Skocz do zawartości

Lies of P

Szermac

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gratis to za mała cena. Gra się pysznie, a'la Bloodborne, tylko animacje i particlowe detale robią bardziej, no wiadomix. Grałem na Piecu w kawałek fragmentu z ostatniego trailera. Day One i tyle :D

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, Szajka napisał:

Tiaaa jaram się ta gierka,na filmikach wygląda to dobrze bardzo. Kiedy to to wychodzi?

w 2023. Nie ma jeszcze dokładnej daty. 

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Ograłem dość pokaźny kawałek na PGA 2022 i o jezu jakie to jest dobre, klimat chyba jeszcze lepszy niż Bloodborne a desing to mistrzostwo (co ten HDR robi za wrażenie), niestety wersja do ogrania była w jednym trybie 30 fps. Postać świetnie się porusza a gameplay to typowy DS choć najbliżej mu do wspomnianego BloodBorne. Oświetlenie, ciasne uliczki, wrogowie (powykręcane lalki - creepy) i mały sklepik (broni kilka), jakieś psy, dachy, klimat taki że będzie zagrywane Day one całymi nocami!

Edytowane przez Whisker
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Ograłem dość pokaźny kawałek na PGA 2022 i o jezu jakie to jest dobre, klimat chyba jeszcze lepszy niż Bloodborne a desing to mistrzostwo (co ten HDR robi za wrażenie), niestety wersja do ogrania była w jednym trybie 30 fps. Postać świetnie się porusza a gameplay to typowy DS choć najbliżej mu do wspomnianego BloodBorne. Oświetlenie, ciasne uliczki, wrogowie (powykręcane lalki - creepy) i mały sklepik (broni kilka), jakieś psy, dachy, klimat taki że będzie zagrywane Day one całymi nocami!

Oj tak byczq

• Plusik 1
Opublikowano

Ja też biorę.
Niektórzy piszę że drewno ale dla mnie wygląda kozak i nie ma nic w tych klimatach.
Taki Vampyr też pisali że drewno a dla mnie sztosiwo było.
Nie oczekuje nieskazitelnej technicznie giereczki.
Na wiele mogę przymknąć oko jak ogólnie gierka dowiezie.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Plusik 1
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
45 minut temu, KOMARZYSKO napisał:

Nawet animacja otwierania wrót zerżnięta z Bloodborne emoji16.png

Akurat tego nie lubiłem, to ma budować jakiś suspense? 

Powinien kopa zasadzic u tyle. Nikt tak drzwi nie otwiera :klapek:

Opublikowano

Ta gierka to chyba jedyna szansa żeby zobaczyć Bloodborne w 60fps.

Przejadły mi się soulsy, kilka mechanik tutaj wygląda ciekawie (te linki przyciągające wrogów, blok) i całkiem dynamicznie w ruchu, ale nie wiem, czy mój wewnętrzny zagrajmer da się im skusić.

Opublikowano

Cały czas liczyłem na ten tytuł, ale żeby przebić bloodborne trzeba się jednak postarać, day one nie biorę, bo super fanem soulsow nigdy nie byłem, ale może jednak na takie mocne 8 z plusikiem bym się spodziewał. 

Opublikowano

Nie no, nie ma się co nastawiać że gierka z doopy zaora soulslike'i.
Level design, Bossy, skrót, sekrety, ilość sprzętu i buildow(no ok w bloodborne akurat byla bieda)
to poziom raczej nie do osiągnięcia.
Ale i tak zapowiada się fajnie, a konkurencji w tych klimatach nie ma żadnej.
Przepraszam za błędy i składnię, pisane na szybko z mojego XIAOMI mi9se.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka