REZOK 1 047 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Za 9 dyszek jest r36s: https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1009952 Sam też używam i bardzo dobrze się sprawdza. Spokojnie działa nawet psx 1 Cytuj
S_600 253 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Wyszła za 113 zł, nie znam się na tych chińskich sklepach. Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Kupiłem R36s bo jest teraz w promocji. Rozumiem, że kartę to lepiej od razu wymienić na inną? Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Czy wystarczy przerzucić pliki na nową kartę czy trzeba jakiś obraz robić tej karty? Cytuj
S_600 253 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca To drugie, na internetach jest tego od groma, proste jak pier... Cytuj
RafaU 1 254 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 18.03.2025 o 10:55, BRY@N napisał(a): Czy wystarczy przerzucić pliki na nową kartę czy trzeba jakiś obraz robić tej karty? Rozwiń Zależy, jaki masz pierwotnie OS wgrany, w 50% jest to kopiuj wklej, w pozostałych wgranie wszystkiego od zera. 1 Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano wtorek o 08:00 Opublikowano wtorek o 08:00 Konsolka już przyszła i w sumie jestem pozytywnie zaskoczony jeśli chodzi o jakość wykonania. Całość wydaje się dość solidna, można by się było przyczepić do krzyżaka ale za taką kasę nie ma co marudzić. Na tym ekranie wszystko wygląda ładnie i taki tekken 3 działa płynnie. W miejscu gdzie jest karta z systemem jest jakaś plomba, pewnie gwarancyjna ale rozumiem, że nie ma co się tym przejmować. Czy przy takiej wersji oprogramowania wystarczy przerzucić dane na drugą kartę? Pokaż ukrytą zawartość Cytuj
Figaro 8 477 Opublikowano wtorek o 23:29 Opublikowano wtorek o 23:29 Pytanko, czy któryś handheld pozwala na połączenie się z drugim sprzętem, umożliwiając wspólne granie na dwóch? Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano środa o 00:15 Opublikowano środa o 00:15 Każdy z wifi, tylko trzeba być podłączonym do tej samej sieci 1 Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano środa o 07:11 Opublikowano środa o 07:11 Wczoraj sobie jeszcze chwilę popatrzyłem co tam jest na tym R36s i zdziwiłem się, że jest emu Dreamcasta. DoA2 gubi sporo klatek momentami ale to wina aren gdzie dużo się dzieje ale jak na taki tani sprzęt to dziwne, że to w ogóle działa. Jeszcze zapytam czy po podcięciu do kompa całej konsoli widać zawartość karty czy trzeba ją samom podpiąć. Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano środa o 08:39 Opublikowano środa o 08:39 sprzedaje Anbernica RG35XX, najpierw sprzedam a później zamawiam Miyoo Mini + chcę się go pozbyć w pierwszej kolejności żeby nie skończyć jak wielu tutaj z kilkoma konsolkami w szufladzie nie lubię elektrośmieci. @BRY@N pisałeś do mnie na OLX? xddd Pokaż ukrytą zawartość Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano środa o 08:50 Opublikowano środa o 08:50 Nie to nie ja aż tak szybko się sprzętów nie pozbywam Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano środa o 08:57 Opublikowano środa o 08:57 Ja też swojego Anbernica mam od czerwca 2023. Robię prezent kuzynowi i wymyśliłem Miyoo Mini + i stwierdziłem, że sprzedam i zamówię dwie takie same. Mój Anbernic nie ma WiFi a w Miyoo jest... może się kiedyś z kuzynem wymienię Pokemonami o takich rzeczach na początku lat 2000 mogliśmy tylko pomarzyć. Cytuj
Enepsignos 23 Opublikowano środa o 10:04 Opublikowano środa o 10:04 Ostatnio pojawił się na rynku ANBERNIC RG406H. Miał ktoś z nim styczność? Ciekawy jestem jak działają na nim gry PS2. Ponoć nadal są jeszcze spore problemy, ale każda videorecenzja twierdzi inaczej. Cytuj
Figaro 8 477 Opublikowano środa o 10:08 Opublikowano środa o 10:08 W dniu 26.03.2025 o 00:15, Shen napisał(a): Każdy z wifi, tylko trzeba być podłączonym do tej samej sieci Rozwiń dzięki, ale chodziło mi po prostu multiplayer. Typu obaj mamy konsolkę i możemy się połączyć i zagrać w partyjkę dr mario. Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano środa o 10:13 Opublikowano środa o 10:13 W dniu 26.03.2025 o 10:08, Figaro napisał(a): dzięki, ale chodziło mi po prostu multiplayer. Typu obaj mamy konsolkę i możemy się połączyć i zagrać w partyjkę dr mario. Rozwiń Przeciez o tym jest ten film na przykladzie pokemonow da sie nawet bez internetu Cytuj
Figaro 8 477 Opublikowano środa o 10:15 Opublikowano środa o 10:15 a, ok, myślałem że linkowanie sie pokemonowe działa inaczej dzięksss Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Piękny sprzęcik i do tego dwa analogi Cytuj
BRY@N 1 991 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Kupiłem drugą kartę 64GB ale oczywiście miejsca miała mniej niż ta dołączona do konsoli (jakieś 200MB) Zrobiłem obraz starej oryginalnej karty i z tego obrazu otworzyłem dwie pierwsze partycje BOOT i root. Trzeciej nie mogłem odtworzyć bo maiłem za mało miejsca to po prostu utworzyłem partycje i przerzuciłem wszystkie dane. Niestety po takiej operacji z tą nową kartą konsola się nie odpala. Jakieś pomysły dlaczego? Struktura partycji jest taka sama. Edytowane 8 godzin temu przez BRY@N Cytuj
Suavek 5 031 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu 8 godzin temu, Shen napisał(a): Piękny sprzęcik i do tego dwa analogi Rozwiń Gdyby nie cena, to bym miał na oku, bo ostatnio dużo więcej korzystam z RG35XX SP i jednak klapka to jest game changer. Oryginalny RG35XX poszedł póki co w odstawkę. Myślę, że jeśli będę w przyszłości zmieniał/kupował kolejne sprzęty, to już tylko clamshell. Szkoda ogólnie, że takiej zabawki nie miałem za młodu. Był moment, że marzył mi się jakiś GBA Micro, albo coś w tym stylu i możliwość pogrania w emulowane gierki poza PeCetem, głównie w łóżku przed snem. Ale oczywiście nawet na legalny sprzęt nie było wtedy kasy, zanim zaczęło się pracować. A teraz dziecioki mają wszystko w telefonach, czy takiej właśnie chińszczyźnie... Gram obecnie w angielskie tłumaczenie Super Robot Wars J. To moje N-te podejście do tej gry, bo przerywałem, lub odstawiałem na przestrzeni 20 lat z różnych powodów, a dopiero na SP jakoś udało mi się przysiąść na dobre i mam zamiar skończyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi