oFi 2 468 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 57 minut temu, messer88 napisał: ile godzin tam trzeba grindować skillpointy? Są dwie metody: Albo lecisz na autopilocie do ng++++++ (czyli lacznie siedem przejść gry okolo) Albo grind mobkow w jednej miejscówce po pare godzin dziennie przez tydzień. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 października 2023 Autor Opublikowano 1 października 2023 Ja grindowałem skille w Sekiro z 4 godziny jedną miejscówke na NG+5 albo 6 xD Puściłem sobie audiobooka i cisnąłem, jakoś poszło Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 (edytowane) Dziwne. U mnie Sekiro 4 przejścia i pol h farmienia. A wiadomo że kolejne przejścia są coraz szybsze. W Pinokiu ostatni boss. Pierwsza faza jest ogarnięta ale ta druga strasznie trudna. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale w tych drugich fazach jak boss ma bron ktora sie swieci (tu wstaw zywioł) to ciężko odczytać jakiś atak. Nagle jakieś to wszystko nieczytelne. Edytowane 1 października 2023 przez Szymek Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Haha Wagon teraz streamuje Lies of P i każdego bossa ze zjawą robi gangbang 2v1 w minutę żałosne to jest.Ale ludzie mu cisną w komentarzach że jest leszczem bez honoru xD.Prawidłowo, nie da się tego oglądać.Żałosne, i jeszcze te teksty wow daliśmy radę 5 flaszek w zapasie xDSzkoda, lubiłem go ale traci w moich oczach taką januszerka. 7 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 października 2023 Autor Opublikowano 1 października 2023 Z tym farmieniem poszłoby pewnie szybciej, gdybym sobie wcześniej 15-20 punktów nie wydał na zwiększenie ataku xD Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 7 godzin temu, oFi napisał: Platyna w Sekiro to nie kirby pimpek... Potwierdzam mam platynę i bez większego farmienia skill pointów, co się namęczyłem przy ostatnich walkach to moje zarówno z Ishinem jak i Sową a Pinokio na razie jestem na bagnach i jakoś leci. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Warto na którąś wymienić? Która najlepsza? 1 Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Ta pod która masz staty, ale i tak te bronie są mega średnie. Katana jedynie potem daje radę. NG+ skonczone unpatched i daje se siana, bo na 3 przejscie by robic calaka juz nie mam ochoty wybitnie. Marionetka gepetta w drugiej fazie na ng+ to mi sporo krwi napsuła i dopiero pomógł amulet pozwalajacy unikac czerwonych ataków. Z broni to najlepsza u mnie była topór marionetki na rękojeści szabli tancerki, bo dmg na +10 i skalowaniu S techniki był chory, a i bron daje ogromna redukcje dmg na bloku cos kolo 80. Z minusów to ta brońka szybko się psuje i jest tak kurwa wielka, ze czasem psiego uja widac zza niej przez co ciezko sie paruje xd Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Katana bardzo fajna. Ma swój unikalny moveset i mechaniki jakby grało się w inną grę. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Warto na którąś wymienić? Która najlepsza? Teraz na ng + biegam z tym złotym mieczem. Trójząb też jest dobry. A w ogóle to jak w soulsach - weź broń której moveset Ci odpowiada. Zacząłem ng+ bo zwyczajnie dobrze mi się gra w Pinokia. Próbuję nowe bronie itp. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Warto na którąś wymienić? Która najlepsza?Włócznia jest kozacka, szybka i duży zasięg.Do tego fajny atak z doskoku i jedyna chyba ma bonus na krytyka więc wchodzą mega hity.Polecam, sam tak gram.Teraz + 10 broń zwykła zrobiłem i nie wiem czy taka lepsza.Włócznia skaluje z techniki a duże miecze z motoryki więc to też ma znaczenie w co ładowales pkt. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 W 5 akcie (Droga Pielgrzyma) jest jedną chatka w której jest skrzynia (zaraz jak się wchodzi do miasteczka). Nad tym domkiem jest drabina i przycisk. Jak się tam dostać? Muszę znaleźć skrot w Malum? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 4 minuty temu, easye napisał: W 5 akcie (Droga Pielgrzyma) jest jedną chatka w której jest skrzynia (zaraz jak się wchodzi do miasteczka). Nad tym domkiem jest drabina i przycisk. Jak się tam dostać? Muszę znaleźć skrot w Malum? Dopiero jak zdobędziesz w chapterze 8 chyba po odkodowaniu znalezionego tam cryptic vesel pod drabiną koło drzwi będzie npc z kluczem. 1 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Dokładnie tak jak kolega napisał.Jak te ng+ wypada, trudniej jest? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Jak dla mnie new game plus trudniejsze niż w grach from. Bossowie zabierają chore ilości życia. Ale też wpada dużo dusz szybko idzie level i szybko się wypełnia całą plansze z p-organami więc nie jest źle. W sumie idzie się jak przecinak. 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Starzeje się, bo nie mogłem przejść ostatniego bossa i skończyłem wcześniej. NG+ nie tykam. Gierka ma swoje wady, które być może są również w gierkach FROM, ale ta magia marki powoduje, że chce robić calaki. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Ta gra jest tak klimatyczna, że czasami staje i podziwiam te uliczki. Ale będzie ciężko wybrać GOTY w tym roku 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Jestem na Spoiler Bagnach Chyba już wiele nie zostało? 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Niewiele. Najgorsze przed tobą. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Kurde ciężko się od gry oderwać. Miałem pojebac system, a za niedługo koniec. Na ten moment 9/10. Są wkurwiające rzeczy, takye ze czujesz że mogliby to lepiej zrobić, ale ogólnie to daje gra radę. Gdybym nie wiedział kto to zrobił to bym obstawił FS. Głównie przez design świata i bossów. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Ciekawa będzie konfrontacja tej gry z Lords of Fallen w kategorii najlepszy soulslike. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: Kurde ciężko się od gry oderwać. Miałem pojebac system, a za niedługo koniec. Na ten moment 9/10. Są wkurwiające rzeczy, takye ze czujesz że mogliby to lepiej zrobić, ale ogólnie to daje gra radę. Gdybym nie wiedział kto to zrobił to bym obstawił FS. Głównie przez design świata i bossów. U mnie prawie 30 godzin na zegarze a nie minął nawet tydzień od premiery No gierka wciąga jak diabli. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Imo bossy sa lepsze ciekawsze i bardziej zapadają w pamięć niż w takim eldenku.Tak samo, zabawa i testowanie broni daje więcej frajdy.Do tego motyw ogłuszania Perfect parry i odzyskiwania garda.No i regeneracja ostatniej flaszki .To tak jakby ktoś pytał czego mogą się uczyć fs od twórców pinokia.Można powiedzieć że jakość a nie ilość robi robotę.A może poprostu po rozdmuchany eldenku zatęskniłem za starymi korytarzowymi soulsami.Serio uważam że walki z bossami dużo lepsze niż w symulatorze rolla.Ale mi się marzy teraz Sekiro 2, a nawet nie wiem czy 1 kolejny raz nie kupię i jie dobiję platyny.No i remake bloodborne poproszę, ile można czekać! Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Ciekawa będzie konfrontacja tej gry z Lords of Fallen w kategorii najlepszy soulslike. Porównamy średnią na meta i tyle. Zresztą Lords of the fallen może być kasztanem a lies of p jest spoko gierką. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 3 października 2023 Opublikowano 3 października 2023 Ale mi ten chuj z Spoiler Bagien Krwi na psuł. Wczoraj z 5h a dziś od 5 rano go atakowałem i w końcu padł. No ni chuja bez rzucanych się nie dało u mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi