20inchDT 3 361 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 No i to jest świetne info, rzygam już CTF z randomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2021 Też macie takie odczucie, że ta gra ma jakiegoś zjebanego wbudowanego laga(nie jest to wina mojego neta, bo gram legancko po kablu i csik na kompie działa lepiej po wifi)? Nagminnie ginę za rogiem, często melee nie ogarnia hita, a z brki to mam wrażenie, że chłopy często walą 1-2-34 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2021 Niski tick rate. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 12 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2021 Da się jakoś szybko wyciszyć drużynę / graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Tylko w menu pojedynczo niestety. Kolejna rzecz co mnie wkurza to matchmaking i wrzucanie typów unranked do meczów z rangami przez co system dostaje głupawki. Wczoraj w diamondzie dostaliśmy na slayera typa silver 5, który skończył grę ze statami 3-19, a przeciwnikom dla "równowagi" dało typa unranked który ewidentnie ogarniał na poziomie platinum/diamond. Jak łatwo się domyślić nasz silver tak feedował, że po meczu to mi ranga spadła o połowe prawie Gra bekowo też liczy jak ktoś wyjdzie, bo udało nam się wygrać slayera 3v4 i nic praktycznie nie dostaliśmy do rangi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Najgorsze że nie możesz swojego teamu zrobic, jak zaprosisz 3 graczy do gry to tylko cross Play można wybrać. Team doubles xD Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 14 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2021 (edytowane) No wjechały nowe playlisty niestety bez rangi czy wyboru myszka/pad xD arena rankingowa tylko ma to tak jak było Team slayer oczywiście z assaultem na starcie xD radar on. Zaorać. Edytowane 14 grudnia 2021 przez bartiz Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 16 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 Coś chyba update w tym tygodniu nie pyknął, bo rankedów szuka bardzo długo a btb ciągle sypie errorami przy próbie znalezienia meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 https://www.twitch.tv/halo Pierwszy major tournament Halo. Mecz rozpoczynający turniej i już restartują bo jeden z graczy miał crasha gry Za godzine oglądania oficjalnego kanału można zgarnąc skórkę na zbroję a na kanałach niektórych streamerów (Summit1G, Myth, Teep, Cloakzy) zgarniamy skórki na broń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 @UberAditrzeba coś linkować do twicha czy to jakiś kod na waypoint jest dropiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 4 minuty temu, Soban napisał: @UberAditrzeba coś linkować do twicha czy to jakiś kod na waypoint jest dropiony? Wydaje mi się, że zdobyć możesz niezależnie od połączenia, bedziesz miał w inventory na twitchu a później klikając "odbierz" dopiero cię przekieruje żeby połączyć konto jeśli tego wcześniej nie zrobiłeś. Ja mam połączone konto z waypointa i Steama chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Przeglądałem ostatnio skórki na bron i matko bosko, nawet tam po 6 latach dali po 3 kolorki, z czego 2 będą odblokowane później... Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Czy wy mi możecie wytłumaczyć czemu w Halo ludzie nie mają nawyku komunikacji? Nawet na najwyzszych rangach w grze rankingowej większość nie używa mikrofonu i rzadko kto używa pingowania. To jest mega irytujące, komunikacja w takiej grze szczególnie na rankedach jest kluczowa. Jak gram z KBM to jeszcze się zdarzy częściej że ktoś gada ale jak gram na padach to rozmawiam głównie jak mnie połączy z amerykańskim serwerem. Ewentualnie ludzie z UK czasem gadają. Przechodzę na Halo z CSa i Valoranta w których już na niskich rangach ludzie ciągle się komunikują bo to po prostu pomaga wygrać. Tutaj 8/10 meczy gram w ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Konsolowcy to stuleje i boją się odezwać #tylkosingiel Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 17 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2021 Siedzą pewnie na grupach Xbox Live, bądź discordzie i wyjebne na podłączajacych się randomow. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 2 godziny temu, easye napisał: Siedzą pewnie na grupach Xbox Live, bądź discordzie i wyjebne na podłączajacych się randomow. No spoko, w Valorancie też ludzie siedzą po discordach ale do randomow sie odzywają bo tak się wygrywa mecze. Zresztą chociaż pingować by mogli. Jedyna europejska drużyna która ma szanse na wygraną w tym turnieju czyli Acend gra właśnie zacięty mecz już chyba 3 godzinę bo ciąglę kogoś rozłącza i powtarzają xD Tam w 343 chyba na głowę upadli żeby majora organizować miesiąc po premierze nie patchując gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Wytłumaczy mi ktoś o chuj chodzi z rankedami w tej grze? Przegram close rankeda i uwala mi z 1/3 rangi w diamondzie a potem wygrywając 4 mecze z rzędu nie jestem w stanie tej straty nadrobić xd? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Bo Twój mmr jest za niski na średnią w tej randze. I system chce Cię zrzucić do niższych dywizji. Identycznie jest w lolu. Musiałbyś pewnie wygrać z 10 meczy pod rząd żeby wyrównać elo. Jakie masz win ratio w rankedach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 (edytowane) To niekoniecznie tak działa. Bardzo duży wpływ na ilość traconych i zyskiwanych punktów ma to jak zdecydowanie wygrywamy/przegrywamy mecz, na którym miejscu w tabeli mecz kończymy i z jakimi przeciwnikami grami Jeśli np wygrasz Slayera i dostajesz medal Steaktacular, do tego byłeś 1 w teamie z dobrym ratio to dostaniesz dużo punktów. Edytowane 18 grudnia 2021 przez UberAdi Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 No czyli taka hybryda -> lol + cs. Drużynowy mmr i win ratio + indywidualne k/d/punktacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2021 Mogli by już dać więcej map i jakiegoś contentu. Nie jestem jakimś tam srogim halo maniakiem, ale klepanie się na tych samych 4 mapach zaczyna nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2021 Nic nowego nie będzie w tym roku. Taki urok premier przed świątecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Ja jebie, gra jest obecnie niegrywalna w BTB non stop wywala błąd o zerwanym połączeniu przy matchamakingu, a gdy już po pół godzinie prób uda się rozegrać jeden mecz to dobiera jakieś zespoły 4 vs 2 i inne takie. Co za gówno. Na premierę wszystko działało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi