamy np. nowe elementy otoczenia, ale nadal one są dość prostymi obiektami, gdzie w grze z 7 generacji poprawienie nawet małej rzeczy może zająć de facto tyle same albo więcej czasu. Też bym sprawdził z gamepassie jeśli już, ale Xboksa póki co jeszcze nie mam. A że gry dobrze pamiętam i przechodziłem wielokrotnie, to nie ciągnie mnie do zakupu. Dla mnie już zamknięty rozdział i piszę z perspektywy fana serii. Grafika grafiką, ale gdyby nie było tych spadków płynności, dużego pop upu i cena by nie przekraczała 100zl to gry by były inaczej odebrane. Mam nadzieje, ze na Rockstar wyleje sie wielki hejt, bo to, co wyprawiaja ostatnio to masakra. Edytowane 12 listopada 2021 przez Lukas_AT Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Myślicie ze jest jakaś szansa na poprawę w ewentualnych patchach czy już raczej po zawodach? Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Większość bugów jest od czasu ps3/mobilek, więc raczej wątpliwe że ta banda amatorów cokolwiek poprawi. Niech ogarną chociaż misję, żeby 100% się dało wbić, na resztę nawet nie liczę. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Nie sadze. Skoro to byl remaster robiony maszynowo to jak teraz nakarmia AI nowymi danymi to ch.uj wie jaki bedzie wynik. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) San Andreas to jedyne duże GTA w które nie grałem no i tak se gram w to GTA i ta gra jedynym czym się broni to tym że jest to...GTA, ale równie dobrze nawet gdyby zrobili tego remastera jako grę tekstową to też by się właśnie tym obroniła. Od technicznej strony to nawet szkoda strzępić ryja. Take Two zachowało się jak typowy pan Areczek janusz biznesu. Wzięli najtańszą ofertę jakiegoś gówno studia którego największym osiągnięciem są jakieś mobilne kasztany które nikogo. No co mogło pójść nie tak? Jest super, jest super więc o co Wam chodzi? No ale chooy i tak przejdę. Bo jak nie teraz to pewnie już nigdy. Chociaż nie ukrywam że gdyby nie było tego w passie to kijem od szczotki bym tego nie tknął Edytowane 12 listopada 2021 przez Ryo-San 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Jest o tyle dobrze, że zamiast ludzi, crunchowała sztuczna inteligencja. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 1 minutę temu, Figuś napisał: Już się zwineli Działa strona normalnie. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 4 minuty temu, Lukas_AT napisał: Nie jestem specjalistą, ale wydaje mi się, że w grze z szóstej generacji łatwiej więcej poprawić w kwestii grafiki ze względu na jej prostotę jak na dzisiejsze standardy. Mamy np. nowe elementy otoczenia, ale nadal one są dość prostymi obiektami, gdzie w grze z 7 generacji poprawienie nawet małej rzeczy może zająć de facto tyle same albo więcej czasu. Łatwiej poprawić ale jest więcej roboty i jeśli się chce to zrobić porządnie (tak żeby gra pasowała do obecnej generacji) to nie można po prostu bazować na już zrobionych assetach. Przykładowo AW był robiony w 2005-2010 więc część geometrii nadal się w miarę trzyma, część tekstur też (tym bardziej że później wyszła wersja na PC) tak samo animacje, więc do gruntownej przebudowy jest mniej elementów. Już nie mówiąc o samych plikach które w przypadku GTA po 20 latach pewnie do niczego się nie nadawały. Tak jak wcześniej pisałem jak by podeszli do tego na spokojnie i w tym roku wydali tylko GTA3 (ewentualnie z LCS) a dopiero za rok VC to o wiele lepiej by to wyszło. Odnośnie tego całego AI nie mam pojęcia co oprócz tekstur i ewentualnie rozmieszczenia obiektów miało by zrobić bo to są w większości nowe modele. Widać ewidentnie brak czasu, część tych bugów i glitchy graficznych to dosłownie niepoprawne ustawienia w UE4 i kompletny brak optymalizacji. Jeśli Rockstar czy TakeTwo chce wyjść z twarzą z tego łajna to muszą kompletnie przebudować postacie, wyeliminować wszystkie bugi, ogarnąć animacje, optymalizacje i przynajmniej dodać trochę muzyki jeśli są problemy z licencjami na te kawałki które były w oryginałach. Da się to zrobić ale potrzeba czasu, chęci, kasy i większego teamu. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Przecież ta Trylogia i tak swoje zarobi, a jak pokażą trailer nowego GTA, czyli prędzej, czy później, to i tak wszyscy zapomną o tej lipie z Definitive Edition. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Panowie, jestem słabym człowiekiem i dałem się ponieść hajpowi przez co i u mnie zagościła wersja Definitive Edition. Spoiler Oczywiście zmodowana oryginalna wersja żeby było jeszcze więcej duszy a nie to nowożytne gówno za 2 i pół stówki. Jebać frajerów. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 4 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Wstydzę się bycia częścią tego forum ja się wstydzę z wielu powodów Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 To idź w cholerę. 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 7 godzin temu, suteq napisał: Panowie, jestem słabym człowiekiem i dałem się ponieść hajpowi przez co i u mnie zagościła wersja Definitive Edition. Ukryj zawartość Oczywiście zmodowana oryginalna wersja żeby było jeszcze więcej duszy a nie to nowożytne gówno za 2 i pół stówki. Jebać frajerów. Jest jakaś sensowna opcja żeby pograć w to na padzie na PC? Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Da się na pewno. W definitive modzie jest nawet wpisany support padów. Na MC ocena GRAND THEFT AUTO: THE TRILOGY - THE DEFINITIVE EDITION od użytkowników osycyluje w granicy 1/10 : ) Cytuj
ASX 14 650 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Lepszy deszcz niż w Driveclubie 1 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Da się na pewno. W definitive modzie jest nawet wpisany support padów. Na MC ocena GRAND THEFT AUTO: THE TRILOGY - THE DEFINITIVE EDITION od użytkowników osycyluje w granicy 1/10 : )Za granicą szanują swoje pieniądze. Proste. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi