Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VII: Przebudzenie Inflacji

Featured Replies

Opublikowano

Nie brałem udziału, zaglądam na maila a tam :obama:

image.thumb.jpeg.fe64bf0bed71bc5a7277640f91266562.jpeg

Dziękuję! Idealnie w moje gusta, bo ostatnio na PC tyko w strategie gram :) 

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja chcialem tylko przekazac, ze to uzytkownicy ktorzy biora i nie biora udzialu w mikolaju to chore poyeby.  i to ze nie masz nic na wishliscie nie oznacza ze jestes bezpieczny xD   otoz @

• Lista uczestników losowania poniżej. Klucz gry jest dla platformy Steam więc jeżeli ktoś nie gra na PC to będzie mógł przekazać go komuś innemu lub na jego życzenie mogę ponowić losowanie. Termin loso

• Wyniki drugiego losowania: https://screencast-o-matic.com/watch/c3VerVVo6NL    

Opublikowano
  • Autor

obraz.png.52ced707176d9fd4f23e039d7e601137.png

@Widget i @Malibu oszaleli, po prostu oszaleli, kupuja gierke bez promki z pozycji nr 1, szaleńcy. Wkleilbym gifa ale to bedzie długi post.

yakuza6.png.662594aca9947fd28b75a5dc10c713d2.png

@Ukukukirzuca we mnie bombą, tym samym kompletujac moja kolekcje Yakuza na Steamie do ogrania nie wiem kiedy bo to dłuuuugie gierki

aceattorney.png.49d806f0be8781ab9b21249ae60eb22f.png

@Dr.Czekoladaz zaskoczenia podczas rozmowy postanawia mnie jeszcze dobić, teraz Gruby musi przyspieszyc Steamdeck bo gierka az sie prosi do pogrania w kibelku

Obraz

@Matriks_1111chce żebym znowu przegrał z 1000 godzin biegając z karabinem i sluchajac co dzieciaki na voice chacie robią z moją matką zrzucajac na mnie mega bombe :obama:

SZOK, co za święta, myślałem ze bedzie spokojnie, wpadnie kilka pomniejszych prezencików i można sie rozejsc a tutaj znowu jakis armageddon, dziekuje za piekne prezenty i jak co roku wspaniałą atmosfere.

Standardowo napisze ze sie zesrałem.

Opublikowano

Mnie też trafiło. Moja wishlista to totalna niewiadoma dla większości osób, ale i tak dobrze e-kolega trafił :D

spacer.png

Opublikowano

Aż się wzruszyłem... Cały wszechświat w moich rękach. Dziękuję i Wesołych świąt wszystkim:)

IMG_20211224_155206.jpg

Opublikowano

Najpierw @blantman odbił piłeczkę.  Później Msaint, któwy wiem, ze jest na forumku pod innym nickiem. Ślicznie dziękuję, panowie:hi:

1.jpg

2.jpg

Opublikowano

Biją mnie. Dzięki @Frantik jaram się Lovecraftem i długo się zastanawiałem na czym ograć. Już nie muszę.

Bez tytułu.jpg

@tomzacz Dziękuję. Będzie grane :D

Bez tytułu.jpg

@Kymel Ale mi teraz jebłeś. Jednak z tą częścią kodu to jesteś złem wcielonym :D Teraz rozkminiajcie kolejność.

Bez tytułu.jpg

Opublikowano
  • Autor

Uspokojcie sie.

5 godzin temu, Labtec napisał:

Chowałem się i nie biorę udziału ale @Ukukuki mnie dorwał :reggie:

Tutaj sie nie da schować, najlepsi snajperzy obserwują.

Opublikowano

Mała zabawa dla wszystkich uczestników tegorocznej edycji.
W giftach, które dzisiaj rozdałem, podana jest część kodu do innej gry. Kod może być, ale nie musi, podany w prawidłowej kolejności i działać na Steamie, GOGu lub Epicu. Powodzenia wszystkim a zwycięzca jest proszony o wklejenie screena :D

Opublikowano

Kod rozszyfrowany - i jaki hicior pod nim :obama: 

image.png.0d3d313de3afbfad3252d510d12efbf7.png

Dziękuję mocno @Kymel, będzie grane