Opublikowano 13 listopada 20213 l Cześć Czy ktoś z Was wie może, czemu emu Duckstation na androidzie nie działa? Mam ustawione ścieżki do biosu i do obrazu płyty. Po uruchomieniu wywala i nie chce się już włączyć, muszę restartować telefon- Xiaomi Redmi 9C. Nie wiem, może to kwestia romu? Próbowałem z dwóch źródeł i nic.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Rozumiem że sam zgrałeś bios ze swojej konsoli? Może tutaj się coś wysypało. Obraz oryginalnej płyty też mógł się zgrać z błędami.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Autor W dniu 14.11.2021 o 12:06, czapa napisał: Rozumiem że sam zgrałeś bios ze swojej konsoli? Może tutaj się coś wysypało. Obraz oryginalnej płyty też mógł się zgrać z błędami. Proszę w takim razie o informację, jak mogę zgrać bios ze swojej konsoli? Rozumiem, że wiesz, jak zrobić działający obraz z oryginalnej płyty PSX? Jako, że chodzi mi o Tekkena, proszę o namiary, gdzie kupię oryginał (oczywiście nie używkę). Z góry dziękuję. Edytowane 15 listopada 20213 l przez lysy0800
Opublikowano 15 listopada 20213 l Spróbuj przeinstalować aplikację. Nie wiem co mogło pójść nie tak. Zmieniałeś coś w ustawieniach? Co do BIOS spróbuj scph5500, 5501, 5502. Duckstation używam na dwóch telefonach i dwóch laptopach, nigdzie nie miałem takich problemów.
Opublikowano 15 listopada 20213 l W dniu 13.11.2021 o 21:19, lysy0800 napisał: Tera wisi mi cały czas na skanowaniu katalogów. A obraz masz dobry? W sensie działa Ci na PlayStation Classic? O ile dobrze kojarzę to tam kiedyś coś Ci odpisywałem, dałeś se spokój z psc? Z emu na andka możesz tez obczaić epsxe Lub FPSe
Opublikowano 15 listopada 20213 l Autor 25 minut temu, grzybiarz napisał: A obraz masz dobry? W sensie działa Ci na PlayStation Classic? O ile dobrze kojarzę to tam kiedyś coś Ci odpisywałem, dałeś se spokój z psc? Z emu na andka możesz tez obczaić epsxe Lub FPSe Obraz mam dobry- Tekken 3 Golden Leon, jeżeli chodzi o grę. Jeżeli chodzi o BIOS, to też mam z mojego katalogu z PSC. I owszem, na Classicu generalnie wszystko działa jak należy, teraz postawiłem sobie za wyzwanie Andka. Co do innych emu- możecie napisać, który Waszym zdaniem jest najlepszy? Po prostu "wpadłem" na Duckstation i pomyślałem, że spróbuję. A może nie ma to sensu?
Opublikowano 15 listopada 20213 l Duckstation jest najlepszy. Ewentualnie spróbuj Retroarch i core Beetle HW, ale efekt jest gorszy.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Nim wyszło Duckstation używałem wieki temu epsxe i FPSe - oba płatne i oba dobre.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Tutaj problem leży po stronie użytkownika, wątpię, że Duckstation nie działa samo od siebie.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Autor Dziękuję wszystkim. Na weekend pokombinuję z innymi romami i innymi obrazami płyt. Dziwne, że mi wywala, ale nie zmieniałem jeszcze romu.
Opublikowano 16 listopada 20213 l usuń i od nowa zainstaluj, obczaj readme: 1. Install and run the app for the first time. 2. Add game directories by tapping the add button and selecting a directory. You can add additional directories afterwards by selecting "Edit Game Directories" from the menu. 3. Tap a game to start. When you start a game for the first time it will prompt you to import a BIOS image.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Autor 20 godzin temu, grzybiarz napisał: Tak na szybko, to mam komunikat jak w załączniku i ani drgnie. Restartowałem telefon i przeinstalowałem Ducka, ale nic to nie dało. Edytowane 16 listopada 20213 l przez lysy0800
Opublikowano 16 listopada 20213 l Autor A żeby było ciekawiej, to nigdzie katalogu Storage na telefonie nie mam.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Autor Niestety, uprawnienia są, ale nadal nic... Edytowane 16 listopada 20213 l przez lysy0800
Opublikowano 16 listopada 20213 l Autor Utworzyłem też katalog "BDE9-17EA" na karcie oraz w pamięci, ale nic. Edytowane 16 listopada 20213 l przez lysy0800
Opublikowano 17 listopada 20213 l https://www.emutopia.com/index.php/emulators/item/299-sony-playstation/1723-avocado obczaj emu od polaka, za free. lub kup epsxe, czy fpse.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Autor 3 godziny temu, grzybiarz napisał: https://www.emutopia.com/index.php/emulators/item/299-sony-playstation/1723-avocado obczaj emu od polaka, za free. lub kup epsxe, czy fpse. Super, dzięki. Spróbuję.
Opublikowano 17 listopada 20213 l 18 hours ago, grzybiarz said: Storage to w ogóle jest po porostu partycja/„magazyn danych” Tak jak mówisz, każdy Andek ma Storage. Dziwna sprawa z tym Duckstation, naprawdę nie wiem co jest nie tak u Ciebie.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Znaczy u łysego bo na na androidzie nawet nie próbowałem tego odpalać. Od gier z psxa mam ps3 (kiedyś podłączę po kablu av na tv crt):)