Skocz do zawartości

Retro handheldy do emulacji

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, RafaU napisał(a):

@Enepsignos  no to musisz coś robić źle, albo stare emu, może szaderów brak.

0Q3z52U.pngtJOVHbN.png

Cóż, możliwe że tak jest. PS. Masz link do tej strony ze screena? 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 108,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dotarło do mnie dzisiaj Miyoo Mini+, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, fajnie to leży w dłoni, ekran bardzo spoko jak na takie pieniądze, w weekend będę się bawić więcej i pewnie zainstaluje onionOS

• Po co wam te polskie wersje? Przecież językowo to są proste gierki, a wy nie macie już po 8 lat.

• https://docs.google.com/spreadsheets/d/1irg60f9qsZOkhp0cwOU7Cy4rJQeyusEUzTNQzhoTYTU/edit#gid=0 o to miałem wkleić

Opublikowano

Kilka dni temu dotarł do mnie Rg40xxv. Myślę że nie najgorszy wybór jako pierwsza retro konsola.

W połączeniu z najnowszą wersją muOS i minimalistycznym motywem interfejsu w stylu Analogue Pocket tworzy świetną kombinację. 

Teraz tylko znaleźć czas na granie, bo mam do nadrobienia całe generacje. Nigdy nie posiadałem żadnego Game Boya czy sprzętu Segi.

Zaskoczyłem się też działaniem gier z PSP. Wszędzie czytałem, że nie warto sobie tym zaprzątać głowy na tym i innych tańszych Anbernicach, a tymczasem większość przetestowanych przeze mnie tytułów jest w pełni grywalna. 

20250403_234605.jpg

Opublikowano

Ktoś z was zamawiał może jakieś droższe zabawki typu Retroid Pocket 5 itd? Konkretnie chodzi mi o to czy dojechało was cło.

Opublikowano
4 godziny temu, Bigby napisał(a):

Teraz tylko znaleźć czas na granie

:niki:

Tylko znaleźć czas, żeby nie włączyć kilkunastu gier do sprawdzenia, zagrać po minucie i wrzucić do szuflady. Skąd ja to znam XD

Opublikowano
54 minuty temu, Rozi napisał(a):

:niki:

Tylko znaleźć czas, żeby nie włączyć kilkunastu gier do sprawdzenia, zagrać po minucie i wrzucić do szuflady. Skąd ja to znam XD

Może tak być. Ale w sumie na Tony Hawka czy Virtua Tennis zawsze się te 5-10 minut znajdzie. 🥲

Godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):

Ktoś z was zamawiał może jakieś droższe zabawki typu Retroid Pocket 5 itd? Konkretnie chodzi mi o to czy dojechało was cło.

Jeśli zamawiasz z dostawą przez 4px to z dużym prawdopodobieństwem nic więcej nie dopłacisz.

Opublikowano
Godzinę temu, Bigby napisał(a):

Może tak być. Ale w sumie na Tony Hawka czy Virtua Tennis zawsze się te 5-10 minut znajdzie. 🥲

Jeśli zamawiasz z dostawą przez 4px to z dużym prawdopodobieństwem nic więcej nie dopłacisz.

Akurat kminiłem troche z allegro jedną ofertę bo za pkt my benefit by siadło ;) Za darmo to uczciwa cena :P

2025 Najnowsza Retroid kieszonkowa konsola do gier RP5 SD865 WiFi6/BT5.1 8+128GB - Sklep, Opinie, Cena w Allegro

Opublikowano
4 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

Gość ma jeden komentarz i konto od miesiąca.

Tak wiem, ale z rego co widze to tam wszyscy akurat od tego są nowi. Chodzi mi o cła a nie samego allegrowicza chinczyka.

Opublikowano

A czemu nie kupisz z Aliexpress? Ja brałem RG35XX Plus i żadnego cła nie płaciłem.

Opublikowano

Bo to są drogie sprzęty - z ponad tysiaka trza wywalić więc cło mogą doliczyć

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał(a):

A czemu nie kupisz z Aliexpress? Ja brałem RG35XX Plus i żadnego cła nie płaciłem.

Bo z allegro mogę kupować za mybenefit a mam z 2k pkt. Cło się płaci za coś droższego niż 150 euro więc ciekawi mnie czy sie dojebią. Dobra pomysle co z tym zrobić.

Opublikowano
35 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Bo z allegro mogę kupować za mybenefit a mam z 2k pkt. Cło się płaci za coś droższego niż 150 euro więc ciekawi mnie czy sie dojebią. Dobra pomysle co z tym zrobić.

Wiekszość sprzedawców teraz ma magazyny w EU i nie ma żadnych opłat. Obie konsole które posiadam były wysyłane z EU i jakoś w tydzień docierały. Sprawdz sobie oferty na ali, może wyjdzie taniej, a punkty możesz wydac na cos innego.