wet_willy 2 171 Opublikowano 29 maja 2024 Opublikowano 29 maja 2024 Arena Dextera jeszcze ani razu mi sie nie wylosowala a mam 10lvl Season Passa wiec cos tam gralem xD Cytuj
wet_willy 2 171 Opublikowano 31 maja 2024 Opublikowano 31 maja 2024 @Shankor chcesz sie ustawic na robienie 100 Gwiazdek w Riftach? XD Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 1 czerwca 2024 Opublikowano 1 czerwca 2024 O panie, póki co nie mam czasu grać, teraz na biwaku jestem. Nie wiem czy mam cię w znajomych na steam lub PS, wyślij zapro w razie czego. Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 29 czerwca 2024 Opublikowano 29 czerwca 2024 Pykam sobie od czasu do czasu, jakieś zadania do battle pass czasem zrobię, ale grę trudno w tym stanie traktować serio. Zastanawiałem się ile wytrzymają bez chujowego wyciskania kasy. Okazało się, że już dłużej nie mogli się opanować i zadań z shark week bez kupienia skinów wykonać się nie da. Cytuj
Shankor 1 665 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pewnie nikogo to nie obchodzi, ale gra oficjalnie się zwija i po 5 sezonie kończymy zabawę. Cytat Season 5 will serve as the final seasonal content update for MultiVersus. As January 31, 2025, real money transactions are no longer available. Season 5 will begin on February 4, 2025, and run through May 30, 2025. All online features will continue to be available until Season 5 concludes on May 30, at which point MultiVersus will no longer be available to play online or download. Unused Gleamium and character tokens can be used to access and purchase content in-game until the end of Season 5 on May 30. To play MultiVersus offline after May 30, download the latest version of the game and log in during Season 5, between February 4 and May 30. After logging in, a local save file will be automatically created connected to a Steam account, allowing offline access moving forward. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi