easye 3 390 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Gra nie ma swojego tematu jeszcze, a chyba zasługuje. UbiGra z setkami graczy na wielkiej mapie, tyle że tym razem MIODNA! Tytuł zaciekawił mnie na E3, aktualnie trwa darmowa beta - zapowiada się szybka i barwna jazda bez trzymanki! Jutro chyba premiera, po 2h raczej na pewno grę kupię! Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 (edytowane) Poprzednicy w postaci Shauna White'a oraz Steep'a (produkcje z duszą, moi drodzy) to sztosy dla fanów dechy. Tutaj będzie pewnie bardziej śmieszkowato, ale wydaje się ok. Edytowane 27 października 2021 przez ciwa22 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 27 października 2021 Opublikowano 27 października 2021 Już lecę wpłacać pieniądze na grę usługę od Ubisoftu. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 28 października 2021 Autor Opublikowano 28 października 2021 No wyobraź sobie że zrobili najlepszą arcadową grę o sportach ekstremalnych od lat, bo gra jest rewelacyjna! Trasy jak z amerykańskiej pocztówki, dynamika urywa łeb, do tego sześć różnych ścieżek kariery, zależnych od tego na czym aktualnie mamy ochotę jeździć i cała masa graczy online. Jedna z tych gier Ubi, którą fani szalonej zabawa sportów ekstremalnych nie mogą ominąć. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Gra zbiera bardzo dobre oceny, a od graczy na MC PS5 ma 8,5. Gdyby nie nadchodząca Forza to już bym brał, ale 100 procent się ogra w przyszłości. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Pograłem w bete i o mamo! Jak tego mi brakowało - czystego arcade z tonami miodu, ogromnych przestrzeni, mega wyskoków! Na pewno sprawdzę pełniaka. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Miałem sprawdzić triala, ale widzę, że już jest niedostępny Poczekam na jakiś darmowy weekend, bo martwi mnie to usieciowienie gry Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Pogralem w triala, fajne, skojarzenie od razu z The Crew 2 (duzy obszar, rozne pojazdy, cut scenki, multi). Tylko obawiam się, czy autosave będzie na tej zasadzie co Crew, gdzie pogralem od niechcenia w demko, skipowalem sceny, tutoriale, stworzylem randomowa postać, a potem w pełnej wersji utknalem z tym wszystkim, bo nie da się zacząć gry od zera. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 1 listopada 2021 Autor Opublikowano 1 listopada 2021 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Gra zbiera bardzo dobre oceny, a od graczy na MC PS5 ma 8,5. Gdyby nie nadchodząca Forza to już bym brał, ale 100 procent się ogra w przyszłości. No też się zastanawiałem, ale coś nowego vs 5 cześć tych samych wyścigów, więc wołałem wesprzeć fajny projekt UBI. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 22 listopada 2021 Autor Opublikowano 22 listopada 2021 https://m.euro.com.pl/gry-playstation-5/ubisoft-gra-ps5-riders-republic.bhtml?utm_source=2208151|lowcygier.pl+PL&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F Riders Republic za 159 zł. Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 Kupiłem za 149 zł media expert Powiem że fajnie się gra i dużo ludzi na mapie Polecam Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 IMO świetna gierka, również mocno polecam. A przy okazji, w jaki sposób instantowo zmieniać pojazd? Widziałem że jest to możliwe ale jakoś nie udało mi się doszukać odpowiedniego przycisku na padzie. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Ruch w temacie zerowy, a powiem Wam, że izi nie kłamał Wczoraj pośmigałem sobie trochę na rowerku i (niedawno dorzuconej) desce. Początki są ciężkie, bo sterowanie jest bardzo odmienne od wszystkich gierek traktujących o ekstremalnych sportach w które do tej pory grałem, ale jak już w mózgu kliknie co ma kliknąć to w tym szaleństwie jest metoda. Ogromna mapa w stylu ubi tutaj akurat jest ogromną zaletą i pozwala się wyszaleć w przeróżnych warunkach, a sama gra daje masę radochy. Ot, arcade do wyszalenia się i napompowania adrenaliny podczas grania. Wyzwania potrafią być techniczne i wymagające, ale sama progresja jest przystępna dla każdego - nie potrzeba nawet wygrywać, żeby odblokowywać kolejne eventy. Ci, którzy chcą masterować dostępne w karierze zawody mogą je do woli powtarzać, celować w opcjonalne challenge czy zajmować pierwsze miejsce. Szczerze? Trochę to odziera gierkę z wyzwania (przecież wystarczy wziąć udział w zawodach żeby przejść dalej, och jak progresywnie i nowocześnie, liczy się udział i tego typu bzdury), ale przy odrobinie samokontroli i narzuceniu sobie klasycznego systemu "nie idę dalej jak nie będę pierwszy" już trochę można się spocić. Do tego można nakurwiać na różnych rowerkach, BMXach, nartach, snowboardach i tego typu rzeczach, wczoraj chyba doszedł update z longboardami... no niewiele tej grze brakuje, żeby odhaczyć każdy ptasiek w rubryczce "sporty ekstremalne". Gdyby ubi robiło więcej takich originalsów a mniej klonów asayna i far kraja to mocno podskoczyliby w moich oczach. Fajna giereczka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi