Gość Rozi Opublikowano 29 października 2021 Opublikowano 29 października 2021 Rap to super muzyka. A dobry rap, to jeszcze lepsza muzyka. Każdy zna rap z USA, UK, albo Polski. A może znacie dobre kawałki z zagranicy? Z Rosji, Ukrainy, Włoch, Hiszpanii, Etiopii, albo Indii? To jest temat, abyśmy mogli taki rap wrzucać. Oczywiście utwory okołorapowe też się nadadzą. To ja rzucam mix Włoch, Ukrainy i Rosji na początek: I jebaniutki hit: Cytuj
Ken Adams 274 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Hiszpania. Stary klasyk z udziałem Company Flow. Włochy. Zajebiste. Z udziałem króla WSG. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 30 października 2021 Opublikowano 30 października 2021 Pamiętam swój okres fascynacji Mafia K1 Fry, chociaż słowa nie rozumiałem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 29 listopada 2021 Opublikowano 29 listopada 2021 Miło wrócić do tego s z t o s a i tylko utwierdzić się w przekonaniu, że Sfera to jest absolutny no. 1 u makaroniarzy. Niesamowite flow i luz, szanuję typa jak pojebany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi