Opublikowano 20 grudnia 20213 l @Matriks_1111 Pięknie dziękuję! Najlepsze części Maxa cyfrowo I sorki ,że tak późno ale ostatnio mało mnie na PC i nie spodziewałem się ,że zaczniecie tak wcześnie. Ja czekam do 24 Kod nie działa jak coś Jednak działa, pięknie dziękuje
Opublikowano 22 grudnia 20213 l W dniu 20.12.2021 o 21:29, Velius napisał: Który wystrzelil przed rozkazem Wybacz, w tym wieku czasem już tak bywa
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Mnie też trafił @Matriks_1111. Jednocześnie informuję, że z powodu nieustającej biedy nie biorę udziału w wydarzeniu. A pan Matriks proszony jest o udostępnienie Listy Życzeń!
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Rayos zaczął, dopiero co dodałem gierke na wishliste a już jest, świąteczne mordowanie
Opublikowano 23 grudnia 20213 l No ładnie zaczęliście;) Ja w tym roku będę strzelał skąpo, bo przyszło mi wejść w związek kredytowy z nowym komputrem ( od tak zachciało mi się kompa za 7 tys). Ale by ograć poprzednie wasze bomby potrzebuje konkretnego sprzętu:)
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Autor A i mi cos wpadło Najpierw @Grabekzaatakował w dość nietypowy sposób nawet jak na forumowe mikołaje i najpierw poprosil w celach edukacyjnych o mój paczkomat a potem zrobił cos takiego: Potem zaś @suteqnie wytrzymal i musial od razu oddać po twarzy I ten człowiek nazywa kogos poyebem Dziekuje serdecznie
Opublikowano 23 grudnia 20213 l W tym roku wątek dla mnie chyba w roli widza ale prezent jestem wdzięczny po stokroć - postaram się odwdzięczyć mimo że Covid pokrzyżował mi plany zebrania amunicji <3 Belmont na Covid mile widziany, dziękuję Panie @tomzacz Edytowane 23 grudnia 20213 l przez WolfVeto
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Autor O JA PIERDZIELE CO JEST. Gierke znalazlem w kolejkach, dodalem do wishlist, mija moze godzinka i pac bomba na ryj. Ale dzis mikołaj zrobil bombardowanie, co ten @raven_raveni @blantman Dziekuje wam serdecznie, bardzo bardzo sie ciesze i mam banana na twarzy.
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Autor Uważajcie wszyscy, Davey Jones znowu w akcji. Ale wjechał znikąd. No nie wiem co powiedziec i gdzie podziałem kapciochy które mi spadły. OGROMNE podziekowania dla @WolfVeto. Warto wytrzymać te 12 miesiecu w roku dla takich chwil, bardzo dziekuje!
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Latający Holender jeńców nie bierze Dzięki bardzo @WolfVeto, będzie budowane
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Dzięki, ale nie, dzięki, wróciło do nadawcy więc może ktoś inny dostanie
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Człowiek spokojnie prasuje obrusy, nosi żonie ryby i mięso, pilnuje ciasta i chce się prawilnie najebać. Jednak @Velius pomyślał: ALE NIE! CHŁOP SIĘ NIE BAWI, TO TRZEBA GO GNĘBIĆ! Dziękuję serdecznie słoneczko, teraz tylko znaleźć czas i napierdalać w imię ducha świąt. Buziaki :*
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Autor Dobra timeout, dzisiaj dostałem juz niezłe lanie. Najpierw @Widgetz nienacka bomba a potem @Shankorrobi na mnie zemste i posyła do piachu BARDZO serdecznie dziekuje za wspaniałe gry, wariaci jestescie. Jak co roku dzieki wam są zacne święta i nawet skarpety pod choinką nikomu nie straszne.
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Kolega @Velius jak zwykle nie przestaje mnie zaskakiwać. W całej tej gonitwie przed Świętami jakoś odpiąłem się myślami od forumka i Mikołaja, który w tym roku wyjątkowo skromny, a tu podchody że niby VPN czy działa, że prezent sprawdzimy czy się da tak dostarczyć i wtedy moim oczom ukazał się taki oto tytuł: Po podziękowaniach i niedługiej rozmowie nie wyczułem, że wsadzam się na kolejną bombę i już totalnie wyluzowany dostałem z zaskoczenia kolejnego, tym razem mocniejszego, plaskacza za w ryj I tym sposobem zostałem ustrzelony kolejny już rok z rzędu Dla Velsa raz jeszcze podziękowania za poprawianie humoru w każdej edycji naszego Mikołaja i że znów udało Ci się mnie zaskoczyć A na Święta życzenia żebyś się nie zmieniał, a jeśli już to tylko z wyższym limitem na karcie kredytowej
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Jeszcze tylko naprostuje, że wole jednak 5, ale teraz to się pewnie zmieni bo niedługo będzie to 7. Dzieki wariaty @Velius i @Matriks_1111 Jeszcze @Ukukuki same hiciory, akurat chciałem mieć na steam, dziękuję.
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Chyba 3 moja edycja, świetna inicjatywa forumkowa. Jak coś wysłałem prezenty i do komputera raczej siądę dopiero po świętach @Velius Dziękuje pięknie, mega ciekawi mnie ta gierka stąd na mojej liście
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Cześć wszystkim. Dawno mnie tu nie było, ponieważ w tamtym roku nie uczestniczyłem w evencie i tylko skromnie dostałem od jednego kochanego Szczecińskiego czworonoga Raymanem w cyfrze na Xboxa. W 2021 myślę skromnie zadośćuczynić z tego powodu, dlatego odblokowałem wishlistę i już mnie biją Dziękuję z całego serduszka @Ukukuki nie spodziewałem się takiej bomby na ryj i to na dzień dobry. Nie mieć najlepszego Dawn Of War przez tyle lat trochę wstyd. Edit: Jprdl chopie ... Edit 2: No i następny ... I to z samej góry bez zniżki co za horzy ludzie
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Że Wy jeszcze pamiętacie o mnie na tym forumku Dziękuję @Ukukuki za przemiłą niespodziankę <3
Opublikowano 24 grudnia 20213 l Ale mnie zaskoczyliście w wigilię dziękuję @Matriks_1111 @Velius @Ukukuki myślisz że to koniec a tu wiadomość na steam od @Frantik a w niej .... DZIĘKUJĘ