Opublikowano czwartek o 11:251 dzień 10 minut temu, RafaU napisał(a): @Enepsignos no to musisz coś robić źle, albo stare emu, może szaderów brak. Cóż, możliwe że tak jest. PS. Masz link do tej strony ze screena?
Opublikowano czwartek o 11:271 dzień Oczywiście używam tej : https://pcsx2.net/compat/ ale równie dobra jest ta : https://www.psdevwiki.com/ps3/PS2_Classics_Emulator_Compatibility_List
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Kilka dni temu dotarł do mnie Rg40xxv. Myślę że nie najgorszy wybór jako pierwsza retro konsola. W połączeniu z najnowszą wersją muOS i minimalistycznym motywem interfejsu w stylu Analogue Pocket tworzy świetną kombinację. Teraz tylko znaleźć czas na granie, bo mam do nadrobienia całe generacje. Nigdy nie posiadałem żadnego Game Boya czy sprzętu Segi. Zaskoczyłem się też działaniem gier z PSP. Wszędzie czytałem, że nie warto sobie tym zaprzątać głowy na tym i innych tańszych Anbernicach, a tymczasem większość przetestowanych przeze mnie tytułów jest w pełni grywalna.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ktoś z was zamawiał może jakieś droższe zabawki typu Retroid Pocket 5 itd? Konkretnie chodzi mi o to czy dojechało was cło.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 godziny temu, Bigby napisał(a): Teraz tylko znaleźć czas na granie Tylko znaleźć czas, żeby nie włączyć kilkunastu gier do sprawdzenia, zagrać po minucie i wrzucić do szuflady. Skąd ja to znam XD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 54 minuty temu, Rozi napisał(a): Tylko znaleźć czas, żeby nie włączyć kilkunastu gier do sprawdzenia, zagrać po minucie i wrzucić do szuflady. Skąd ja to znam XDMoże tak być. Ale w sumie na Tony Hawka czy Virtua Tennis zawsze się te 5-10 minut znajdzie. 🥲Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):Ktoś z was zamawiał może jakieś droższe zabawki typu Retroid Pocket 5 itd? Konkretnie chodzi mi o to czy dojechało was cło.Jeśli zamawiasz z dostawą przez 4px to z dużym prawdopodobieństwem nic więcej nie dopłacisz.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Godzinę temu, Bigby napisał(a):Może tak być. Ale w sumie na Tony Hawka czy Virtua Tennis zawsze się te 5-10 minut znajdzie. 🥲Jeśli zamawiasz z dostawą przez 4px to z dużym prawdopodobieństwem nic więcej nie dopłacisz.Akurat kminiłem troche z allegro jedną ofertę bo za pkt my benefit by siadło ;) Za darmo to uczciwa cena :P2025 Najnowsza Retroid kieszonkowa konsola do gier RP5 SD865 WiFi6/BT5.1 8+128GB - Sklep, Opinie, Cena w Allegro
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W tym roku chyba sobie wymienię RG35XX na coś innego, może RG40XX z WiFi. Chcę znów wertykalną konsolkę bo ma retro vibe.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Gość ma jeden komentarz i konto od miesiąca.Tak wiem, ale z rego co widze to tam wszyscy akurat od tego są nowi. Chodzi mi o cła a nie samego allegrowicza chinczyka.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. A czemu nie kupisz z Aliexpress? Ja brałem RG35XX Plus i żadnego cła nie płaciłem.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Bo to są drogie sprzęty - z ponad tysiaka trza wywalić więc cło mogą doliczyć
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Rozi napisał(a):A czemu nie kupisz z Aliexpress? Ja brałem RG35XX Plus i żadnego cła nie płaciłem.Bo z allegro mogę kupować za mybenefit a mam z 2k pkt. Cło się płaci za coś droższego niż 150 euro więc ciekawi mnie czy sie dojebią. Dobra pomysle co z tym zrobić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 35 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Bo z allegro mogę kupować za mybenefit a mam z 2k pkt. Cło się płaci za coś droższego niż 150 euro więc ciekawi mnie czy sie dojebią. Dobra pomysle co z tym zrobić.Wiekszość sprzedawców teraz ma magazyny w EU i nie ma żadnych opłat. Obie konsole które posiadam były wysyłane z EU i jakoś w tydzień docierały. Sprawdz sobie oferty na ali, może wyjdzie taniej, a punkty możesz wydac na cos innego.