Schranz1985 680 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Poprawili coś względem demka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 3 minuty temu, Schranz1985 napisał: Poprawili coś względem demka? To ty jeszcze nie grasz taki nahajpowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 410 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Właśnie odpaliłem Już widzę, że dla kogoś kto gra w gry od from będzie to tytuł obowiązkowy. Nie mam porównania z demem, bo nie zdążyłem zainstalować, a później usunęli, ale zapowiada się bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Jest fajnie, zapewniam. Ubiłem już kilku szefów, pozwiedzałem kawałek świata - no cymesik. To jak później rozwija się ta gra (i możliwości małego kłamczucha) to głowa mała. Strasznie podoba mi się system walki właśnie oraz fakt, że dodali plac treningowy gdzie spokojnie możemy testować każdy zdobyty lub złożony oręż. Układy ataków są niekiedy zdrowo rozbudowane i można łączyć je w ciekawe kombinacie (pchnięcia połączony z odskokiem do punktowania z dystansu, zagarniacze wyprowadzane po unikach itp). Warto spędzić na tym chwilkę bo dobra znajomość zagrać zdecydowanie ułatwia walkę. Nie jest też jakoś super ciężko póki co - ot standardowy poziom BB czy DS. Oprawa i klimacik wzorowe. Jestem fanem Soulsów, BB to dla mnie gra życia, a tutaj odnalazłem się bez problemu. Ba, nawet nie tyle odnalazłem, co raczej wkręciłem okrutnie. 3 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Godzinę temu, Schranz1985 napisał: Poprawili coś względem demka? W sumie to nie odczułem żadnych zmian. Tak jak Amer napisał - głowa mała i wkręta okrutna co się wyprawia i jak to wszystko jest pomyślane Lie or Die! Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 To ty jeszcze nie grasz taki nahajpowany.Jestem lojalny czekam na Dejva.Poza tym tylko pudełko, gardzę cyfrą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 (edytowane) No i w ogóle historia jest ciekawa i motywy z Pinokia ekstra wplecione w świat i mechaniki Edit: No dobra po 7 godzinach, nie sądziłem, że to Lies of P będzie się biło z czymś o moje GOTY, ale dla mnie póki co premiera roku Każda kolejna miejscówka, projekty lokacji (Wiocha i Katedra ) nowe itemki, nowa mechanika, nowi NPC, kolejne bossy i moby, wszystko nowe, ale jednocześnie znajome swą konstrukcją. Imo raczej jest łatwiej niż w Soulsach ogólnie. Walka jest mega satysfakcjonująca, tym bardziej jak się używa wszystkich dostępnych rzeczy przygotowanych przez twórców. Smaczki, typu łamigłówki, eksploracja w poszukiwaniu sekretów, rozkminianie skilli, questy w stylu Bloodborne też obecne, przewijający się motyw kłamstwa. Ciekawe swoją drogą czy są jakieś rózne endingi z tym związane. No nie no, no to jest czysty, pięknie zrobiony soulsborne, bez fuszery, bez aromatu drewna, tak jak ma być Edytowane 16 września 2023 przez Szermac 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 (edytowane) No to jesteś jeszcze pewnie w tej pierwszej łatwiejszej połowie gry, druga jest podobno bardziej wymagająca. Edytowane 16 września 2023 przez Rotevil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Czekam na opinie forumowiczów po wyjściu gry w gamepassie. Gdybym wydał 3 bomby też bym się podniecał. To trzeba na spokojnie. 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 (edytowane) No to nieźle xD Nie bojaj, potrafie zrypać grę, na którą wykładam trzy bomby. Czekaj cierpliwie na GP i graj, bo jest naprawdę zacnie Edytowane 16 września 2023 przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Fabryka po ostatnim bossie w demie to jedna z nudniejszych lokacji, potem gra z godziny na godzinę robi się coraz lepsza, tu na wstępie muszę pochwalić świetną muzykę, po walce z jednym minibossem przystanąłem na chwilę i słuchałem jej cały czas . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 753 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 1 godzinę temu, devilbot napisał: Czekam na opinie forumowiczów po wyjściu gry w gamepassie. Gdybym wydał 3 bomby też bym się podniecał. To trzeba na spokojnie. Czyli każda gierka na meta ma 90+, bo każda kosztowała, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 39 minut temu, Szermac napisał: Czekaj cierpliwie na śmieciare i graj, bo jest naprawdę zacnie no to ładna śmieciara skoro dostaje na premierę twoją grę roku. Nie odczuwasz w tym dysonansu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Jeny nazywam to śmieciarą nie dlatego że wpadaja tam gry roku typie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 No to jeśli do śmieciary wpadają gry roku, to jak nazywasz inne abonamenty? Zrozumiałbym jakby takie określania padały w CW, ale jeśli ktoś nazywa GP "śmierciarą" i jednocześnie zachwyca się kolejnym "śmieciem" tam dostępnym jak Lies of P to widzę tu pewien dysonans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 xD @RotevilCzy ta muzyczka to Spoiler przy Tropicielu z maską myszy w fabryce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 A to demo to nie jest początek gry.W sumie logiczne bo progres nie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Demo to początek gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 11 minut temu, Szermac napisał: xD @RotevilCzy ta muzyczka to Ukryj zawartość przy Tropicielu z maską myszy w fabryce ? Nie, to jeszcze dużo dalej, ulica Rosy Isabelle Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 @ASX już zmieniłem jak coś słowo śmieciara na GP, to jest jedno i to samo jak reszta abonamentów, ale nie chce jednak nikogo urazić po za CW, wybacz xDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 16 września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 Gp to złoto dla takich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 16 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2023 No i się zgadzam. Wszyscy gracze chcą takich gier w abo, to na pewno. Must have dla fanów Soulsów Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 17 września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 września 2023 (edytowane) @Szermac, jak postępy? Gdzie już dotarłeś? Ja jestem po Spoiler walce z gangiem królików Spoiler i dukatowym drzewie... pytania piętrzą się błyskawicznie, a odpowiedzi - póki co - brak. Edytowane 17 września 2023 przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 17 września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 września 2023 1 godzinę temu, Amer napisał: @Szermac, jak postępy? Gdzie już dotarłeś? Ja jeszcze w Katedrze, popoludnie wczoraj zajęte i dziś też, ale wieczorem zasiąde Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 17 września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 września 2023 Nie przepadam z solusami itp ale zagrałbym dla klimatu, otoczki itp? Pytanie klucz czy jest jakiś tryb easy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi