Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

ProstyHeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odkrywam kolejne bugi w GTA III. Mój ulubiony to jak chcesz strzelać zza przeszkody to Claude rozpoznaje ją jako przeciwnika i zamiast strzelać to uderza tę przeszkodę. Mam nadzieję, że w VC i SA jest trochę lepiej z tym, bo tam jest więcej strzelania. Ogólnie, strzelanie to zjebali, jeszcze to podświetlanie postaci zamiast celownika to jest jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Właśnie też jestem ciekawy jak to na Switchu będzie smigać i czekam nanjakieś recki. Ciekawe, czy usunęli kilka idiotycznych bugów i czy płynnie działa, bo na XSX płynność animacji to akurat zaleta i zachęca do gry, szczególnie, że jak grałem w III te 20 lat temu na PC, albo potem na PS2 to tak średnio z płynnością było xd

Opublikowano
49 minut temu, krupek napisał:

Właśnie też jestem ciekawy jak to na Switchu będzie smigać i czekam nanjakieś recki. Ciekawe, czy usunęli kilka idiotycznych bugów i czy płynnie działa, bo na XSX płynność animacji to akurat zaleta i zachęca do gry, szczególnie, że jak grałem w III te 20 lat temu na PC, albo potem na PS2 to tak średnio z płynnością było xd

Na carcie jest tylko 3 i SA, VC trzeba dociągnąć :yao: 

Dodatkowo gry na carcie są w wersji 1.04, a najnowszy patch 1.05 (z grudnia 2021 XDD) trzeba dociągnąć z neta - oczywiście wszystko chodzi w rwanych 25fpsach :rayos: 

to dla ciebie rockstar

Spoiler

mad-at-you-bro.gif

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Patricko napisał:

I już raczej nie będzie.

Niesmialo liczyłem, że na premierę fizycznej wersji na switcha ogarną cokolwiek, ale nie ogarnęli kompletnie nic więc ha tfu

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał:

10 mln zwierząt, zapamiętajcie tę liczbę. Teraz pewnie już i tak jest 15 mln od tamtego czasu.

Ty też jesteś zwierzęciem.

Opublikowano

Wiekszsoc grala na konsolach albo na pc w 12 klatkach i dokladnie takie doznania t2 im zapewnilo. Zgodnie z wytycznymi nostalgii wiec nie wiem o jakie pacze na klatkaz wam chodzi :kaz: