Skocz do zawartości

Retro handheldy do emulacji

Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Assassins_78 napisał:

@ShenCódowna gra :) 

Gra obsługuje achivnenty:)  

Ale nie pamietam czy Anbernic obsługuje to w swoim sofcie :(  Możesz sprawdzić ?

acziki to rak :sapek:

To jak domyślnie te gry sa wrzucone to porazka. Ponumerowane, ale nie sa alfabetycznie tytułami, advance wars w okolicach 750 miejsca.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Troche jest różnica. Na gba sp nawet z podswietleniem ciężko sie grało poza domem.

20230508_154519.thumb.jpg.1f5236c0ade9cec3d6d7d80a7ffd2936.jpg

Moze matryca juz się troche wypalila od sp, pamiętam ze to podswietlalo cymes, nawet w pelnym słońcu.

Albo okulary nostalgii tak to pamietaja :dunno:

A na gbc mialem taka nakładkę z ekranem powiększającym i podświetleniem.

Pamietam jak mamusia mi kupiła bym pod kołderką wszystko widział :wub:

Opublikowano

Za dużo jebania się z tym. Wrzuciłem sobie gierki na druga karte, oryginalna samsunga 64GB, to jak odpaliłem konsole, to tak lagowało menu, że sie nic nie dało zrobić.

Opublikowano

Na plus wyszukiwanie gier po tytułach, można sobie dodać do ulubionych i odpalać elegancko bez przekopywania się przez listę. Na gba na którym mi zależało najbardziej jest chyba wszystko co wyszło i fanowskie hacki.

Bieda tylko z biblioteką szaraka.

Opublikowano
On 5/8/2023 at 9:51 AM, Assassins_78 said:

Taka ciekawostka dla posiadaczy Miyoo mini plus - jeśli chcecie mieć język PL w konsolce wystarczy dwa pliki przetłumaczyć :) en.lang oraz en.lang.short i zapisać je jako pl.lang i pl.lang.short

Wpisów naprawdę jest niewiele :) Zawsze to fajny akcent mieć Polskie menu ;)

PZ4nXVO.png

tpWezmr.png

Dodatkowo PACZKA moich okładek może komuś się przyda :)

YzSxlzw.pngJyms1jk.pngbOIu2dX.pngDAeL7Tu.png

Hide contents

Download : KliK

Próbuję w Scraper ustawić aby zapisało pliki w formacie gra.sfc.png - gra.rozszerzenieromu.png 

Da się to jakoś ustawić? Nie widzę takiej opcji? Zapisuej mi w formacie gra.png i podobno to nie zadziała w Anbernicu.