oFi 2 445 Opublikowano 9 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2023 Ładnie się rozpaćkał Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 9 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2023 Walka trochę Vampyr przypomina.Niby drewno ludzie plakali, mi sie podobało.Klimacik i desig lokacji będzie kluczowy.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 9 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2023 No właśnie te lokacje to nic specjalnego. Jednak co From to From. Pograłem chwile i niestety znowu szykuje się 70 na MC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 9 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2023 Ja też właśnie pograłem.I koło BB to to nie stało.Lokacje design walka, wszystko 2 ligi niżej.Ni uja nie czuję tu dark fantasy raczej jakiś średniowieczny londyn czy uj wie co.Czar prysł.Tak jak ktoś pisał, spoko gierka do plusa extra.Może pełniak jeszcze zaskoczy bo tak po prawdzie to rzadko kiedy mnie demo przekonuje.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 10 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2023 Oglądam przed praca jak demonidas w to gra. Demko się ściągnęło,po pracy stestuje wyglada to dość płynnie co jest plusem,menusy tez bardzo czytelne się wydaje i ogólnie grafika i jej stylistyka mi się podoba. Póki co po samych video podoba mi się. Program w demko to dam znac czy jednak zawód czy mile rozczarowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 10 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2023 Ja demka nie przeszedłem, jakoś te uniki mi nie siadły.Nie czuję tajmingu i wydają się jakieś sztywne, randomowe.A później obejrzałem na yt jak ktoś grał i dalsza część demka wyglądała już super.Więc chyba dam 2 szansę na spokojnie, bo wczoraj zmęczony na noc odpalałem.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 10 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2023 Dobrze jest. Bałem się że optymalizacja będzie do bani, ale chodzi wszystko sztywniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 11 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 Kurde to demko ma więcej kontentu niż sądziłem. Myślałem, że po bossie i odwiedzeniu hotelu jest finito xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 551 Opublikowano 11 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 W dniu 10.06.2023 o 05:10, Szajka napisał: Oglądam przed praca jak demonidas w to gra. Demko się ściągnęło,po pracy stestuje wyglada to dość płynnie co jest plusem,menusy tez bardzo czytelne się wydaje i ogólnie grafika i jej stylistyka mi się podoba. Póki co po samych video podoba mi się. Program w demko to dam znac czy jednak zawód czy mile rozczarowanie. Demonidias ma dobre materiały. Ja również zassałem demo i pograłem. Podoba mi się szermierz Pinokio. Ma swój klimat i urok - i całkiem pomysłowy pasek wczytywania danych. Czyli co, kończysz zabawę z DkS II i czekasz na LoP Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 11 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Sylvan Wielki napisał: Czyli co, kończysz zabawę z DkS II i czekasz na LoP Taa kończę w bólach DS2,aktualnie w trzecim dlc klnę pod nosem,mianowicie w shulvi. Ileż ja tu dusz straciłem. A gram postacią bardzo zrownowazona(potem może doczepie ekran statystyk). A parcie już mam by go kończyć bo ponad 80 h na liczniku, a jak gdzieś pisałem zakupiłem dlc do DS 3. I chce już w DS 3 pograć bo od 2017 niewiele pamietam poza mobkiem z klatka na plecach którego można przegapić,a nie warto i ze to dobra gra jest(nabite mam z 179 h,nawet w pvp dawałem radę co gdzieś na yt jest uwiecznione,tez mogę doczepić video ) co do pinokia, pograłem z pół godzinki,i na ten czas podoba mi się,grafika i płynność ,a to co zawsze propsuje, stylistyka to taki bloodborn z bioshockiem IMO. Żona pójdzie spać to może przysiądę na dłużej(choć ambicja szepcze za uchem shulvia) kibicuje tej grze,niech okaże się solidna gra 8/10 i będę ciorał. Choć mysle ze może być i taki scenariusz jak z The Surge np, te wsysło mnie na ok 60 h i zostawiłem. w spoilerze moje w pvp wojaże Spoiler Edytowane 11 czerwca 2023 przez Szajka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 14 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2023 Tez sprawdzilem, jestem po pierwszym bossie. Wiadomo ze to nie liga bloodborne ale oczekiwalem crapa a gra sie w to calkiem przyjemnie. Uniki troche do poprawy, z tym ze gra jest dosyc prosta wiec az tak to nie boli.Gra sie przyjemnie mysle ze bedzie fajne 7/10 Moim zdaniem ciekawszy soulslike niz Wu Lang. W dniu 11.06.2023 o 23:44, Szajka napisał: mysle ze może być i taki scenariusz jak z The Surge np, te wsysło mnie na ok 60 h i zostawiłem. W dwojke grales? Imo ciekawsza bo nie dzieje sie wszystko w bazie i jest lepiej zrobiony motyw z surowcami do ulepszen ktore mozna rozkladac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 @kanabis Nie grałem,chciałem po kolei jak stara szkoła nakazuje . Ale stestuje jak tylko ogram DS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 Dwojka jest duzo przyjemniejsza. Ja najpierw pogralem w jedynke i fakt , sam pomysl , walki, bardzo fajne ale sprowadzenie niemal calej gry do jednej w dodatku bardzo nieurozmaiconej lokacji mocno meczylo. Nie skonczylem bo zrobilem przerwe , potem za tydzien wrocilem i nie wiedzialem gdzie isc W dwojeczce jest juz duzo fajniej. No ale po dwojce jednak i jedynke musialem przejsc, dla zasady. Dwojke nawet splatynowalem Jedynki mi sie juz nie chcialo. Takze jak bedziesz mial mozliwosc to dwojke smialo lykaj, powinna sie spodobac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 Po 20 minutach z demkiem byłem już zajarany na tyle, że na pewno kiedyś ogram całość. Setting i klimat świetne Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 Niby przyzwoite, ale bez szału. W dłuższe demko chyba nigdy nie grałem(kilka godzin, ale ostatniego bossa nie pokonałem, bo te uniki trochę w kit). Najbardziej odrzuca mnie, że to bezczelny plagiat bloodborne'a. Koreańce i szczególnie chinole chyba mają to do siebie, że lubią zapierdolić coś żywcem. Te wszystkie nadchodzące(?) gry widmo wyglądające jak cuszima, czy zelda, to z grubsza ta sama historia. Tutaj jest ta sama czcionka, te same animacje, te same postaci(tylko z fryzurą na niebiesko dla niepoznaki), te same misje poboczne, typu podejdź do okienka z zapalonym światełkiem, te same dialogi, tylko w innych słowach. Między inspiracją, a kopiowaniem jak leci jest jednak subtelna różnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 Jakby dopracowali uniki to wogole by bylo miodzo. No nawet poczatek pachnie zrzynką, juz myslalem ze zaraz wyleci ten wilk co w bb xd Ale hooi w dupala from ze tyle lat cisza o bb2, ile to mozna czekac na mesjasza? No i plus taki ze czesto zrzynki to crapy a tutaj gierka nawet ok zrobiona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 W dniu 11.06.2023 o 23:44, Szajka napisał: Taa kończę w bólach DS2,aktualnie w trzecim dlc klnę pod nosem,mianowicie w shulvi. Shulva go.wno rozmazane. Najgorsze z trzech dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 To te z tym sniegiem i dojazdem do bossa trwajacym 5 minut? Jedyny boss ktorego zlalem w calej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 15 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 15 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2023 6 godzin temu, kanabis napisał: To te z tym sniegiem i dojazdem do bossa trwajacym 5 minut? Jedyny boss ktorego zlalem w calej serii. Nie, to co piszesz to ivory king dlc, najlepsze. No poza ta sekcja z jednorozcami. Shulva jest miastem pod ziemia, ze smokiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 442 Opublikowano 16 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 Demko skonczone, takie nie za krotkie swoją drogą. Mnie kupili, moim zdaniem im dalej w las tym lepiej. Uniki tez jak sie pogra idzie wyczuć. Fajny motyw z montowaniem i kombinowaniem broni, urozmaica to rozgrywke. U mnie day one. Powtarzam konzwalony 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 16 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 Kuń zwalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Santi 28 Opublikowano 16 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2023 Dobrze, że będzie w tym „beznadziejnym” game passie to się sprawdzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 210 Opublikowano 20 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2023 Klimacik jakiś tam jest, ale 3 stówek na premierę to bym tutaj nie dał. Leci na listę "kupię jak spadnie poniżej stówki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 22 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2023 Demko ograne. Klimat to majstersztyk, lokacje przepiękne. Czuć nawet trochę powiewu świeżości w tym soulsowym gameplayu przez kilka nowinek. Wydaje się, że gra może mieć całkiem ciekawa fabułe. Rozgrywka wydaje się prostssa niż w Soulsach ale może doświadczenie robi swoje. Day one w gamepassie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi