Skocz do zawartości

HALO Infinite - Multiplayer: ARENA (ustawki, customy, dyskusje itp.)

Featured Replies

Opublikowano

Wbiłem 3 poziomy przepustki i poki co wpadł tylko emblemat świąteczny , ktoś wie jak odblokować następne poziomy wydarzenia tego świątecznego ?

• Odpowiedzi 320
  • Wyświetleń 127,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
To działa jak kalendarz adwentowy. Dziennie 1 poziom.
268265180_10159693168797418_804132575776439544_n.png.4918eaa671cc2a8b6620fc87b2c5ccd6.png

No to wczoraj wbiłem poziom , dzis teoretycznie tez a dzis nie wpadło ;(
Opublikowano

Spróbuj wieczorem u mnie jakoś po 18 zaczyna się nowy dzień w halo.

Opublikowano
1 minutę temu, Banan91PL napisał:

No to wczoraj wbiłem poziom , dzis teoretycznie tez a dzis nie wpadło ;(

Reset jest o 19 każdego dnia 

Opublikowano

Za co się dostaje te poziomy świąteczne? Nie widze challengry w zakładce jak w tym samurajskim evencie.

Opublikowano

Podobno raz na dobę, jak się wbije level to się dostaje poziom tego świątecznego passa. Restart codziennie o 19. Trochę bez sensu,

Opublikowano

Wbilem juz 100 lvl battlepassa i nastpny ma niby byc dopiero w maju? :dynia:

Opublikowano

musiało cię wciągnąć.

ja dobijam dopiero do 40 poziomu, ale gram głównie for fun, nie interesują mnie wyzwania i siedzę głownie w BTB gdzie mecze trwają często 15 minut.

Opublikowano

Na początku ludzie narzekali że battle pass idzie za wolno i scam. Teraz wbili max level i narzekają że nie ma co robić.

Kotaku zrobiło artykuł że event zimowy to zło bo wymaga za dużo 

wkładu żeby odblokować wszystko a naprawdę wystarczy zagrać jeden mecz dziennie a wszystkie rzeczy są do zdobycia za darmo.

https://kotaku.com/halo-infinite-s-winter-event-unfortunately-demands-a-bi-1848254025

Nie widziałem jeszcze takiej nagonki na grę wideo. To znaczy chyba że Microsoft dostarczył:xboss::asax::banderas:

Opublikowano
46 minut temu, devilbot napisał:

Na początku ludzie narzekali że battle pass idzie za wolno i scam. Teraz wbili max level i narzekają że nie ma co robić.

Przecież to było oczywiste ze tak będzie. Graczom nie dogodzisz.

Opublikowano

Ja akurat na wolny progress nie narzekalem. Po tych zmianach uzywając double xp tokenów i swapow levele idą za szybko i tyle, grałem głownie rankedy.

Do maja sobie poczekam i bede gral bo lubie samą grę ale nie wrzucając przez tak długi czas żadnego nowego contentu sprawią, że casuale o tej grze w maju mogą juz nie pamiętać. Szczegolnie ze mamy tak małą liczbę map.

Opublikowano

U mnie chyba z 83lvl przy czym nie używałem XP (chomikuje) no ale już natrzaskalem 150h :rotfl: chyba muszę to usunąć bo nie mogę za nic innego się zabrać :)

Jak nowe mapki dadzą dopiero w maju to mega słabo, nawet największym swirom może się znudzić bieganie po 5 mapkach 

Opublikowano

W zasadzie 6, bo Launch Site w rankingu całe szczęście nie występuje.

Opublikowano
  • Autor

To jest ewidentnie najgorsza mapa (nie liczę tych BTB bo nie grywam) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przy strzelaniu ze snajperki bez przybliżenia mamy negatywny auto aim jesli gramy na myszy. Gra odpycha nasz celownik od przeciwnika :ragus:

Opublikowano

Znaleźli sposób żeby DDOSować serwer na którym się gra i wyrzucają tak ludzi z gry jeśli przegrywają :pawel:

Opublikowano

Zostawianie takich luk w zabezpieczeniach pokazuje brak doświadczenia 343 w robieniu gier pod PC i brak jakiegoś rozeznania się w temacie zabezpieczeń. Do tego brak anticheata a na konsolach pełno ludzi na niewykrywalnych Cronusach. Ja sobie wracam na Valoranta, odechciewa mi się Halo.

W dodatku jest zero dialogu ze społecznością, za to można kupić niebieski kolor dla zbroi Tenrai za 8$ :kaz:

Opublikowano

No jak tak dalej pójdzie to gra pierdolnie o glebę mocno. Gameplay dowieźli ale reszta leży i kwiczy.