wet_willy 2 163 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Arena Dextera jeszcze ani razu mi sie nie wylosowala a mam 10lvl Season Passa wiec cos tam gralem xD Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja @Shankor chcesz sie ustawic na robienie 100 Gwiazdek w Riftach? XD Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca O panie, póki co nie mam czasu grać, teraz na biwaku jestem. Nie wiem czy mam cię w znajomych na steam lub PS, wyślij zapro w razie czego. Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Pykam sobie od czasu do czasu, jakieś zadania do battle pass czasem zrobię, ale grę trudno w tym stanie traktować serio. Zastanawiałem się ile wytrzymają bez chujowego wyciskania kasy. Okazało się, że już dłużej nie mogli się opanować i zadań z shark week bez kupienia skinów wykonać się nie da. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi