Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VII: Przebudzenie Inflacji

Featured Replies

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja chcialem tylko przekazac, ze to uzytkownicy ktorzy biora i nie biora udzialu w mikolaju to chore poyeby.  i to ze nie masz nic na wishliscie nie oznacza ze jestes bezpieczny xD   otoz @

• Lista uczestników losowania poniżej. Klucz gry jest dla platformy Steam więc jeżeli ktoś nie gra na PC to będzie mógł przekazać go komuś innemu lub na jego życzenie mogę ponowić losowanie. Termin loso

• Wyniki drugiego losowania: https://screencast-o-matic.com/watch/c3VerVVo6NL    

Opublikowano
13 godzin temu, Velius napisał:

Uspokojcie sie.

Tutaj sie nie da schować, najlepsi snajperzy obserwują.

No i wykrakał, jebaniutki. Screena nie będzie, bo dodawanie klucza przez telefon wywaliło mi, że "już mam ten produkt", ale jednak go nie miałem. W kazdym razie @Veliusdał mi klucz, przystawił gnata do skroni i kazał wykorzystać, a w środku był

hzd_wide-2560x1440-bd312be05c49cf339097777c493cb899.jpg

Dziękuję pięknie, tylko teraz muszę zadzwonić do providenta.

Opublikowano
  • Autor

obraz.png.cd1f640d20fffcdb780dacf96e067ac5.png

Stona to dopiero umie pisać życzenia, idealna gra na święta tak jest :banderas:

A @Bzdurasłamie swoje postanowienia, do izolatki z nim!

obraz.png.b325e48c5acdec41a6a8eda653407179.png

Bardzo serdecznie dziekuje, taktyczna gierka z cyckami to jest to :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, Velius napisał:

A @Bzdurasłamie swoje postanowienia, do izolatki z nim!

obraz.png.b325e48c5acdec41a6a8eda653407179.png

Bardzo serdecznie dziekuje, taktyczna gierka z cyckami to jest to :banderas:

Daj znac czy dobre, na screenach wyglada niezle.

Opublikowano

@Mild_smoker atakuje zza rogu! Dziękuję, pora ubrać się w strój i walczyć na ringu :D 

image.png

Opublikowano

Jak ustrzelił:) Dziękuję Cyber Stona będę mógł ustawić jeszcze dłuższe trasy na zimowe wieczory przy kompie:)

IMG_20211225_150730.jpg

Opublikowano
  • Autor

obraz.png.9b6f1fe8222c7ac3ceb0cc2c9c5d11dd.png

@Figuśprzyatakowal mnie strategie z pannicami z którymi można uprawiac se... eee seler. W sam raz pod choinke :obama:

Opublikowano

No to Holender zepchnięty do głębin przez @Velius i @Malibu- mam ponure święta bo samotne a i tak mi je ratujecie wszyscy, jesteśmy kurwa niezatapialni <3 róbmy to dalej

Doom.png

Days Gone .png

Space Marine .png

Opublikowano
W dniu 23.12.2021 o 01:17, suteq napisał:

Pojebany typ :obama:

Moje zdanie o Veliusie widzę dalej aktualne. :kaz:

Wspaniały człowiek. :wub:

Opublikowano

Dochodzę do siebie po wczorajszej najebundzie, bo jestem idiotą i zmieszałem na pusty żołądek :rayos: Wpadł kumpel z dziewczyną i obdarowali mnie jeszcze trzema grami na switcha. Aż żal ściągać te czerwone wiązania.

Spoiler

qrZyLMK.jpg

A wracając do tematu na uśmierzenie mojego cierpienia prezenty od @raven_raven i @Paliodor dziękuję mordy jesteście najlepsi:banderas:

1.jpg

2.jpg

Edit: I jeszcze od @easye :D Przez was mam chyba wszystkie części wariaty.

3.jpg

Edit2 : Szczecin bije :nvmnd:

4.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jak człowiek myslal ze to już koniec wpadł jednak jeszcze jeden ostatni gift od @easye :obama: Ikonka powiadomienia z prezentem jak narkotyk xD Dziekuje serdecznie!

obraz.png.ecca25fe0bb4c1d8921f6c637b01cd6e.png

Opublikowano

I another one, umarłem, postaram się ostro odwdzięczyć za okazaną dobroć, ale muszę poczekać do wyplaty, dobrze, ze sale jest do 5 stycznia 

@Grabekzniszczył, arigato

image.thumb.png.5482dd3346e631041f44bdea4c8240dd.png