PiotrekP 1 882 Opublikowano 2 listopada 2021 Opublikowano 2 listopada 2021 Emmerich znowu rozpierdziela Ziemię. Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 13 lutego 2022 Opublikowano 13 lutego 2022 Byłem dzisiaj w kinie i myślę, że jakby dobrze się zastanowić, to Microsoft mógłby pozwać twórców o plagiat Halo :p Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Od niedawna w sklepach. Delikatnie mówiąc, nie polecam, parę zdań napisałem we "właśnie widziałem". Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Opublikowano 17 kwietnia 2022 To ten crap ma własny temat na forum? Szkoda miejsca na serwerze. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 Dramat, słabe 2/10. Hype narobiony przez trailer a potem słabizna katastrofa głupota, zmarnowany potencjał. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 11 września 2022 Opublikowano 11 września 2022 Obejrzałem to dzisiaj na Prime Video i niestety - typowy kasztan, robiony pod serwisy streamingowe (dlatego się dziwię, że to do kin weszło). Sam zamysł niezły, ale egzekucja chujowa, dialogi i relacje postaci absolutnie tragiczne, podobnie jak przeładowanie tandetnym CGI (ta ucieczka Lexusem w śniegu). Patrick Wilson to chyba jedyny aktor, który jeszcze sprawiał tu wrażenie, że mu zależy, ale jak musiał dostarczać te ckliwe dialogi, że kocha synka nad życie to miałem wrażenie, że sam przełyka własne wymioty, które mu się zbierały przez ten cringe. Kurde, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że tylko Tom Cruise jeszcze ratuje ten cały hollywoodzki kurwidołek wysokobudżetowych produkcji akcji - cała reszta to zawód za zawodem i straszna miałkość. Filmy umierają na naszych oczach, bo praktycznie niczego się dziś nie da obejrzeć bez zażenowania. Nie wiem, czy to wina robienia filmów pod te wszystkie Prime'y, Netflixy itp, ale cieszę się, że mam sporą kolekcję DVD i mam do czego wracać. 2 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 11 września 2022 Opublikowano 11 września 2022 Straszne gówno, a uwielbiam filmy katastroficzne. Tu ledwo wytrwałem do końca mimo zainteresowanego jednego oka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi