Assassins_78 974 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października A to co inne nie dają sobie rady ? W ogóle siedzisz Pan w temacie ? Cytuj
mcp 2 010 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Nie chcę żeby "dawały sobie radę", chcę płynnej emulacji bez gubienia klatek i babrania się w ustawieniach, i wszystkich gier, a nie wybranej partii. Jest takie urządzenie, które to oferuje? Bo na pewno nie anbernic 556, a retroid 4 to skansen. Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października (edytowane) Ale Ty wiesz że to nie tylko bebechy ?? Na SD 8gen2 nadal emulacja PS2 kuleje Chłopie, to nie PSX że emu już na 100% jest rozwiniete Emulator PS2 nadal jest rozijany, i mało to bardzo powoli, zerknij sobie np na listę playable games Tam trzeba mieć PC o naprawde dużej mocy, a my tu mówimy o SoC i androidzie Nie ma i nie berdzie HH idealnego do PS2 emu póki nie ogarną 100% kompatybilność - SIMPLE A i tak Anbernic RB566 daje sobie zajebiście rade z wszytkimi grami które mają status "ZIELONY" na liście - czyli 100% playable Edytowane 13 października przez Assassins_78 Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Dlaczego retroid 4 to skansen? Że względu na bebechy? Cytuj
philipo 149 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października (edytowane) Edytowane 16 października przez philipo Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października W dniu 13.10.2024 o 13:35, Assassins_78 napisał(a): Emulator PS2 nadal jest rozijany Na Androida właśnie NIE JEST. Jest tylko ostatnia wersja wydanego emu z zamkniętym kodem i jego przeróbki, bez kodu źródłowego. A PCSX2 na Androida chyba nie jest wydane do dziś. Także tutaj lepiej po prostu maszynkę x86 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października On 10/13/2024 at 1:35 PM, Assassins_78 said: Ale Ty wiesz że to nie tylko bebechy ?? Na SD 8gen2 nadal emulacja PS2 kuleje Chłopie, to nie PSX że emu już na 100% jest rozwiniete Emulator PS2 nadal jest rozijany, i mało to bardzo powoli, zerknij sobie np na listę playable games Tam trzeba mieć PC o naprawde dużej mocy, a my tu mówimy o SoC i androidzie Nie ma i nie berdzie HH idealnego do PS2 emu póki nie ogarną 100% kompatybilność - SIMPLE A i tak Anbernic RB566 daje sobie zajebiście rade z wszytkimi grami które mają status "ZIELONY" na liście - czyli 100% playable Nie przesadzajmy z tym PC o naprawdę dużej mocy, już mój lapek sprzed 10 lat ogarniał PCSX2 całkiem OK a teraz przecież na Steam Decku wszystko śmiga, ograłem już sporo gier z PS2 na SD i nie miałem z żadną problemów. Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Czopi Need for speed MW powiedz mi że chodzi Ci płynnie na SD I takie płynne 30 FPS Jeśli tak to korzystamy z dwóch innych urządzeń Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października 9 hours ago, Assassins_78 said: Czopi Need for speed MW powiedz mi że chodzi Ci płynnie na SD I takie płynne 30 FPS Jeśli tak to korzystamy z dwóch innych urządzeń a na oryginalnym sprzęcie było 30 fps? NFS akurat nie emulowałem, nie jestem fanem serii. Taki Burnout 3 śmiga bez problemów. Cytuj
Krzysztof93 1 310 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października No mając SD czy innego komputerka ręcznego to raczej sprawdza się gierki niedostępne w wersji PC stąd mogę powiedzieć to samo, że wiem jak działa Burnout 3 w emulacji ale nie mam pojęcia jak śmiga seria NFS bo wolę odpalić je w wersji natywnej. Na androidzie oczywiście sprawa jest trudniejsza dlatego coraz nowsze sprzęty anbernica&przyjaciół z coraz wyższą ceną wydają się w moim mniemaniu coraz bardziej bez sensu na tle SD. No ale co kto lubi. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Można przerzucać savy między anbernicem, a innym urządzeniem np steam deckiem i odwrotnie? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 1 hour ago, Daffy said: Można przerzucać savy między anbernicem, a innym urządzeniem np steam deckiem i odwrotnie? Jak korzystają z tych samych emulatorów to tak bo czemu by nie. Będą działać. Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Ja już miałem w koszyku razem z mini i stacją dokującą, ale sam nie wiem co mnie powstrzymało Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 2 hours ago, Assassins_78 said: Ja już miałem w koszyku razem z mini i stacją dokującą, ale sam nie wiem co mnie powstrzymało Może przesyt tego typu sprzętem Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Którą wersje kolorystyczną byście brali ? Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada (edytowane) GC/16Bit. Tylko ze względu na kolorowe przyciski. Na stronie można domówić guziki- to czarna i guziki podmieniam. Czarna, guziki, folia, case i mamy prawie 250 dolarów- tysiąc. To już moment kiedy się trzeba zastanowić. Edytowane 11 listopada przez iluck85 Cytuj
Assassins_78 974 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Dokładnie z wysyłką z przepakowaniem (DHL) 293$ z kodem zniżkowym To kwota, która jest już spora - raczej za wysoka. Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada (edytowane) 800zł byłoby jeszcze ok. Tu już bym wolał dopłacić do chociażby Asusa ROG. Tysiak za konsole do retro gierek, to już trochę za dużo. Dlatego wygrywa na tym polu Anbernic ze swoimi 20 wersjami konsol dla każdego. Aczkolwiek do mocniejszych gierek, duże konsole, to już radzi sobie mocno średnio. Edytowane 11 listopada przez iluck85 Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano wczoraj o 13:30 Opublikowano wczoraj o 13:30 Chyba okazja https://www.pepper.pl/share-deal/933127?utm_source=mwebshare&utm_medium=referral&utm_campaign=2024-11-21&utm_content=933127 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi