Soul 1 306 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 (edytowane) Jak wyżej, że by nie robić bajzlu w ogólnym temacie. Sprawdzenia statystyk https://halotracker.com/ Edytowane 16 listopada 2021 przez Lord Protector Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 16 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 #Mapy 7 to typowy slayer a 3 to BTB -ARENA- Aquarius Bazar Behemoth Launch Site (dość spora) Live Fire Recharge Streets -BTB- Deadlock Fragmentation Highpower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 W rankingach typu Slayer dodali rozróżnienie Pady / Myszi (czy od początku były? xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 1 minutę temu, easye napisał: W rankingach typu Slayer dodali rozróżnienie Pady / Myszi (czy od początku były? xD) Chodzi Ci o solo/duo? Było od początku. W open jest mieszane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 eh, kolejne dwie gry - wbita Platyna 1 w cross-playu. Naprawdę liczę, że 343i nie spierdoli pędu jaki ma i będzie regularnie dostarczać nowego contentu do gry. Swoją drogą, mocno w poprawie celności/skuteczności ostrzału pomogła mi... prowizoryczna podkładka z umowy o kredyt. Wcześniej wkurwiałem się, że nie mogę wycelować precyzyjnie w odległych wrogów, nie rozumiejąc że chropowata powierzchnia blatu to nie jest najlepszy grunt pod granie na myszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 31 minut temu, easye napisał: W rankingach typu Slayer dodali rozróżnienie Pady / Myszi (czy od początku były? xD) Tak jak grasz solo/duo to jest wybór Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 Niech dodadzą tylko te playlisty, bo chłopy widzą CTF i po 40 sek nikogo w drużynie nie ma. Jeszcze zero konsekwencji za wyjście z meczu rankingowego. 12 minut temu, Lord Protector napisał: Tak jak grasz solo/duo to jest wybór No to idealnie przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 19 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2021 4 minuty temu, easye napisał: Jeszcze zero konsekwencji za wyjście z meczu rankingowego. ale tak oficjalnie? bo w Halo 5 za wyjście z dwóch meczy pod rząd masz bana na kilka minut i to potem rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 20 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2021 To moje pierwsze Halo w multi i wyglądam tak: Spoiler Podobnie mam czytając oba tematy. Ktoś pisał, że poziom wejście nie jest wysoki XD. Zagrałem tylko kilka maczy i wiem, że dużo odpowiedzi otrzymam grając. Ale... zaryzykuję, nie bijcie: 1. Czy w grze mogę sprawdzić statystyki? Czy tylko halotracker.com? W tym drugim nie znajduje mojego GT. 2. Co to jest "typowy slayer"? 3. Co to jest "solo/duo"? 4. Jaka jest różnica pomiędzy szybki mecz, a gra rankingowa? Tylko tyle co sama nazwa wskazuje? 5. Co daje battlepass? 6. Co to jest "platyna 1"? 7. Co to znaczy "Wbiłem się właśnie do diamentu"? 8. Co grać na początek? Czuje się jakbym pierwszy raz był na forum i grał w gierkę Może wypadałoby się przywitać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 20 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2021 1. Ja sam tego jeszcze nie znalazlem, chyba tracker sciaga to z historii twoich gier, albo gdzies na halowaypoint to jest skad przez api zasysa. Sam tego jeszcze nie szukalem. 2. Gra bez objectives (CTF, Oddball, Terrirories), czyste strzelanie. Co do startu to zazwyczaj to by bylo z BR na start, ale tez moga byc regularne loadouty AR + Pistol 3. Jest to opcja w rankingowych grach, ze grasz samemu lub z 2ga osba (wieksze grupy nie maja wjazdu - wiec druzyna bedzie sie skladala z 4 randomow, ale max po 2ch ziomeczkow co graja razem, a nie np 4) 4. Szybki mecz to randomowe mapy i tryby ot tak z randomami grasz na calego. Rankingowa - gry na bazie (MMR) skilla, ktory masz i sa rozne ranki od bronze po onyx. Im wyzej tym wieksi wyjadacze 5. Platna "przepustka" do wiekszej ilosci kosmetykow i wbijania XP do levelu (nic tak naprawde nie daje poza dodatkowymi skorkami - nie ma wplywu na zwykla gre) 6. Jest to poziom w Ranked games (match making). Kazdy rank (poza Onyx) ma 6 poziomow od 1 do 6. 7. Ktos mial np rank nizej niz Diamond (Platinium) i w koncu wygrywajac kolejne mecze wskoczyl do wyzszego bracektu - Diamentu. 8. Na pewno nie gry rankingowe, quick game, big team battle, social games jakies itp. Najlepiej nauczyc sie grac na takich trybach, tam tez jest najwiecej najmniej doswiadczonych graczy. Wiecek o rankach mozesz poczytac tutaj: https://www.techradar.com/how-to/halo-infinite-ranks-multiplayer-ranking-system-explained 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 20 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2021 A jest jeszcze apka Halo waypoint. Ona legitna? Jest w niej coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2021 Wtf, nie wiedzialem o tym, ze w solo/duo mozna ustawiac tylko pady/myszki, bo z automatu ustawione jest cos innego, a w dropdownie pod spodem crossplay ma tylko jedna opcje. Bylem przekonany, ze nie zaimplementowali tego jeszcze to nawet nie probowalem zmieniac tego open Myszkowcy bye bye w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 czy jakiś moderator może odkleić tematy o Halo 5 a przykleić te od Infinite? @Colin Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 Jak ktos chce moze mnie dodac: kamsonik11. Gralem dopiero tyle by range wbic, ale chetnie pogralbym z kims z pl, tryby typu czaszka itd wymagaja zgrania. btb mnie nie interesuje glownie btr na start, brak radaru. ps: easye, raptor kopa lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 @kamson11jak cos to wiesz gdzie mnie szukac Ano kopa, z HI stwierdzilem, ze moge troche wiecej popykac niz w H4 czy H5. Niby bylo ok na startach, a potem tracilo urok. Teraz w sumie wydaje mi sie, ze na dluzej zagoszcze, no i SP bedzie bankowo kupione. Troche ludzi siedzi na Discordzie Krugera: https://discord.gg/ZcDvjVzk (wygasa za 7dni), tam coraz wiecej ludzi na ustawki wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 Ja to samo, na Halo 3 skonczylem granie, potem powróciłem przy okazji halo master chief collection, ale gralem tylko wtedy gdy kolezka wpadal i gralismy oczywiscie h:ce. Tez mysle, ze przy Infinite zostane na dluzej Dzis troche choruje, jutro pewnie wbije na gierke i dodam Cie, dzieki za link na discorda - dolączylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Kurwa no gra się w to zajebiście. Ostatnio tak dobrze bawiłem się przy halo 2. Przy trójce już odczuwałem zmęczenie materiału no ale trochę czasu minęło więc można chyba pograć. Zresztą widzę że gra się w to też tak jak i w H2 tyle że dużo mniejszy autoaim i bullet magnet. Trochę hardkorowy progres leveli nawet jak na grę f2p. Jak ktoś gra dla kosmetyków i skórek to szybko się odbije. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Całkiem ok się w to gra, irytuje mnie tylko zasięg granatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Godzinę temu, ASX napisał: Całkiem ok się w to gra, irytuje mnie tylko zasięg granatów. Mnie to irytuje, że na innych granaty notorycznie wpadam a na moje sporadycznie ktoś się nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 W końcu trochę pograłem i może nie jestem zachwycony, ale uważam, że jest bardzo dobrze. Strzelanie i poruszanie - prima sort. Wizualnie świetnie - ostro, przejrzyście. Dynamika potyczek na duży plus. Sporo nauki przede mną, ale jest nieodpartą chęć rozpoczęcia kolejnego meczu. Nawet jeśli nie idzie. Miałem pytać o te granaty. To wizytówka seri, czy Infinite tak ma? Zaczynam się z kimś strzelać i już mam z dwa pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Szybkie pytanie: co zrobić żeby moc grać następny mecz z tą samą ekipą co ostatni? Bo po zakończeniu rozgrywki widzę tylko opcje „rozpocznij matchmaking” Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Niestety nie da się. Grze brakuje wielu opcji w tym tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Udało mi się dzisiaj zdobyć medal "fastball" za zabicie kogoś po rzuceniu w niego granatem Śmiesznie to wyglądało jak zginął po dostaniu nim w łeb. Wolałbym, żeby w btb było mniej osób. 12v12 to duży chaos, a szczególnie z randomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2021 Nie no te kauczukowe granasy bywają śmiechowe, bo czasami rzucisz takiego na odpierdol i nagle ci triple kill i inne medale wpadają xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi