Figaro 8 204 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Wykastrowany jak skurwesyn ale był. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 PS4 (płyty): Wiesiek 3, Wiesiek 3 GOTY, Wiesiek 3 GOTY Anniversary steelbook (wszystko nufki więc CDP zarobił ) PSX (płyty): FF7 po niemiecku, FF7 po angielsku PS3 (digital): FF7. Rozważam jeszcze raz na PS4 z czystego fanboystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 571 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 No było tego kilka sztuk: Wrestlemania (snes, psx, ogrywany pirat na kompie), Chrono Trigger (snes, psx), Skyrim (ps3, ps4), GTAV (ps3, ps4), Kunio Kuny (pegasus, famicom, ps4), Castlevania Symphony of the Night (psx, ps4) Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Jak&Daxter, JakII, JakIII (PS2, PS3) Shadow of the Colossus (PS3, PS4) REZ (PS2, PS4) Rayman Origins (PS3, PS4) God of War & God of War II (PS2, PS3) GTA V (PS3, PS4, PC) Minecraft (PS3, PS4, mobile) więcej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 października 2021 Trochę tego mam, bez odróżnienia na pudło lub cyfrę: Bully (PS2, PS4, Xbox 360, Xbox One) Battlefield Bad Company (PS3, Xbox 360) Deus Ex Human Revolution (PS3, Xbox 360) Deus Ex Mankind Divided (PS4, Xbox One) GTA V (PS3, Xbox 360) GTA Episodes from Libery City (PS3, Xbox 360) GTA IV (PS3, Xbox 360) GTA V (PS3, Xbox One) Hitman Blood Money (PS2, Xbox 360) Mass Effect 2 (PS3, Xbox 360) Metal Gear Solid 2 (PS2, Xbox 360) Metal Gear Solid 3 (PS2, Xbox 360) Metal Gear Solid Peace Walker (PSP, PS3) Red Dead Redemption (PS3, Xbox 360) Splinter Cell Blacklist (PS3, Xbox 360) Saint’s Row 2 (PS3, Xbox 360) Wiedzmiń 3 (PS4, Xbox One) Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 433 Opublikowano 29 października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 października 2021 The Warriors - XBOX Classic, potem w cyfrze PS3SSX 3 - PS2, potem w cyfrze Xbox One/XSX (nie pomyślałem, że sterowanie jest z Xboxa Classic gdzie były tylko dwa triggery z tyłu pada, strasznie dziwnie się w to gra w porównaniu do normalnych wersji) Split/Second - PS3 cyfra, potem też cyfra Xbox One/XSXFight Night Champion - jw.Spec Ops: The Line - jw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 14 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2021 Gry, które świadomie kupiłem więcej niż dwa razy, które mi przychodzą teraz do głowy, i które posiadam w takiej ilości do dnia dzisiejszego: Deus Ex - Pudełkowa premierowa - Pudełkowa Anthology - Pudełkowa wersja PS2 - Cyfrówka na Steam - Cyfrówka na GOG Persona 4: Dancing All Night - Wersja PSV US pudełkowa - Wersja PSV EU cyfrowa - Wersja PSV JP pudełkowa - Wersja PS4 cyfrowa (Platyna we wszystkich wersjach. Nie żałuję niczego.) Persona 4 - PS2 (Premiera) - PSV (Golden) - PC Steam Z mniej licznych: Metal Gear Solid (PSX + cyfra) Metal Gear Solid 2 (PS2 Substance, PS3 Legacy, PSV "HD") Metal Gear Solid 3 (jw.) Final Fantasy VII (PSX + Steam) Persona 3 Dancing i Persona 5 Dancing (PS4 EU + PSV JP) Gundam Breaker 3 (podstawka pudełkowa PS4 i kompletna cyfrówka z dlc PS4) Hatsune Miku: Project Diva X (pudło PSV US, cyfra PS4 EU) Hatsune Miku: Project Diva 2nd (pudło PSV US, cyfra PS3) Hatsune Miku: Project Diva Future Tone (cyfra JP i EU) Hatsune Miku: Project Mirai (pudło US i cyfra EU) IA/VT Colorful (2x PSV, bo było względnie tanie, a mój pierwszy egzemplarz czasem szwankował, więc kupiłem drugi) Shin Megami Tensei: Strange Journey (pudło NDS, cyfra 3DS) Shin Megami Tensei: Nocturne (PS2 + Steam) The 3rd Super Robot Wars Z: Jigoku-Hen (PS3 + PSV) The 3rd Super Robot Wars Z: Tengoku-Hen (jw.) GTA: San Andreas (PS2 + Steam) Resident Evil 4 (PS2 + Steam) Vanquish (cyfra PS3 + Steam) Catherine (cyfra PS3 + Steam) Disgaea (NDS + PSP + PC) Nie wspominam gier, które sprzedałem swego czasu. W sumie jedyne czego żałuję, to gier kupionych na PS3, które potem wyszły na PC. Tak samo głupi kupiłem swego czasu GTA5 na PS3, prawie nic nie grałem, a teraz i tak jak mnie kiedyś najdzie ochota, to i tak kupię na PC, zamiast męczyć się z 20fps na starej konsoli. I teraz mam ochotę zagrać osiemdziesiąty siódmy raz w Deus Ex... Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 817 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Łooo panie, u mnie wśród tych prawie 700 pudełek nie brakuje "dubli" Na szybko to na pewno: GTA III/VC/SA - Xbox/PS2 GTA IV/Episodes from Liberty City - PS3/X360 GTA V - PS3/X360/PS4 Watch_Dogs - PS3/X360/PS4/XO Just Cause - PS2/X360 Just Cause 2 - PS3/X360 Doom PS4/XO Burnout Paradise - PS3/X360/PS4 Assassin's Creed - PS3/X360 Max Payne - Xbox/PS2 Splinter Cell/Splinter Cell Pandora Tomorrow - Xbox/PS2 NFS Underground/Ungerground 2/Most Wanted - Xbox/PS2 I z pewnością coś jeszcze by się znalazło w tym grajdołku Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 (edytowane) No to u mnie malutko będzie. Tekken 7 x3: płyta i cyfra na PS4 + wersja na Steam PC. SoulCaliburVI - cyfra na PS4 i PC. Dark Souls2 - cyfra na PS4 i PC. FinaFantasy7 x3 - PSX płyta, PS4 cyfra i PC cyfra. Edytowane 18 grudnia 2021 przez C1REX Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 19 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2021 Chyba rdr2 kupiłem najwięcej razy , na premiere wersja ps4 później wraz z zakupem XoX wersja na xbox-y , następnie premiera pc na launcherze i ostatnio na promocji steam . Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 8 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2022 Z tego co pamiętam to na pewno seria Gothic (jedynka z Playa, dwójka i dodatek z CD-Action, a potem jeszcze sobie kupiłem takie wydanie w ramach Platynowej Kolekcji). Na PS3 kupiłem trzy części Uncharted, ale z racji, że ich nie przeszedłem, a zaopatrzyłem się w PS4 to kupiłem remaster. Powtórzyły się też części GTA. Ogólnie jednak nie mam konieczności i potrzeby podwójnego kupowania gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi