Skocz do zawartości

The Best of Trzecia Generacja, ćwierćfinały.

Decydująca faza! 80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Super Mario Bros. vs. Bomberman 2

2. 2. Tetris vs. Contra

3. 3. Micro Machines vs. Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Manhattan Project

• Micro Machines
    • Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Manhattan Project
  4. 4. Duck Tales 2 vs. Batman Returns

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 29.10.2021 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ale, ale ja ostatnio kupiłem switcha:(

Po jakim czasie się tak dzieje? Nie jest jeszcze za późno dla mnie?:frog:

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hej ludziska z Klubu Dobrego Komiksu.   Niejaki @Kmiot was wyzwał od lamusów bo wasz pupilek Batman dostaje ostre cięgi w tym głosowaniu. Zamierzacie się na to tak bezczynnie przyglądać czy

• Chcieliście niespodzianek? No to nie tym razem xd   Super Mario Bros. gromią Bombermana 2 z palcami w dupie. Wynik w dużej mierze spodziewany, choć jego rozmiary nie sugerują zaciętej i w

• Nawet nie wiem jak to skomentować.

Opublikowano

Ja zaglosowalem na strzelanie do kaczek. Przykro mi zdania nie zmienie. A batman jest biseksualny podobno wiec tym bardziej. Czy tam superman.

Opublikowano

Gearsup? Powiedziałbym zdrowy wariat hehe

Opublikowano
7 minut temu, kanabis napisał:

Ja zaglosowalem na strzelanie do kaczek.

Szczelanie do kaczek już dawno odpadło. Ogarnij temat i głosuj na Batman Returns. Batman jest mroczny. Batman jest fajny. Chyba nie chcesz żeby dalej przeszła kaczka skacząca na lasce 

Opublikowano

Co to kurwa znaczy "ogarnij i głosuj na (...)? Weź typie w końcu albo stul ryj, albo przynajmniej pierdolnij się w cymbał, co? 

Opublikowano
20 minutes ago, Luqat said:

Ale, ale ja ostatnio kupiłem switcha:(

Po jakim czasie się tak dzieje? Nie jest jeszcze za późno dla mnie?:frog:

Wydaje mię się, że punkt krytyczny jest wtedy jak myślisz o tym żeby kupować te całe amiibo :lapka:.

----------------------------

No niech powiem, jest bitka to i wióry lecą... co to będzie jak zacznie się PSX/Saturn/N64?

Tartak na pełnej :obama: 

Opublikowano
Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Co to kurwa znaczy "ogarnij i głosuj na (...)? Weź typie w końcu albo stul ryj, albo przynajmniej pierdolnij się w cymbał, co? 

Myślisz, że to cokolwiek pomoże? :philosoraptor:

Opublikowano

Głos poleciał na Batmana, a kaczorowi należy się numer z płetwą. 

Opublikowano

Micro-Machines taki czarny koń tego plebiscytu :obama:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Pewnie bylo (bo bylo) ale spytam, nie da sie zrobic zeby wyniki byly widoczne dopiero po zakonczeniu ankiety?

Opublikowano

Nie da się.

Jedynie można zrobić, że po zgłoszeniu nie można zmienić już głosów, i wtedy też opcja podejrzenia wyników automatycznie blokuje możliwość głosowania.

Opublikowano

Gierki w zestawieniach od 1-3 mają świetny tryb dla dwóch graczy, no może jedynie SMB trochę mniej udany. Za to 4 drabinka to dla mnie jakaś czarna magia, odpadły w moim odczuciu dużo ciekawsze gierki w tym Batman od sunsoftu który był kozacki i mroczny. 

Opublikowano

Micro Machines to kapitalny tytuł ale wszyscy się zgodzimy, ze powinien minimalnie mniej ugrać w konfrontacji z cowabunga!.

Opublikowano

Contra vs Micro Machines? Idealna para.

Opublikowano

Już po 65 głosów oddana. Ładnie. To chyba będzie rekord, który nigdy nie zostanie pobity.

Ciekawe dzięki komu :philosoraptor:

Opublikowano
  • Autor

@GearsUp Mordo, ale proszę Cię, nie rób takich rzeczy więcej.

Lobbowanie w temacie - ok, to element zabawy. Każdy tutaj zaglądający sam sobie wyrobi zdanie, uzna opinię, albo ją oleje.

Ale wołanie kilkudziesięciu userów, którzy zapewne tę zabawę mają głęboko w anusie i sugerowanie im jak mają głosować, to już śmierdząca zagrywka i manipulowanie głosami (nawet jeśli zaledwie kilku z nich zagłosuje), by udowodnić swoją rację.

Podsumowując: 

Lobbowanie - ok.

Nawet wołanie userów jest akceptowalne - niech przyjdą i sami zdecydują.

Ale wołanie i narzucanie im sugestii - nie ok. 

Powiesz, że to tylko zabawa i żebym wyjął kija z dupy, ale takie rzeczy na granicy fair play budzą mój niesmak i spada mi motywacja, z racji że wkładam w tę zabawę trochę pracy i czasu.

Opublikowano

Czyli na co głosować, żeby wkurwić słiczowca?

Opublikowano
11 minut temu, Kmiot napisał:

@GearsUp Mordo, ale proszę Cię, nie rób takich rzeczy więcej.

Lobbowanie w temacie - ok, to element zabawy. Każdy tutaj zaglądający sam sobie wyrobi zdanie, uzna opinię, albo ją oleje.

Ale wołanie kilkudziesięciu userów, którzy zapewne tę zabawę mają głęboko w anusie i sugerowanie im jak mają głosować, to już śmierdząca zagrywka i manipulowanie głosami (nawet jeśli zaledwie kilku z nich zagłosuje), by udowodnić swoją rację.

Podsumowując: 

Lobbowanie - ok.

Nawet wołanie userów jest akceptowalne - niech przyjdą i sami zdecydują.

Ale wołanie i narzucanie im sugestii - nie ok. 

Powiesz, że to tylko zabawa i żebym wyjął kija z dupy, ale takie rzeczy na granicy fair play budzą mój niesmak i spada mi motywacja, z racji że wkładam w tę zabawę trochę pracy i czasu.

Dokładnie tak jak piszesz, dla mnie to było czysto for fun. W żadnym razie nie chcę rozpierdalać tych głosowań bo mnie to mega bawi a i w sumie byłem jednym z inicjatorów przeklejając głosowanie IGN do Konsolowej Tęczy i od tego się chyba pomysł urodził. 

A z tym narzucaniem to dobrze wiesz, że większość tutaj i tak zagłosuje na przekór niż się posłucha więc to bardziej strzał w kolano ale ja lubię komentować swoje wybory i trochę prowokować bo dodaje to pikanterii całej zabawie.

Z mojej strony mega szacun za to co wyprawiasz w tym podforum.

Teraz przeglądam te dwa filmiki żeby sprawdzić czy nic nie przeoczyliśmy z gierek snesowych

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli na co głosować, żeby wkurwić słiczowca?

Najlepiej według własnego uznania na grę lepszą/milej się kojarzącą/milej wspominaną z danej pary.

Szkoda marnować głosy, by kogoś wkurzyć ;]

4 minuty temu, GearsUp napisał:

A z tym narzucaniem to dobrze wiesz, że większość tutaj i tak zagłosuje na przekór niż się posłucha więc to bardziej strzał w kolano ale ja lubię komentować swoje wybory i trochę prowokować bo dodaje to pikanterii całej zabawie.

Może tak, może nie, ale wolałbym uniknąć wszelkich form "skrzykiwania ekipy", by coś przegłosować. Nawet jeśli próba manipulacji wybuchnie w twarz i efekt będzie odwrotny. Myślę, że w miarę, jak do akcji będą wkraczać nowsze generacje, to ruch i ilość głosujących/dyskutujących może wzrosnąć, wiec jestem dobrej myśli.

A za pikanterią jestem jak najbardziej za, ale bez "brutalnych" zagrywek (biorę jakiegoś "randoma" za łeb i sugeruję na co ma głosować), bo nie każdy zawołany wyłapie kontekst "for fun".

Opublikowano
  • Autor

Chcieliście niespodzianek? No to nie tym razem xd

• Super Mario Bros. gromią Bombermana 2 z palcami w dupie. Wynik w dużej mierze spodziewany, choć jego rozmiary nie sugerują zaciętej i wyrównanej walki. Człowiek z bombami uzbierał najmniej punktów spośród wszystkich ćwierćfinalistów.
    Mario_control_mental_9702.jpg
    "Luigi, to chyba nie był palec"
  • Nieco bardziej zaciętą walkę (ale tylko nieco) stoczyć musiała druga faworytka całego turnieju - Contra. I mimo, że przeciwnika miała ze znacznie wyższej półki, to i tak poszło jej wyjątkowo łatwo. Ponoć Aleksiej Pażytnow otworzył dzisiaj wódkę zachowaną na specjalne okoliczności. Będzie pite na smutno.
  • Mikro Samochodziki stoczyły z Turtlesami w tej rundzie najbardziej wyrównany pojedynek z całej stawki, ale i tak udało się wyprzedzić Żółwie o kilka długości. Niektórzy mogą ten wynik uznać za niespodziankę, ale prawdą jest, że to, kto zwycięży w tym starciu było od początku sprawą otwartą, bo obie gry mają sporo fanów i udowodniły to już w poprzednich rundach. A Mikro Maszyny kwestię zamknęły i pomknęły do półfinału.
  • No i na koniec starcie, które budziło w temacie różne emocje. Batman miał ponoć uchodzić za faworyta tylko dlatego, że jest Batmanem, ale Sknerus McKwacz będący Sknerusem McKwaczem był zgoła innego zdania. W efekcie mamy Kaczki (U-u!) w półfinale.

Półfinały startują jutro.

Opublikowano

W sensie w finale? Bo półfinał to Mario vs Contra i Maszyny vs Kaczki.