Skocz do zawartości

Lies of P

Szermac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Kmiot napisał:

Kurde, dobrze, że wczoraj się zaparłem i rozjebałem dupę King od Puppets, bo dzisiaj po paczu byłoby za łatwo, hehe. :CoolStoryBro:

Wyszedł pacz z "naprawą" poziomu trudności do Pinokia, czy jak? 

EDIT: a ok widzę

Opublikowano (edytowane)

Ale i tak 1 faza króla znacznie łatwiejsza (a ja znerfili) niż 2 druga. Bo jako Romeo poswiecil swoją kosę ogniem to tańczył z nią niczym Malenia :notlikethis:

Ps ja nie czuje satysfakcji z pokonania go, obrzucilem króla wszystkim co miałem. Rzucanie jest mega op- bo ma wszystko, celność, szybkość, dmg i nie zużywa staminy.

Edytowane przez michu86-
Opublikowano

ech mi się nie podoba takie nerfienie bossów pod naciskiem graczy, cieszę się, że zrobiłem ich uczciwie solo przed tym patchem. Ciekawe co teraz twórcy zrobią, jakieś DLC albo kolejna część z Dorotką? 

Opublikowano

O ile demo nie przypadlo mi w ogole do gustu, tak w pelniaka szybko się wciagnalem. Motyw przerabiania broni jest bardzo fajny, do tego graficznie i dzwiekowo cymesik!

Do poziomu Bloodborna, czy Elden RInga jeszcze w ch.j daleko, ale gra jak najbardziej do przejscia, dodatkowo Day One w abonamencie - no ja jestem na tak! 

image.thumb.png.9ff1c64c2205073b0de476b61c16ccca.png

image.thumb.png.fc87788c432e6eec5cd8417d99fae0f5.png

(a zaraz jeszcze nowy Lords Of The Fallen) <3

Opublikowano (edytowane)

Po tym patchu zjawa tankuje aż miło, a jeszcze używam kamienia na odnowienie jej HP to już całe 2 fazy bossów przeżywa. Cudownie tego chciałem;), wreszcie nie muszę się tłuc po 30 razy z byle gównem tylko sobie od tyłu ładowane ataki nawalam jak zjawka dostaje po mordzie :banana:

Ale to nie wszystko jeszcze jeden kwarc i w życie wejdzie mój idealny build:

2x użycie kostki (2x odnowienie HP zjawy)

+ szybkie użycie kostki

Idealny endgame się szykuje :isee:

Edytowane przez michu86-
Opublikowano
9 minut temu, badzejo napisał:

Jestem obecnie w 6 rozdziale ng+ i lecę jak przecinak, albo tak się wyrobiłem albo ten patch tak ułatwił robotę, nawet jednego itemka do rzucania nie użyłem, kurde tylko się marnują :leo:

Chętnie by Ci odpowiedział, ale oczywiście na Xboxie ciągle testują patcha :szopenhauer:

Opublikowano
38 minut temu, badzejo napisał:

Jestem obecnie w 6 rozdziale ng+ i lecę jak przecinak, albo tak się wyrobiłem albo ten patch tak ułatwił robotę, nawet jednego itemka do rzucania nie użyłem, kurde tylko się marnują :leo:

Szkoda że nie można oddawać, ja umiem rzucać i robię to dobrze i chętnie.

Opublikowano (edytowane)

Kostka pozwalająca odpalać specjalne atrakcje takie jak regeneracja zdrowia, leczenie pomagiera, różnego rodzaju wzmocnienia itp. Nie do pominięcia. Chyba ;)

Edytowane przez Amer
  • Plusik 1