Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 1 minute ago, Assassins_78 said: @Czoperrr działa to tylko na wgranym - Garlicu (czosnku) na Anbreniaku. Robiłem to przed jego sprzedaża i przesiadką sie na Miyoo Jak znajdę paczkę okładek na niego to Ci moge podesłać Wiem, że na Garlic Na Archive.org znalazłem gotowe paczki z rozszerzeniem gra.png więc chyba nie ma konieczności posiadania także rozszerzenia romu w nazwie pliku. Nie musisz podsyłać, sam robię w Scraperze. Cytuj
second 3 707 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 2 minuty temu, Assassins_78 napisał: @Czoperrr działa to tylko na wgranym - Garlicu (czosnku) na Anbreniaku. Robiłem to przed jego sprzedaża i przesiadką sie na Miyoo Jak znajdę paczkę okładek na niego to Ci moge podesłać Jakiego miałeś wcześniej Anbernica? I jak wrażenia w porównaniu do Miyoo? Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 @second Miałem ten który jest "niby" odpowiednikiem Miyoo mini plus (piszą że to klon - rg35xx) Ale jednak, ekran lepszy, bateria wieksza, WiFi no i FW który łatwiej się modyfikuje i wgrywa 1 Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 2 godziny temu, Assassins_78 napisał: Balena Etcher - ściągnij nie instalkę tylko portable i uruchom jako administrator z wersją instalowaną miałem też problemy testowałem obie i również odpalałem jako admin Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Just now, Shen said: testowałem obie i również odpalałem jako admin Na pewno masz z oficjalnego źródła? Kiedyś po necie krążyła felerna wersja. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 3 minuty temu, Czoperrr napisał: Na pewno masz z oficjalnego źródła? Kiedyś po necie krążyła felerna wersja. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives tak z tej strony, link był w poradniku Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 (edytowane) 15 minut temu, Czoperrr napisał: Wiem, że na Garlic Na Archive.org znalazłem gotowe paczki z rozszerzeniem gra.png więc chyba nie ma konieczności posiadania także rozszerzenia romu w nazwie pliku. Nie musisz podsyłać, sam robię w Scraperze. Nazna pliku *.png musi być taka sama jak nazwa ROMu i musi się znajdować w katalogu "Imgs" Tak jak tu jest to ustawione Edytowane 9 maja 2023 przez Assassins_78 poprawiono wpis Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Moze mam za starego windowsa, ale nie widze nigdzie wymagan Znalazłem starszą wersje, ta działa. Jeszcze musze poczekac na adapter do kart micro sd, bo moj cos szwankuje Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 @Shen ten co do konsoli dostałeś jest prawilny Powinien Ci działać Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 2 minuty temu, Assassins_78 napisał: @Shen ten co do konsoli dostałeś jest prawilny Powinien Ci działać Żadnego nie dostałem, był tylko kabel do ładowania i rozjebana szybka Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Tylko do Mayoo Mini dają czytnik kart, w Anbernicu nie ma. Mam aktualizacje statusu i dzisiaj ma być doręczona ale mój listonosz nigdy mi nic nie przyniósł i zawsze zostawia awizo więc pewnie nie zdążę odebrać bo listy z awizo wydają na dzień następny Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Tylko do Mayoo Mini dają czytnik kart, w Anbernicu nie ma. Mam aktualizacje statusu i dzisiaj ma być doręczona ale mój listonosz nigdy mi nic nie przyniósł i zawsze zostawia awizo więc pewnie nie zdążę odebrać bo listy z awizo wydają na dzień następny u mnie tez raczej nie nosi, ale paczka tak mała i lekka, że tym razem wziął Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Też czuję, że będę się z tym trochę jebał na moim MacBooku, może dziś się za to wezmę, bo wczoraj nie było już czasu. Jakieś porady co powinienem najpierw zrobić i gdzie najlepiej szukać romów, czy po prostu wujek google? Fajne jest to, że z tyłu klapka jest otwierana, więc z wymianą baterii nie będzie problemu, a ta nie trzema zbyt długo jak na takie maleństwo. Ogólnie pomacałem wczoraj trochę tego Game Boya i michałek drygnął Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ktoś potrzebuje nowa karte? Mi chyba wystarczy 64gb, z szaraka gier nie bede za duzo wrzucac, a romy mało miejsca zajmują. https://www.pepper.pl/promocje/karta-pamieci-samsung-evo-select-256gb-674008 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ja znalazłem jakąś 32GB i będę nią używał. Mam kilkaset gier w tym trochę z PSX a i tak mają łącznie 15 GB. Jeśli ktoś ma Decka albo Retroid Pocket 3+ z obsługą gier z PS2 i GCN to taka karta będzie świetnym wyborem Cytuj
oFi 2 498 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 U mnie dopiero wysyłka w początkowej fazie z RG35XX: Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 22 godziny temu, Assassins_78 napisał: Jakąś bieda paczkę masz Sprawdź to - to jedyna słuszna paczuszka Download : Pokaż ukrytą zawartość https://archive.org/details/tiny-best-set-go Ściągnałem, wypierdole większość gier z szaraka i powinno wejść na karte 64gb. Tylko jeszcze na ten adapter kart sd musze czekac Jeszcze fanowskie hacki do poksów dorzucic i sprzęt kompletny. 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 U mnie wszystko poszło gładko. Garlic wgrany na pojedynczą kartę 32GB do tego mnóstwo gier. Nawet okładki pobrałem Scraperem i zmniejszyłem w Powershellu jak w instrukcji od Retro Game Corps i wszystko jest elegancko. Przy odpalaniu gier z PSX wyskakuje info, że brakuje BIOS ale gry działają normalnie. Nie wiem czemu tak jest bo pliki wrzuciłem tam gdzie trzeba. 2 Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Ta paczka co assassin wklejał chyba ma już okladki Bo nie bedzie mi sie chcialo z tym jebac. Karte z softem co był z konsola schowałem, moze sie przyda kiedyś, formatowac tego nie było sensu, bo to jakiś no name, a miałem oryginalną samsunga ze starego telefonu. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 No ona ma już okładki ale ja sobie wcześniej sam przygotowałem kolekcje gier które chcę mieć. Ta konsolka jest rozmiarowo świetna, można grać w RPG jedną ręką, może w końcu się przekonam do tego gatunku. Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 3 minuty temu, Czoperrr napisał: można grać w RPG jedną ręką, może w końcu się przekonam do tego gatunku. Gba/snes/psx, masz w czym wybierać Z gba priorytet Tactics Ogre które mnie ominęło. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Jestem świeżak w RPG skończyłem tylko dwie części paper Mario i Yakuza 7. Każda inna gra mnie po paru godzinach odrzuca a próbowałem wiele Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Chrono Triggera zagraj. Jak nie siadzie to nie jest gatunek dla Ciebie. 1 Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 13 minut temu, Czoperrr napisał: Jestem świeżak w RPG skończyłem tylko dwie części paper Mario i Yakuza 7. Każda inna gra mnie po paru godzinach odrzuca a próbowałem wiele Chrono Trigger, potem Chrono Cross. Final Fantasy 9 tez dosc przystepne i moje ulubione. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi