Opublikowano 12 grudnia 20213 l Też macie takie odczucie, że ta gra ma jakiegoś zjebanego wbudowanego laga(nie jest to wina mojego neta, bo gram legancko po kablu i csik na kompie działa lepiej po wifi)? Nagminnie ginę za rogiem, często melee nie ogarnia hita, a z brki to mam wrażenie, że chłopy często walą 1-2-34
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Tylko w menu pojedynczo niestety. Kolejna rzecz co mnie wkurza to matchmaking i wrzucanie typów unranked do meczów z rangami przez co system dostaje głupawki. Wczoraj w diamondzie dostaliśmy na slayera typa silver 5, który skończył grę ze statami 3-19, a przeciwnikom dla "równowagi" dało typa unranked który ewidentnie ogarniał na poziomie platinum/diamond. Jak łatwo się domyślić nasz silver tak feedował, że po meczu to mi ranga spadła o połowe prawie Gra bekowo też liczy jak ktoś wyjdzie, bo udało nam się wygrać slayera 3v4 i nic praktycznie nie dostaliśmy do rangi xd
Opublikowano 13 grudnia 20213 l Najgorsze że nie możesz swojego teamu zrobic, jak zaprosisz 3 graczy do gry to tylko cross Play można wybrać. Team doubles xD
Opublikowano 14 grudnia 20213 l No wjechały nowe playlisty niestety bez rangi czy wyboru myszka/pad xD arena rankingowa tylko ma to tak jak było Team slayer oczywiście z assaultem na starcie xD radar on. Zaorać. Edytowane 14 grudnia 20213 l przez bartiz
Opublikowano 16 grudnia 20213 l Coś chyba update w tym tygodniu nie pyknął, bo rankedów szuka bardzo długo a btb ciągle sypie errorami przy próbie znalezienia meczu.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l https://www.twitch.tv/halo Pierwszy major tournament Halo. Mecz rozpoczynający turniej i już restartują bo jeden z graczy miał crasha gry Za godzine oglądania oficjalnego kanału można zgarnąc skórkę na zbroję a na kanałach niektórych streamerów (Summit1G, Myth, Teep, Cloakzy) zgarniamy skórki na broń.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l @UberAditrzeba coś linkować do twicha czy to jakiś kod na waypoint jest dropiony?
Opublikowano 17 grudnia 20213 l 4 minuty temu, Soban napisał: @UberAditrzeba coś linkować do twicha czy to jakiś kod na waypoint jest dropiony? Wydaje mi się, że zdobyć możesz niezależnie od połączenia, bedziesz miał w inventory na twitchu a później klikając "odbierz" dopiero cię przekieruje żeby połączyć konto jeśli tego wcześniej nie zrobiłeś. Ja mam połączone konto z waypointa i Steama chyba
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Przeglądałem ostatnio skórki na bron i matko bosko, nawet tam po 6 latach dali po 3 kolorki, z czego 2 będą odblokowane później...
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Czy wy mi możecie wytłumaczyć czemu w Halo ludzie nie mają nawyku komunikacji? Nawet na najwyzszych rangach w grze rankingowej większość nie używa mikrofonu i rzadko kto używa pingowania. To jest mega irytujące, komunikacja w takiej grze szczególnie na rankedach jest kluczowa. Jak gram z KBM to jeszcze się zdarzy częściej że ktoś gada ale jak gram na padach to rozmawiam głównie jak mnie połączy z amerykańskim serwerem. Ewentualnie ludzie z UK czasem gadają. Przechodzę na Halo z CSa i Valoranta w których już na niskich rangach ludzie ciągle się komunikują bo to po prostu pomaga wygrać. Tutaj 8/10 meczy gram w ciszy.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Siedzą pewnie na grupach Xbox Live, bądź discordzie i wyjebne na podłączajacych się randomow.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l 2 godziny temu, easye napisał: Siedzą pewnie na grupach Xbox Live, bądź discordzie i wyjebne na podłączajacych się randomow. No spoko, w Valorancie też ludzie siedzą po discordach ale do randomow sie odzywają bo tak się wygrywa mecze. Zresztą chociaż pingować by mogli. Jedyna europejska drużyna która ma szanse na wygraną w tym turnieju czyli Acend gra właśnie zacięty mecz już chyba 3 godzinę bo ciąglę kogoś rozłącza i powtarzają xD Tam w 343 chyba na głowę upadli żeby majora organizować miesiąc po premierze nie patchując gry.
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Wytłumaczy mi ktoś o chuj chodzi z rankedami w tej grze? Przegram close rankeda i uwala mi z 1/3 rangi w diamondzie a potem wygrywając 4 mecze z rzędu nie jestem w stanie tej straty nadrobić xd?
Opublikowano 18 grudnia 20213 l Bo Twój mmr jest za niski na średnią w tej randze. I system chce Cię zrzucić do niższych dywizji. Identycznie jest w lolu. Musiałbyś pewnie wygrać z 10 meczy pod rząd żeby wyrównać elo. Jakie masz win ratio w rankedach?
Opublikowano 18 grudnia 20213 l To niekoniecznie tak działa. Bardzo duży wpływ na ilość traconych i zyskiwanych punktów ma to jak zdecydowanie wygrywamy/przegrywamy mecz, na którym miejscu w tabeli mecz kończymy i z jakimi przeciwnikami grami Jeśli np wygrasz Slayera i dostajesz medal Steaktacular, do tego byłeś 1 w teamie z dobrym ratio to dostaniesz dużo punktów. Edytowane 18 grudnia 20213 l przez UberAdi
Opublikowano 18 grudnia 20213 l No czyli taka hybryda -> lol + cs. Drużynowy mmr i win ratio + indywidualne k/d/punktacja.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Mogli by już dać więcej map i jakiegoś contentu. Nie jestem jakimś tam srogim halo maniakiem, ale klepanie się na tych samych 4 mapach zaczyna nudzi.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Nic nowego nie będzie w tym roku. Taki urok premier przed świątecznych.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Ja jebie, gra jest obecnie niegrywalna w BTB non stop wywala błąd o zerwanym połączeniu przy matchamakingu, a gdy już po pół godzinie prób uda się rozegrać jeden mecz to dobiera jakieś zespoły 4 vs 2 i inne takie. Co za gówno. Na premierę wszystko działało