Opublikowano 16 listopada 20213 l Enter the temporal seam. Will you match as one of the 7 survivors or with you take the role of the rival Raider? Introducing DRAGON BALL: The Breakers, coming to PS4, PS5, Xbox One, Xbox X | S Nintendo Switch, and PC in 2022. Closed Beta Test coming soon to PC. Dla zastanawiających się o co chodzi, to jest to multik w założeniu podobny do Piątku 13, Predator Hunting Grounds czy Dead By Daylight
Opublikowano 16 listopada 20213 l No właśnie zanim sprawdziłem trailer przeczytałem o uciekaniu z Ginger Town podczas ataku Cella i miałem przed oczami całkiem coś innego niż multi szajs.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Nawet 20 lat temu, jak się było fanem DB, chyba bym nie chciał w takie coś grać... Nie wiem, czy pochwalić twórców za odwagę i próbę zrobienia czegoś nowego, czy współczuć, że i tak wyjdzie kolejny średniak, który pożyje może dwa miesiące.
Opublikowano 25 listopada 20213 l Zachodzę w głowę, co siedzi w głowach osób, które dają zielone światło dla takich projektów. Czy to próba złapania za nostalgię? Ceny gier idą w górę, branża się tłumaczy tym, że produkcja gier jest coraz droższa, po czym wyrzuca się kasę na takie coś.
Opublikowano 25 listopada 20213 l Ja pierdole co to za gówno . Kakarota 2 niech robią lepiej Edytowane 25 listopada 20213 l przez Ma_niek
Opublikowano 21 lipca 20222 l Autor o kurwa, ale gówno XD jak ktoś chce to tutaj na zamkniętą betę można się zapisać https://www.bandainamcoent.com/landing/dragon-ball-the-breakers-closed-network-test https://www.gematsu.com/2022/07/dragon-ball-the-breakers-launches-october-13-in-japan-october-14-worldwide
Opublikowano 21 lipca 20222 l Nie wiedziałem, że na PS2 robią jeszcze gry. Ja nie wierzę, że to była czyjaś przemyślana decyzja, szczególnie po raczej dobrze przyjętych FighterZ czy Kakarot. Raczej odgórny nakaz szefostwa zrobienia asymetrycznej młócki multi na licencji do późniejszej monetyzacji, bo jakiś wysoko postawiony garniturek przeczytał, że kiedyś było to "kewl" i trendy wśród młodzieży. Dead on arrival.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Czy obok bijatyk można wymyślić jakiś sensowny pomysł na grę w uniwersum Dragon Ball? Oni pokazują że nie.
Opublikowano 21 lipca 20222 l 59 minut temu, darkos napisał: Czy obok bijatyk można wymyślić jakiś sensowny pomysł na grę w uniwersum Dragon Ball? Oni pokazują że nie. rpg i karcianki
Opublikowano 22 lipca 20222 l Na PSP jeśli dobrze pamiętam była fajna gra właśnie karciana i RPG. Ogólnie na starsze konsole trochę ciekawszych gier wyszło.