_Red_ 12 009 Opublikowano 14 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2021 Czyli trzeba konkretnie kupić wariant pudełkowy z logo PS5, mimo ze kosztują chyba podobnie? Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 16 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 Nie dociera do mnie nadal że (niby)wersja pudełkowa (PS4) nie ma aktualizacji do (PS5) oby na jutrzejszą premiere się wyjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 16 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 Hmm, strasznie dziwna sytuacja. Nawet suport Rockstara nie był w stanie ludziom z reddita odpowiedzieć jak to dokładnie wygląda. Rozumiecie, ich własny support nie ogarnia co się dzieje z ich własną grą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 725 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Eeeee tam, idą święta, ludzie myślami są przy pakowaniu prezentów pod choinkę i przygotowywaniu jedzenia, to gdzie tam będą myśleć o wydanej przez siebie ostatnio grze. Niedługo będą wyprzedaże, ludzie i tak kupią Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Czy ktoś z was grał już na konsoli PS5 w wersje pudełkową? bo jak tak to czy miał już upgrade do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Każdy czeka, który pasjonat* kupi pierwszy i się poświęci dla reszty xD -> * 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Ja wczoraj byłem w galerni i zaszedłem do Media Expert i RTV Euro z myślą, że nawet może kupię na Iksbona, ale jeszcze nie było. Myślałem, że rzucą już, skoro dziś premiera, a nie jest to jakiś super wyczekiwany tytuł obecnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 (edytowane) No dobra zdobyłem pudełko i wygląda to tak jak na zdjęciach. Czyli co? Jakaś wersja PS4 PRO to jest tylko? Edytowane 17 grudnia 2021 przez Kavka Dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 W sensie, że to drugie zdjęcie to natywna wersja PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, Square napisał: W sensie, że to drugie zdjęcie to natywna wersja PS5? No właśnie nic tam nie pisze, żadnego znaczka że to wersja ps5 .Gdy wcisnę przycisk opcji to pojawia się tylko:" wysuń dysk" Edytowane 17 grudnia 2021 przez Kavka Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Jak jest do wyboru pobranie builda pod PS5 to zwykle wyświetlają się dwa kafelki po włożeniu plyty, jak np. z Guardiansami. Jeden odpala PS4, drugi pobiera zawartość pod PS5. A jak jest z cyfrowym GTA Trilogy? Gra ma znaczek PS4 i odpala się jako kompatybilna (ale np. plynniejsza - patrz Cyberpunk) czy ściąga osobno dedyk pod PS5 (patrz: AC Valhalla, It takes Two, Strażnicy etc.). A tu co sie pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 (edytowane) Ten kafelek z drugiego zdjęcia wygląda jakby tylko uruchamiał gre już zainstalowaną i z niego właśnie zainstalowałem gre która pojawiła się jako osobny kafelek (zdjęcie pierwsze). Co do wersji cyfrowej to nie pomoge bo nie mam jej póki co ale czytałem w internetach że jak ją masz to przy kafelku widać biały znaczek PS5. Także już nie wiem o się dzieje i myślę że trzeba chyba będzie kupić cyfrowo by było PS5 bo z pudełkiem chyba jest kaszana Edytowane 17 grudnia 2021 przez Kavka Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Rzeczywiście wygląda jakby wersji PS5 nie było na płycie. Jedyna opcja, że z jakimś patchem dadzą taką możliwość, bo podobno wersji na PS5 ma nie być w pudełku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 https://realsport101.com/gta/is-gta-trilogy-definitive-edition-on-ps5/ Czyli tak jakby w ogole nie ma wydania PS5, jedynie tryb kompatybilności jak z Cyberpunkiem. Tylko dlaczego na PS Store są oba logosy przy grze: PS4&PS5 tak jakby się kupowalo licencje na dwie wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Wersja cyfrowa ma normalnie wersję osobną dla PS4 i PS5. Wersja pudełka ma najwyraźniej tylko wersję PS4, bez opcji upgrade'u. Wydaje mi się, że puszczą patcha pod to, bo siedzą cicho od dłuższego czasu, to może coś dłubią, żeby jeszcze w tym roku wydać grubszego patcha. Albo po prostu czekają, aż sprawa ucichnie i fajrant. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 A jest w ogóle osobno wersja PS5 na płycie do kupienia czy tylko PS4? Może po prostu jakiś błąd i dadzą opcje dociągnięcia jak mają inne tytuły. Na Xboxie jest ulepszona wersja do ściągnięcia/zainstalowania czy też tylko stara generacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Niby nie ma, a cos takiego jest: https://perfectblue.pl/produkt/gra-ps5-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition-pl/ @Dave Czezky czo to za fejk? Chyba ze to zaślepka na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 to niezła premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 363 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Maciucha jedzie już twój egzemplarz dzięki któremu pograsz w 20 letnie gry w 20fpsach pod kołderką w te święta??? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 1 minutę temu, Pupcio napisał: Maciucha jedzie już twój egzemplarz dzięki któremu pograsz w 20 letnie gry w 20fpsach pod kołderką w te święta??? no planowałem nawet wziąć tę goowno wersję na switcha, bo już opłaciłem preordera, ale no przesunęli na początek 2022 więc anulowałem, bo chodziło o święta bożego narodzenia, a nie wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Kavka 20 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 (edytowane) @_Red_Wcześniej pytałeś się o wersje cyfrową to po niedawnym jej zakupie miałem opcje aby pobrać od razu "edycje" PS5 a jak wciśnie się te trzy kropki w kółku to jest wybór wersji w jaka ma być pokazywana i wersja PS4 była w moim przypadku do ściągnięcia. Ps. Myślę czy by jutro nie porobić kilka zdjęć wersji cyfrowej i zamieścić je po edycji tego posta albo nowego EDIT: Wrzucam trochę zdjęć dla zainteresowanych jak to mniej więcej wygląda w wersji cyfrowej na PS5: Edytowane 18 grudnia 2021 przez Kavka Dodanie zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 To jakis mindfuck, że na PSN kupując raz grę można pobierać osobno zarówno wersję PS4 i PS5, a w przypadku pudełka tylko wersję PS4. Strasznie rozdupcona ta polityka upgrejdow i nie ma reguły kiedy free upgrade, kiedy płatny a kiedy brak w ogóle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Mówiąc krótko: "no nie ma wersji PS5 na płycie i co nam zrobicie?" 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Jaka to jest padaka, aż szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Macie wy godność gracza? Bo wydaję mi się, że nie. Rozkminy na temat płytowej wersji. Temat powinien być olany ciepłym moczem, na tyle cockstar zasługuje, bo właśnie wam pokazał kim wy dla nich jesteście po poście Patricko. Mało to macie inne fajne gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi