easye 3 333 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Cronusy na konsolach nie banowane w żadnej grze Adi i w Halo nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Teraz, easye napisał: Cronusy na konsolach nie banowane w żadnej grze Adi i w Halo nie będą. Wiem, trochę źle skonstruowałem zdanie. Chodziło mi o brak anticheata na PC i dodatkowo jeszcze Xboxowcy na Cronusach które są niewykrywalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Szczerze mówiąc wolę graczy na cronusach który też idzie ograć, niż DDoS-owanie serwerów czy wallhacki i aimboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Chuja im zrobisz jak chłop ustawi Auto AIM, brak recoila, auto fire i robi perfecta za Perfectem. AimLock na cronusie=Aimbot na PC Różnica taka że z antycheatem na PC jest banowane na konsoli dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 7 godzin temu, easye napisał: Chuja im zrobisz jak chłop ustawi Auto AIM, brak recoila, auto fire i robi perfecta za Perfectem. AimLock na cronusie=Aimbot na PC Różnica taka że z antycheatem na PC jest banowane na konsoli dozwolone Czy ty na prawdę porównujesz adapter za kilkaset złotych do hacka, którego się ściąga z neta? Śmiem twierdzić, że to jakiś promil graczy w porównaniu z Aimbotami i innym gównem. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Ja nic nie porównuje, piszę tylko, że i to i to jest cheaterką, i że na konsolach za te parę stówek można cheatować do woli w każdej grze... Ja na szczęście na te 70h nie trafiłem chyba na cheatera, ale jestem w niskiej lidze. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 48 minut temu, Hubert249 napisał: Czy ty na prawdę porównujesz adapter za kilkaset złotych do hacka, którego się ściąga z neta? Śmiem twierdzić, że to jakiś promil graczy na cronusach w porównaniu z Aimbotami i innym gównem. Obecnie mimo że to nie jest nowa zabawka, ich strona ma średnio 500 tysięcy wizyt na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 19 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2022 (edytowane) Nie wiem czy ktoś jeszcze gra tutaj ale dziś wyszedł patch który miał naprawić BTB. Nie naprawił Edytowane 19 stycznia 2022 przez UberAdi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 19 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2022 Ja gram i potwierdzam że nie naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Gdzie masz tam, ze mial naprawic. Mial poprawic. BTB - nie gram, nigdy nie przepadalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 20 minut temu, Raptor napisał: Gdzie masz tam, ze mial naprawic. Mial poprawic. BTB - nie gram, nigdy nie przepadalem. Czego ty tu chcesz bronić. Co miał poprawić w niedziałającym trybie? Miał lepiej niedziałać? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Co to za BTB bez BR na start. Zaorać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 20 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2022 Ale najważniejsze, że w sklepiku obniżyli ceny. To są priorytety a nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 Gdzie sprawdzacie swoje statystyki z multi? Kiedyś mi mignęło w jakimś temacie, ale to chyba była jakaś nieoficjalna strona, 343 nie udostępnia czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 22 minuty temu, A_Bogush napisał: Gdzie sprawdzacie swoje statystyki z multi? Kiedyś mi mignęło w jakimś temacie, ale to chyba była jakaś nieoficjalna strona, 343 nie udostępnia czegoś takiego? Tutaj https://halotracker.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 10 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2022 Nareszcie jakiś promyk, problemy z desynchronizacją serwerów to obecnie największa bolączka tego multi i powinni to naprawić jak najszybciej, dopiero potem potem zająć się nową zawartością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 za późno Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 11 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 Daliby nowe mapy, mój początkowy optymizm przygasł już prawie do zera, strasznie im tam wszystko wolno idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 11 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 Tu jest bardzo dobry filmik podsumowujący całą sytuację Infinite w tym momencie. Community manager 343 skomentował to na twitterze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 11 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 Niestety, to wszystko to już jest nie śmieszny żart. Szkielet gry jest fantastyczny, ale skandalicznie podejście 343 do swojego dziecka woła o pomstę do nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 skończyłem przepustkę bojową, trochę mi zeszło bo aż 717 meczy, statystyki na Halotracker pokazuje 121 godzin. K/D ratio to 1.69 głownie nabite na BTB, win ratio 44,9% czyli słabe, ale grałem z randomami. Co do samej gry to byłbym hipokrytą gdybym po tylu godzinach napisał że gra mi się nie podoba, ale kilka rzeczy które mi się nie podobają muszę wytknąć, - największa wada to mała zawartość, map jest tylko 10 (7 mniejszych przeznaczonych go gry 4 vs 4 i 3 BTB), brakuje też wielu klasycznych dla Halo trybów jak Infekcji czy Griffballu - system progresji jest beznadziejny. Jeżeli ktoś nie gra dla samej frajdy z gry, to w Infinite nie zagrzeje długo miejsce. Levele wpadają wolno, a gra nie nagradza w żaden sposób na dobrą grę i zwycięstwa. - rozwój postaci odbywa się tylko przez kosmetyki, czyli za zdobywanie leveli kupujemy sobie kosmetyczne elementy pancerza, skórki itd. Niby spoko, ale nawet po wbiciu setnego poziomu i wykupienia przepustki mamy ich tyle co kot napłakał bo 99% tej zawartości jest zablokowane za paywallem. Niby normalne bo gra jest w końcu free2play, ale mam wrażenie że inne gry hojniej nagradzają gracza za spędzony czas. - nie podoba mi się też, muzyka w menu. O ile samo udźwiękowienie w grze, czy muzyka w kampanii jest elegancka to muzyka w menu doprowadza mnie do szewskiej pasji. Brak tu elegancji w stylu Halo 3, a zamiast tego mamy generyczne wojenne brzdęki. to główne wady, mógłbym jeszcze napisać o wymuszonym crossplayu na socialach i słabych zabezpieczeniach antycheaterskich, ale szczerze powiem że im dłużej grałem tym mniej mi to przeszkadzało. Na początku wydawało mi się że co drugi gracz to oszust z aimbotem, bo tak mnie lali, a potem nawet i mi zdarzało się prywatne wiadomości po wygranym meczu z oskarżeniami o oszukiwanie xd a co mi się podobało? Przede wszystkim to że gameplayowo to Halo w szczytowej formie, po grubo ponad setce godzin mogę powiedzieć że w żadnym Halo nie grało mi się tak dobrze. Podobało mi się że nie jest to tak trajhardowa gra jak Halo 5, które miało mocno esportowy sznyt. Infinite mam wrażenie wybacza o wiele więcej, dzięki czemu o lepiej sprawdza się w graniu na luzie czyli tak jak lubię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 21 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2022 Od kiedy to muzyka w stylu post-rock to generyczne wojenne brzdęki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 2 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 2 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2022 Ciekawe jakie zainteresowanie będą w stanie do tego maja utrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 2 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2022 11 minut temu, Figuś napisał: ten profil to żart, którzy wyśmiewają, między innymi takimi parodiami, wsparcie 343 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi