Skocz do zawartości

HALO Infinite - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Soul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Mi wpadaly kolejne jak zrobilem zwykłe. Z tego darmowego passa dostaje sie tez item, ktory pozwala na zamiane challenga xddd

Ale mnie wkurza, ze oni te pancerze w czeaciach rozdaja, a kolory oczywiscie nie pasuja do nowych. Niby za darmo mialo sie dostac ten czerwony pancerz samuraja ze screenow, ale chuja tam - dostaniemy szary, a za kolory płać.

• Plusik 1

Jezeli nie macie wiecej challengy eventowych to zobaczcie jaki macie level. W tydzien mozna wbic tylko 7 lvl. 1 challenge = 1lvl. Oczywiscie 343 musialo zjebac cos wiecej i drugi tydzien eventu bedzie w... styczniu

Cytat

Week 1 - Sept 18th - Nov 7th (Apparently)
Week 2 - Nov 23rd - Nov 30th
Week 3 - Jan 4th - Jan 11th
Week 4 - Feb 1st - Feb 8th
Week 5 - Feb 22nd - Mar 1st
Week 6 - Mar 29th - Apr 5th
Week 7 - Apr 19th - Apri 26th

16 minut temu, ASX napisał:

System z Halo 5 z tymi lootboxsmi też był chuyowy.

Tylko w tym, że były to lootboxy i nie można było wybierać tych nagród. Za to wpadało ich całe mnóstwo, więc szło wybrać narpawdę chłodny image dla naszego woja. 

Będą musieli coś zrobić z tym expem. Tak jak w apexie przykładowo dało się zrobić cały karnet i pograć też w inne gierki tak tutaj mam wrażenie, że będę musiał grać tylko w halo i to nie wiem czy się wyrobie aby zaliczyć karnet. Tak wiem tu nie przepada ale w takim tempie będzie 3 sezon a ja będę zaliczał dopiero pierwszy.

Exp teraz leci w miare ok jak zmienili te challenge. Mam chyba 25 level czyli 1/4 passa który ma trwać do maja więc progres nie jest wolny.

Problemem jest content zarówno ten w battlepassie jak i na sklepie. 90% z wyglądu to nuda, jednokolorowe skiny na zbroję które imo powinny być dostępne od początku. Skinów na broń jest mało a te co są wyglądają słabo. Większość tych naramienników wygląda podobnie i różni się tylko kształtem.

Porównując to do Valoranta czy Apexa w których skin na broń potrafi mieć własne unikalne animacje, dźwięki i efekty po zabiciu przeciwnika to tutaj mam wrażenie, że za paywallem jest po prostu content który powinien być za darmo w grze.

Nigdy nie kupiłem skina do żadnej gry ale kilka razy kupiłem battlepassa i muszę powiedzieć, że ten w Halo to najgorszy battlepass jaki widzialem :dunno: 

Nie zmienia to faktu, że gra jest świetna i nie mogę się oderwać, diament 5 obecnie ale myślę, że system rankingowy również wymaga pracy. Mam wrażenie, że w diamencie jest większość ludzi :pawel:

wystarczy że zrobią więcej challenge do wypełnienia i tyle. Póki co to jest tzw. beta, myślę że sporo poprawek będą implementować co do progresu.

W najgorszym możliwym wypadku trzeba rozegrać 1800 meczy do zaliczenia wszystkiego do 100 lvlu. Battle pass jest na pół roku rozpisany, więc wychodzi rozegranie 10 meczy dziennie. Czy to dużo? Tak ale też nie ma tragedii.

Dla mnie nadal większym problemem jest fakt że te zbroje to nic ciekawego, czuje się jakby zrobili kopiuj wklej z Reach i tyle.

13 hours ago, 20inchDT said:

Jezeli nie macie wiecej challengy eventowych to zobaczcie jaki macie level. W tydzien mozna wbic tylko 7 lvl. 1 challenge = 1lvl. Oczywiscie 343 musialo zjebac cos wiecej i drugi tydzien eventu bedzie w... styczniu

Skąd takie info, że tylko 7 leveli można wbić? Nie, że zaprzeczam, że tak nie jest po prostu chcę wiedzieć czy to 100% pewne.