Skocz do zawartości

The Best of Trzecia Generacja, półfinały.

Półfinały! 64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Super Mario Bros. vs. Contra

2. 2. Micro Machines vs. Duck Tales 2

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 05.11.2021 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

thumbnail_Rumble_600x600.png

Półfinały to już nie przelewki. Zobaczmy kogo mamy w narożnikach.

Pierwszy półfinał.

Przez wielu uznawany za przedwczesny finał i zwycięzca tego starcia zostanie z pewnością mistrzem, choć osobiście nie byłbym tego taki pewien. W każdym razie mamy do czynienia z pojedynkiem-marzeniem, zderzeniem TYTANÓW i LEGEND. Było w historii sportów walki tylko kilka takich elektryzujących walk - Muhammad Ali vs. Joe Frazier, Lennox Lewis vs. Mike Tyson, Mike Tyson vs. Evander Holyfield, Andrzej Gołota vs. Riddick Bowe, Rafonix vs. Daniel Magical.

A teraz dołacza do tego grona kolejny pojedynek stulecia - Super Mario Bros. vs. Contra.

6RJw.gif VS 26uUsAjKTsXCQk1qYXWBvaB21CARpb7vMcFWaRZ8

Drugi półfinał.

Na papierze wyraźnie mniej emocjonujący widownię, ale występujący tam zawodnicy niejednego rywala z wysokiej półki już pokonali, a teraz nie ciąży na nich absolutnie żadna presja. Już są wygrani, a mogą tylko sprawić niespodziankę. Póki co zawalczą między sobą o awans do Wielkiego Finału.

W narożnikach już ustawili się: Micro Machines vs. Duck Tales 2.

qQVWGR.gif VS gjNg79.gif

Podgląd na skróconą drabinkę.

3gen6r.jpg.a87b3723515384f8dac8cb685eb4a7f4.jpg

A TUTAJ pełna drabinka turniejowa do wglądu.

• Ankieta standardowo zamknie się w piątek (05.11) o godzinie 23:59. 
  • W przypadku remisu liczę głosy Senior Memberów (i Adminów, jeśli się takowe pojawią). Wygrywa ta gra, która ma po swojej stronie więcej tych zaszczytnych osobników.
  • Miejsca w drabince były przydzielane losowo.

Gameplaye do wciąż aktywnych zawodników:

Edytowane przez Kmiot

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I już. Pożegnaliśmy ostatniego wąsa wśród trzeciej generacji, bo Super Mario Bros., gra która wychowała wielu z nas wyraźnie uległa drugiej grze, która wychowała równie wielu z nas - Contrze. To był w

• Myślisz, że ktoś się nabierze i zacznie głosować specjalnie na Mariana? Nie z nami te numery.

• Ja się lekko pomyliłem bo obstawiałem Contra vs SMB 3, które MM pokonali na ostatniej prostej minimalną ilością głosów no ale może gdybym wtedy nie wspominał słowem nic o SMB 3 to by wygrało, my bad.

Opublikowano

Warto wspomnieć też o epickim Goldberg vs Raven z DabljuSiDablju (też zapowiadał Mike Buffer). Tym razem ubijemy skakanie po grzybkach z rozpędu. Głęboko w to wierzę.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
29 minut temu, Ukukuki napisał:

Jeśli w finale będą Micro Machines albo Contra to szczerze mówiąc nie wiem na kogo zagłosuję. 

Ja się lekko pomyliłem bo obstawiałem Contra vs SMB 3, które MM pokonali na ostatniej prostej minimalną ilością głosów no ale może gdybym wtedy nie wspominał słowem nic o SMB 3 to by wygrało, my bad.

Opublikowano

Nie myślałem, że Contra  nakopie Marianowi, więc nieźle się zaskoczyłem po oddaniu głosu. Finał może być naprawdę ciekawy.

Opublikowano

Też myślałem, że większość będzie głosować na Mario, a tu proszę niespodzianka na chwilę obecną. W ewentualnym finale Contra vs Maszyny podobnie jak Ukukuki będę miał problem co wybrać.

Opublikowano

Dobra głosować wszyscy na Contre! :Coolface:

Opublikowano

Myślisz, że ktoś się nabierze i zacznie głosować specjalnie na Mariana? Nie z nami te numery.

Opublikowano

No w momencie jak za lobbowałem Moonstone, Piraci dostali pełno głosów XD 

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

Dobra głosować wszyscy na Contre! :Coolface:

Zrobione :shieeet:

Opublikowano

Głos poszedł na Mariana :kaz:

U mnie nie ma dylematu: Za jazdę bolidem F1 po stole bilardowym nawet powieka mi nie drgnie, kiedy w finale pójdzie głos na MM :banderas:

Opublikowano

Serio Contra lepsza od rozbudowanego Mario w którym jest wiele sekretnych lokacji? Komandoski fajne, ale to gra na 15 minut, a  z S-ką to już  w ogóle leci się jak przecinak. Pamiętam jak na 168 w 1 ustawiałem sobie 99 żyć, dzisiaj przeszedłbym spokojnie na 1. 

Opublikowano

Ja bym za nic nie przeszedł, bo tak prawdę mówiąc te gry nie były takie łatwe mając tylko kilka żyć. A Cannon Fodder? Od 8 misji ta gra robiła się tak pokurwiona, że aż do tej pory mam koszmary :yao:

Opublikowano

Mario można jeszcze szybciej przelecieć niż Contrę przecież. Na jednym życiu można przejść jak się wszystkich etapów człowiek nauczy na pamieć. 

Opublikowano
  • Autor

I już. Pożegnaliśmy ostatniego wąsa wśród trzeciej generacji, bo Super Mario Bros., gra która wychowała wielu z nas wyraźnie uległa drugiej grze, która wychowała równie wielu z nas - Contrze. To był wspaniały pojedynek, bo kule, ogniste kule i wiele innego rodzaju kul latało po całym oktagonie. Ale ostatecznie komandosi zapakowali Mariuszowi i Ludwikowi po same kule. 38 - 26.

Tymczasem po drugiej stronie drabinki walka odrobinę bardziej wyrównana i być może nie tak spektakularna, bo zarówno Micro Machines jak i Duck Tales 2 to czarne konie gali, a nie jej tytani. Obaj wojownicy jednak nie cofali pięści, serce do walki wykazali ogromne, a trzask pękających kości zagłuszała jedynie wrzawa publiczności zgromadzonej wokół areny walki. Ostatecznie wynikiem 35-29 wygrywają Mikro Maszyny i to one zmierzą się w elektryzującym finale z Contrą.

A potem pozostanie już tylko ZWYCIĘZCA TRZECIEJ GENERACJI.