Skocz do zawartości

The Best of Trzecia Generacja, ćwierćfinały.

Decydująca faza! 80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Super Mario Bros. vs. Bomberman 2

2. 2. Tetris vs. Contra

3. 3. Micro Machines vs. Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Manhattan Project

• Micro Machines
    • Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Manhattan Project
  4. 4. Duck Tales 2 vs. Batman Returns

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 29.10.2021 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Pikselowe kości będą trzeszczeć.

Skrócona drabinka:

3gen5r.jpg.8135a8d7e67799969ea6282846e300b6.jpg

Pełna drabinka do wglądu TUTAJ.

• Ankieta standardowo zamknie się w piątek (29.10) o godzinie 23:59. 
  • W przypadku remisu liczę głosy Senior Memberów (i Adminów, jeśli się takowe pojawią). Wygrywa ta gra, która ma po swojej stronie więcej tych zaszczytnych osobników.
  • Miejsca w drabince były przydzielane losowo.
  • Nazwy czasem są nieco inne i czasem niepełne (nie da się już ich edytować), ale w ankiecie będę wpisywał pełne oraz poprawne. A to ankieta jest najważniejsza.

Gameplaye do wciąż aktywnych zawodników:

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hej ludziska z Klubu Dobrego Komiksu.   Niejaki @Kmiot was wyzwał od lamusów bo wasz pupilek Batman dostaje ostre cięgi w tym głosowaniu. Zamierzacie się na to tak bezczynnie przyglądać czy

• Chcieliście niespodzianek? No to nie tym razem xd   Super Mario Bros. gromią Bombermana 2 z palcami w dupie. Wynik w dużej mierze spodziewany, choć jego rozmiary nie sugerują zaciętej i w

• Nawet nie wiem jak to skomentować.

Opublikowano

Szkoda trochę twojej roboty. Mogłeś mnie zapytać jaka gra wygra w kraju Pegazusa. 

Opublikowano
  • Autor

Może być, ale przynajmniej będziemy mieli na nich papiery.

Wyraźnie górna drabinka faworytem. Może ktoś z dolnej sprawi w finale niespodziankę?

WIERZĘ.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Finał był już w pierwszej rundzie :reggie:

Opublikowano
  • Autor

Skład finału to #nikogo. Liczy się tylko ostateczne zwycięstwo, a do tego trzeba pokonać na pewnym etapie najsilniejszego rywala - czy to w pierwszej rundzie, półfinale czy samym finale. Takie Mario z Contrą w końcu musiało się zderzyć, ale ja wciąż po cichu wierzę w dolną drabinkę.

Opublikowano

Wiadomo, że Contra to klasyk nad klasykami i nie powinno to nikogo dziwić taki wynik. Obok Super Mario, to były pierwsze gry jakie się odpalało za dzieciaka. 

Opublikowano

Ostatni z moich murowanych faworytów jeszcze się ostał, ale nie powiem kto, żeby ewentualnie zawistni gracze nie głosowali przeciw.

Batman Returns to chyba największa niespodzianka w gronie ćwierćfinalistów. W zasadzie to przez długi cas myślałem, że to ten pierwszy (niby kultowy) Batman na NESa.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, ciwa22 napisał:

Batman Returns to chyba największa niespodzianka w gronie ćwierćfinalistów. W zasadzie to przez długi cas myślałem, że to ten pierwszy (niby kultowy) Batman na NESa.

Chyba nikt się nie spodziewał po tej grze dobrego wyniku, bo... nikt jej nawet nie wymienił na swojej liście. Pamiętam, że to jeden z tych tytułów, które dorzucałem trochę na siłę w ramach uzupełnienia stawki i od czasów poprzedniej rundy chyba jedyny, który został na placu boju. Jak to się mówi - chyba Czarny Koń.

W grę grałem osobiście, ale szczerze mówiąc sam zupełnie o niej zapomniałem i dopiero jakiś materiał na YT mi przypomniał. 

Gdybym wiedział, że ostatecznie wyeliminuje Battletoads to dwa razy bym się zastanowił przed wrzuceniem jej na listę ;]

Opublikowano

Az caly tydzien na oddanie 4 glosow? Rozpieszczasz nas Kmiot.

Opublikowano
  • Autor

Ja jestem ułożonym człowiekiem szanującym tradycje. 64 głosy czy 4 głosy - nieistotne - chodzi o to by każdy chętny zdążył (a w piątki potrafi przybyć ~12 głosów).

Po drugie w tygodniu nie chce mi się (albo nie mam czasu) tego ogarniać.

Po trzecie dzisiaj wjeżdża Amiga, więc będziesz mógł klikać w głosy i mam nadzieję, że będziesz ukontentowany. Planuję tak zamiennie właśnie startować z kolejnymi głosowaniami: gdy jedna edycja jest już na wykończeniu, to wchodzi kolejna na pełnej.

Po czwarte jak tam Twoje przygotowania do organizacji edycji PC z podziałem na roczniki? Bo ładnie by się uzupełniały z kolejnymi generacjami. 

@Square w razie czego można tu stworzyć jakiś podfolder z już nieaktywnymi tematami? Albo po prostu je zamykać?

Opublikowano

Zrobi się Archiwum czy coś.

Opublikowano
2 godziny temu, Kmiot napisał:

Po czwarte jak tam Twoje przygotowania do organizacji edycji PC z podziałem na roczniki? Bo ładnie by się uzupełniały z kolejnymi generacjami.

A gdzies sie deklarowalem na to?

Opublikowano
  • Autor

xd

Nie, ale ja Cię namaszczam.

Opublikowano

Nie mam czasu, forum przegladam. :cool:

Opublikowano

Hej ludziska z Klubu Dobrego Komiksu.

Niejaki @Kmiot was wyzwał od lamusów bo wasz pupilek Batman dostaje ostre cięgi w tym głosowaniu. Zamierzacie się na to tak bezczynnie przyglądać czy zagłosujecie?

@ornit @Jeez_PS @Hubert249 @PiotrekP @YETI @Rudiok @MaLeKrSkr @Lipa @Rezoo7 @Cedric @Hendrix @Farmer @Masorz @GSPdibbler @Dud.ek @Kalel @Gregorius @Manor @tukan @Sylvan Wielki @Wojtq @blantman @szejdj @sznyta. @Najtmer @Boomcio

@kanabis @Szymek @Dalhi @marcinwks @Ryo-San @Nemesis @_Red_ @giger_andrus@czarek250885@Jakim @Solderowy123 @badzejo @ping

Czytałem, że się udzielacie w tematach Batmana od Rocksteady. Warto zagłosować na tego NESowego Batmana bo to też dobra gierka była!

Let's see how this goes :pawel:

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał:

zagłosujecie?

Zrobione wodzu!

Opublikowano
  • Autor

Nawet nie wiem jak to skomentować.

Opublikowano

9tB4Tev.jpg

Opublikowano

Może niech założy 30 dodatkowych kont, przegłosuje sobie co tam chce i da ludziom spokój?

Opublikowano

Miałem nie głosować, bo z Amigą mam mało wspólnego, ale jednak plany ulegają zmianie. A tym lepiej, że mam seniora i w razie czego mój głos będzie brany pod uwagę przy ewentualnym remisie.

A, i oficjalnie zmieniam zdanie, jednak ci od Leosi >>> nintendowcy

Opublikowano

Miałem kilka dobrych chwil z amigą. Zdecydowanie najwięc3j czasu poszło z Turricanem i cannon fodder.

Opublikowano

Osoba nintendo i brakujące trybiki w głowie? Cóż za zaskoczenie.