Skocz do zawartości

Retro handheldy do emulacji

Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Odin Lite świetnie sobie radzi, ale za 7-8 stówek go nie kupisz.

50 minut temu, Shen napisał:

to juz bym chyba wolał dorzucic te pare groszy i wziac steamdeck albo te nowa zabawke od asusa

200 dolców to jakieś 827 zł według google. więc w sumie poniżej tysiaka. Myślę że cena bardzo dobra do tego co oferuje.

Opublikowano
24 minuty temu, BieŃ napisał:

Whats-App-Image-2023-05-11-at-10-37-09.j

A wy płacicie dalej ponad 2 bomby ?? Ha... 14 zł od Pana Chińczyka - po co przepłacać ?

:potter:

A uruchom na tym czymś PSXa. Zrób SS jak grasz w Destruction Derby :) Tak na ten przykład.

Opublikowano

>mamo mamo kupmy chińskiego gameboya do emulatorów

>ale mamy już w domu chińskiego gameboya do emulatorów

>chiński gameboy do emulatorów w domu:

5 godzin temu, BieŃ napisał:

Whats-App-Image-2023-05-11-at-10-37-09.j

• Haha 2
Opublikowano

Jakbyś chciał kiedyś zwolnić miejsce w szufladzie to :ogor:

Miałem koło 2009r nówkę psp 2004 srebrne, z custom softem i sprzedalem bo potrzebowałem hajsu na xboxa 360 :rayos: Później kilka razy przymierzałem się do kupna ale jednak boję się że kupię jakiegoś prawie-trupa i wtopię hajs. 

Niby najpierw z opresji wybawił mnie steam deck, a teraz dodatkowo te mini chińczyki, ale jednak potrzymalbym czasem original handheldzika od sony. :banderas:

• beka z typa 1
Opublikowano

Ja moje białe psp trzymam, chociaż od lat nie uzywalem. Jedyny sprzęt na ktorym nie mam backlogu, ograłem wszystko co chciałem. Raz, że za wiele tych gier nie było, a dwa, nie miałem wtedy zadnego innego sprzetu. Sprzedac? Nigdy w zyciu. W vite tez polecam sie zaopatrzyc poki jeszcze jakieś są. Przeróbka banalna, do tego karta 512gb i mozna sciagnac caly ps store. :obama:

Opublikowano
9 minut temu, maciucha napisał:

Vity to szczerze mówiąc nawet nigdy w rękach nie miałem. 

Akurat ten sprzęt nie przemawia do mnie w ogóle. Nostalgii nie mam, w jrpgi nie gram. :dunno:

No to sprzęt dla fanów japonskich gierek, troche jrpg, fajne visual novele i inne zboczenia.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

PS Vita, chciałbym bardzo ale ceny są chore i nie lubię kupować używanego sprzętu. To samo z 3DS.

No ja się na szczęście wstrzeliłem jak konsola zdychała, 300zł z pokrowcem :banderas: Z ciekawości ile teraz?

Opublikowano

A to jeszcze do przełknięcia, biorąc pod uwage, że gry za darmo.

Jak wyłączą sklep to już będzie za pozno na zakup. Teraz mozna wszystko pobrac bezposrednio z ps store razem z dlc, przeróbka jest elegancka.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jak to jest możliwe, że można tak po prostu wykraść całą zawartość PS Store? :sadkek:

Tego to już nie wiem, ale mozna sobie wybrac region jp/usa/eu. Masz cała listę gier i jedziesz. Zen pinball z wszystkimi dlc to by mnie kosztował majątek, tyle tych stołów jest :kekw:  Straszyli wyłączeniem store dla vity i ps3, to wtedy się zdecydowałem na przeróbke i zrobiłem sobie archiwum najlepszych gier na karcie. Ceny pudełek to kosmos, a i nie wszystko wyszło fizycznie.

Opublikowano

Anbernic RG35XX: na najnowszym oficjalnym OS „Golden Sun The Lost Age” się haczy (dźwięk i obraz) :( A jak ta gra chodzi na GorlicOS?

I mam drugie pytanie: zawiesiłem się przy instalacji Gorlica: tzn na kartę nr 1 wgrałem obraz i system chodzi ale powinienem za pomocą MiniToolPartition nadać ukrytej partycji FAT32 oznaczenie dysku (np. K) po to by Windows zobaczył te partycję i bym mógł skopiować katalogi z niej na drugą kartę SD. No i kupa bo niby wszystko robię ok, wybieram literę dysku, robię Apply i po chwili partycja FAT32 znów jest bezimienna. Podglądałem co tam jest i faktycznie trochę tam się znajduje. (Wszystko wg https://forum.qnap.net.pl/threads/anbernic-rg35xx-starter-guide.40398/#post-179606 „