Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Zmiana sterowania największym plusem, jakiś czas temu chciałem nadrobić GTA3 którego nigdy nie ograłem, ale teraz już się w to grać nie da. Kiedyś się sprawdzi, ale na pewno nie za tą cenę.

A poza tym Rozi ma racje, w dobie remasterów typu ostatni Need For Speed albo ME, dopierdalanie się do tego jest trochę dziwne, przecież było wiadomo że to nie ma być remake. Tu chociaż widać że włożyli trochę pracy.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 120,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Co więcej - w dobie kolekcji Mario za prawie 3 stówy. 

:yao:

Opublikowano

GTA SA w GP i to mi wystarczy.

FCTbUk5WQAUOhr3.jpg

Ale jeżeli to są wszystkie zmiany, to nie wiem czego tu oczekiwać. Przecież te zmiany nie spowodują, że nagle 3jka po tylu latach przestanie być drewnem, a sama struktura misji ect. się nie zmieni,

Opublikowano

Ciekawe jak to będzie działać na Switchu jeśli na PC potrzebny jest FX-6300 który jest z 2x mocniejszy od Tegry X1. A jeśli będzie stałe 30fps to na PS4/XOne powinni dać 60.

Opublikowano

Zeby to sie zmieniło to musiałby chyba remake być. Najwazniejsze jest sterowanie i natychmiastowy restart po failu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Metoda napisał:

sama struktura misji ect. się nie zmieni,

No jak ktoś po remasterze oczekiwał zmiany struktury misji to już może mieć tylko do siebie pretensje.

Opublikowano

@suteq ustaw sobie tommiego na avatar jak za dawnych czasów tylko teraz weź tego dauna :nosacz3:

20211022_152111.jpg

Opublikowano

A tu z Cyberpunka:

Vercetti.jpg

Opublikowano

Jak już śmieszkujemy. 

3897629-gtatrilogy-definitiveedition-vic

490.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

@suteq ustaw sobie tommiego na avatar jak za dawnych czasów tylko teraz weź tego dauna :nosacz3:

20211022_152111.jpg

ale go spierdolili :(

Opublikowano

Ta rozbieżność cenowa między generacjami to już jednak trochę beka, bo faktycznie tam nic innowacyjnego pod XSX i PS5 nie będzie.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

A tu z Cyberpunka:

Vercetti.jpg

Jedyny prawdziwy Tommy A nie ten nowy plastuś :nosacz3:

Opublikowano
18 minut temu, Rozi napisał:

Ale to ty dzwonisz.

Ale zamknij morde grubasie bo znowu masz wściekliznę macicy ze ktoś ma inne zdanie. To forum i temat gdzie mogą pisac tez ludzie którzy nie walą konia do tej zapowiedzi.

Opublikowano

A wiecie jakie fpsy (30/60) na Switchu ta trylogia będzie miała? W hh mode fajnie by się grało. 

Opublikowano

Spokojnie, zesranko w statusach jeszcze będzie.

Opublikowano

Na ps5 i sexie za te 350 zeta to powinni dać 120 fps.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wygląda to jak gra z komórki, ale niech pierwszy rzuci kamieniem kto nie rzuci się kiedyś na remaster GTA IV.

a ta trylogia i pewnie zejdzie dość sympatycznie

bigstock-Rock-throw-down-a-cliff-27028601-e1537899867536.jpg

Opublikowano

Ale że san andreas od 11.11 w GP?

Boomba!

Opublikowano

No byłoby miło zobaczyć drugą najlepszą część serii w nowej jakości 

:(

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie, poczekam aż oferty spłyną i wybiorę wisienki, żeby cena była legancka na każdej platformie. 

Co do plasteliny, to IMO do tych części elegancko to pasuje. 

Opublikowano

Ograłem Vive city stories na psp, rozumiem że vice city to inna historia w tym samym mieście?

Wysłane z mojego CPH2095 przy użyciu Tapatalka