Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VII: Przebudzenie Inflacji

Featured Replies

Opublikowano

@Matriks_1111 Pięknie dziękuję! Najlepsze części Maxa cyfrowo:wub:

I sorki ,że tak późno ale ostatnio mało mnie na PC i nie spodziewałem się ,że zaczniecie tak wcześnie. Ja czekam do 24:santa:

image.thumb.png.e5b1a8c1c543ba67d923d32589dbbc13.png

Kod nie działa jak coś :lapka:

Jednak działa, pięknie dziękuje:wub:

image.png.3f863e0de0f2f6b1c3fe6e0c8ca62415.png

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja chcialem tylko przekazac, ze to uzytkownicy ktorzy biora i nie biora udzialu w mikolaju to chore poyeby.  i to ze nie masz nic na wishliscie nie oznacza ze jestes bezpieczny xD   otoz @

• Lista uczestników losowania poniżej. Klucz gry jest dla platformy Steam więc jeżeli ktoś nie gra na PC to będzie mógł przekazać go komuś innemu lub na jego życzenie mogę ponowić losowanie. Termin loso

• Wyniki drugiego losowania: https://screencast-o-matic.com/watch/c3VerVVo6NL    

Opublikowano

Mnie też trafił @Matriks_1111.  Jednocześnie informuję, że z powodu nieustającej biedy nie biorę udziału w wydarzeniu. A pan Matriks proszony jest o udostępnienie Listy Życzeń!

desperado.jpg

Opublikowano

image.thumb.png.aec910d83f215dfc33ca9145e4adfe32.png

Pojebany typ :obama: Serdecznie dziękuję :s159:

Opublikowano

No ładnie zaczęliście;) Ja w tym roku będę strzelał skąpo, bo przyszło mi wejść w związek kredytowy z nowym komputrem ( od tak zachciało mi się kompa za 7 tys).
Ale by ograć poprzednie wasze bomby potrzebuje konkretnego sprzętu:)

Opublikowano
  • Autor

A i mi cos wpadło :)

Najpierw @Grabekzaatakował w dość nietypowy sposób nawet jak na forumowe mikołaje i najpierw poprosil w celach edukacyjnych o mój paczkomat a potem zrobił cos takiego:

Obraz

:obama:

Potem zaś @suteqnie wytrzymal i musial od razu oddać po twarzy

obraz.thumb.png.a96e9447fb5235499b832021dc76f0a0.png

I ten człowiek nazywa kogos poyebem :pawel: Dziekuje serdecznie :banderas:

Opublikowano

W tym roku wątek dla mnie chyba w roli widza ale prezent jestem wdzięczny po stokroć - postaram się odwdzięczyć mimo że Covid pokrzyżował mi plany zebrania amunicji <3
Belmont na Covid mile widziany, dziękuję Panie @tomzaczCastlevania.thumb.png.e845c9c5421770815e7dc8970dc8b3ed.png

Edytowane przez WolfVeto

Opublikowano
  • Autor

obraz.png.da03f2ef139bd1bc0b60ca46d4aad972.png

O JA PIERDZIELE CO JEST. Gierke znalazlem w kolejkach, dodalem do wishlist, mija moze godzinka i pac bomba na ryj.

Ale dzis mikołaj zrobil bombardowanie, co ten @raven_raveni @blantman :obama:

Dziekuje wam serdecznie, bardzo bardzo sie ciesze i mam banana na twarzy.

Opublikowano
  • Autor

Uważajcie wszyscy, Davey Jones znowu w akcji.

obraz.png.039859564b80536e99ec4ecd633f6b26.png

Ale wjechał znikąd. No nie wiem co powiedziec i gdzie podziałem kapciochy które mi spadły. OGROMNE podziekowania dla @WolfVeto. Warto wytrzymać te 12 miesiecu w roku dla takich chwil, bardzo dziekuje!

Opublikowano

Latający Holender jeńców nie bierze

1368508878_Zrzutekranu2021-12-23182416.png.bf0672cba1cc551fbc8a15752ce71c6f.png

Dzięki bardzo @WolfVeto, będzie budowane :) 

Opublikowano

Dzięki, ale nie, dzięki, wróciło do nadawcy więc może ktoś inny dostanie

Screenshot_2021-12-23-18-41-18-89_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Opublikowano

To się nazywa "nie bawię się".

Opublikowano

Człowiek spokojnie prasuje obrusy, nosi żonie ryby i mięso, pilnuje ciasta i chce się prawilnie najebać. Jednak @Velius pomyślał: ALE NIE! CHŁOP SIĘ NIE BAWI, TO TRZEBA GO GNĘBIĆ!

Dziękuję serdecznie słoneczko, teraz tylko znaleźć czas i napierdalać w imię ducha świąt. Buziaki :*

desperadosdlc.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dobra timeout, dzisiaj dostałem juz niezłe lanie.

Najpierw @Widgetz nienacka bomba

obraz.png.1ef53014834b426fac5e414df64e1d9a.png

a potem @Shankorrobi na mnie zemste i posyła do piachu :obama:

obraz.png.856cf5ed250418a0f04d0fc36e6f9395.png

BARDZO serdecznie dziekuje za wspaniałe gry, wariaci jestescie. Jak co roku dzieki wam są zacne święta i nawet skarpety pod choinką nikomu nie straszne.

Opublikowano

Kolega @Velius jak zwykle nie przestaje mnie zaskakiwać. W całej tej gonitwie przed Świętami jakoś odpiąłem się myślami od forumka i Mikołaja, który w tym roku wyjątkowo skromny, a tu podchody że niby VPN czy działa, że prezent sprawdzimy czy się da tak dostarczyć i wtedy moim oczom ukazał się taki oto tytuł:

spacer.png

Po podziękowaniach i niedługiej rozmowie nie wyczułem, że wsadzam się na kolejną bombę i już totalnie wyluzowany dostałem z zaskoczenia kolejnego, tym razem mocniejszego, plaskacza za w ryj :obama:

spacer.png

I tym sposobem zostałem ustrzelony kolejny już rok z rzędu :santa:

Dla Velsa raz jeszcze podziękowania za poprawianie humoru w każdej edycji naszego Mikołaja i że znów udało Ci się mnie zaskoczyć :D

A na Święta życzenia żebyś się nie zmieniał, a jeśli już to tylko z wyższym limitem na karcie kredytowej :dynia:

Opublikowano

Chyba 3 moja edycja, świetna inicjatywa forumkowa. Jak coś wysłałem prezenty i do komputera raczej siądę dopiero po świętach :lapka: 

image.thumb.png.91e51c0e5ad4151329a1808abda07a1a.png

@Velius Dziękuje pięknie, mega ciekawi mnie ta gierka stąd na mojej liście:wub:

Opublikowano

Cześć wszystkim. Dawno mnie tu nie było, ponieważ w tamtym roku nie uczestniczyłem w evencie i tylko skromnie dostałem od jednego kochanego Szczecińskiego czworonoga Raymanem w cyfrze na Xboxa. W 2021 myślę skromnie zadośćuczynić z tego powodu, dlatego odblokowałem wishlistę i już mnie biją :whyyy:

Dziękuję z całego serduszka @Ukukuki nie spodziewałem się takiej bomby na ryj i to na dzień dobry. Nie mieć najlepszego Dawn Of War przez tyle lat trochę wstyd.

1.jpg

Edit: Jprdl chopie ...

2.jpg

Edit 2: No i następny ... I to z samej góry bez zniżki co za horzy ludzie

3.jpg