Skocz do zawartości

Multiversus

20inchDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rollback i cross play brzmią prawilnie. Oby gameplay był cymesik, bo nawalanie się ultra instinct kudłatym brzmi bekowo. Obawa jak zawsze przy f2p jaki bedzie model - blokowanie postaci + skiny i kosmetyka, czy postaci wszystkie za frajer i tylko kosmetyka jak w docie.

Fajna zapowiedź bo taki smash klon nastawiony na online to niezagospodarowana nisza nadal. Smash jest smashem i pewnie Multiversum będzie dużo gorsze, ale no nie każdy chce kupować switcha + tryb online w smashu ultimate to zlagowane gówno, bo jak wiadomo nintendo nadal łączy się z netem przez modem.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyglada jak darmowy klon smash bros. Widzialem, ze jest tryb na czterech graczy, jak bedzie opcja kanapowego multi, to gra pewnie zawita u mnie na dysku do luznego pykania z ziomkami przy piwku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

No i git. Tylko żeby miejsce na dysku mieć - jest info ze gra waży ok 7GB. 19 lipca wpada FF VII, Stray i teraz to (od 19 dla zarejestrowanych na stronie). 

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Jakie ff7 wpada 19 lipca? Jakas nowa wersja? Na jaka platforme? Kompletnie nie rozumiem co masz na myśli. 7GB to dużo? Może chodziło Ci 70gb?Masz miejsca na dysku tylko na ff7 i stray i nie wiesz czy Ci starczy na to? Co? Rozbolała mnie głowa.

Opublikowano (edytowane)

Za dużo skrótów myślowych z mojej strony. FF VII remake wpada do PS+extra 19 lipca i będę chciał go ograć. Stray tak samo. Na oficjalnej stronie Multiversus w FAQ jest info o 7GB . A ja mam dysk zawalony dużą ilością gierek :kaz:

Edytowane przez Shankor
Opublikowano (edytowane)

W robocie odpaliłem streama i mam już ściągnięte. Tylko nie wiem czy grać w to czy w kotka...

Edit: to pograłem, serwery leżą, gra nie jest w stanie "zschynchronizować stanu konta".

Edytowane przez Shankor
Opublikowano (edytowane)

mam to samo, była szansa wbić tylko w okolicach 18:00, potem im padły login serwery na amen 

może jutro 

edit. jednak poszlo dziś :) trzeba hammerować bo weszlo za 3cim razem 

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

Pograłem ok 1h, gra się przyjemnie, responsywne sterowanie, no ale ilość mtx przytłacza. Jednen tutorial jest zbugowany (trening DO), nie mogę odebrać darmowego dla plusowiczów DLC ze store'a, menu jest okropne. Zobaczymy co z tego się rozwinie, trzymam kciuki bo mnie nawet wciągnęło.