Ukukuki 6 924 Opublikowano 20 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 @Matriks_1111 Pięknie dziękuję! Najlepsze części Maxa cyfrowo I sorki ,że tak późno ale ostatnio mało mnie na PC i nie spodziewałem się ,że zaczniecie tak wcześnie. Ja czekam do 24 Kod nie działa jak coś Jednak działa, pięknie dziękuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 Który wystrzelil przed rozkazem Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 W dniu 20.12.2021 o 21:29, Velius napisał: Który wystrzelil przed rozkazem Wybacz, w tym wieku czasem już tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Mnie też trafił @Matriks_1111. Jednocześnie informuję, że z powodu nieustającej biedy nie biorę udziału w wydarzeniu. A pan Matriks proszony jest o udostępnienie Listy Życzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Rayos zaczął, dopiero co dodałem gierke na wishliste a już jest, świąteczne mordowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Pojebany typ Serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 No ładnie zaczęliście;) Ja w tym roku będę strzelał skąpo, bo przyszło mi wejść w związek kredytowy z nowym komputrem ( od tak zachciało mi się kompa za 7 tys). Ale by ograć poprzednie wasze bomby potrzebuje konkretnego sprzętu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 A i mi cos wpadło Najpierw @Grabekzaatakował w dość nietypowy sposób nawet jak na forumowe mikołaje i najpierw poprosil w celach edukacyjnych o mój paczkomat a potem zrobił cos takiego: Potem zaś @suteqnie wytrzymal i musial od razu oddać po twarzy I ten człowiek nazywa kogos poyebem Dziekuje serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 (edytowane) W tym roku wątek dla mnie chyba w roli widza ale prezent jestem wdzięczny po stokroć - postaram się odwdzięczyć mimo że Covid pokrzyżował mi plany zebrania amunicji <3 Belmont na Covid mile widziany, dziękuję Panie @tomzacz Edytowane 23 grudnia 2021 przez WolfVeto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 O JA PIERDZIELE CO JEST. Gierke znalazlem w kolejkach, dodalem do wishlist, mija moze godzinka i pac bomba na ryj. Ale dzis mikołaj zrobil bombardowanie, co ten @raven_raveni @blantman Dziekuje wam serdecznie, bardzo bardzo sie ciesze i mam banana na twarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Zaczynamy łowy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Uważajcie wszyscy, Davey Jones znowu w akcji. Ale wjechał znikąd. No nie wiem co powiedziec i gdzie podziałem kapciochy które mi spadły. OGROMNE podziekowania dla @WolfVeto. Warto wytrzymać te 12 miesiecu w roku dla takich chwil, bardzo dziekuje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Latający Holender jeńców nie bierze Dzięki bardzo @WolfVeto, będzie budowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Dzięki, ale nie, dzięki, wróciło do nadawcy więc może ktoś inny dostanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 To sie nazywa mieć jaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 To się nazywa "nie bawię się". Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Człowiek spokojnie prasuje obrusy, nosi żonie ryby i mięso, pilnuje ciasta i chce się prawilnie najebać. Jednak @Velius pomyślał: ALE NIE! CHŁOP SIĘ NIE BAWI, TO TRZEBA GO GNĘBIĆ! Dziękuję serdecznie słoneczko, teraz tylko znaleźć czas i napierdalać w imię ducha świąt. Buziaki :* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Dobra timeout, dzisiaj dostałem juz niezłe lanie. Najpierw @Widgetz nienacka bomba a potem @Shankorrobi na mnie zemste i posyła do piachu BARDZO serdecznie dziekuje za wspaniałe gry, wariaci jestescie. Jak co roku dzieki wam są zacne święta i nawet skarpety pod choinką nikomu nie straszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Kolega @Velius jak zwykle nie przestaje mnie zaskakiwać. W całej tej gonitwie przed Świętami jakoś odpiąłem się myślami od forumka i Mikołaja, który w tym roku wyjątkowo skromny, a tu podchody że niby VPN czy działa, że prezent sprawdzimy czy się da tak dostarczyć i wtedy moim oczom ukazał się taki oto tytuł: Po podziękowaniach i niedługiej rozmowie nie wyczułem, że wsadzam się na kolejną bombę i już totalnie wyluzowany dostałem z zaskoczenia kolejnego, tym razem mocniejszego, plaskacza za w ryj I tym sposobem zostałem ustrzelony kolejny już rok z rzędu Dla Velsa raz jeszcze podziękowania za poprawianie humoru w każdej edycji naszego Mikołaja i że znów udało Ci się mnie zaskoczyć A na Święta życzenia żebyś się nie zmieniał, a jeśli już to tylko z wyższym limitem na karcie kredytowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Jeszcze tylko naprostuje, że wole jednak 5, ale teraz to się pewnie zmieni bo niedługo będzie to 7. Dzieki wariaty @Velius i @Matriks_1111 Jeszcze @Ukukuki same hiciory, akurat chciałem mieć na steam, dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Chyba 3 moja edycja, świetna inicjatywa forumkowa. Jak coś wysłałem prezenty i do komputera raczej siądę dopiero po świętach @Velius Dziękuje pięknie, mega ciekawi mnie ta gierka stąd na mojej liście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Cześć wszystkim. Dawno mnie tu nie było, ponieważ w tamtym roku nie uczestniczyłem w evencie i tylko skromnie dostałem od jednego kochanego Szczecińskiego czworonoga Raymanem w cyfrze na Xboxa. W 2021 myślę skromnie zadośćuczynić z tego powodu, dlatego odblokowałem wishlistę i już mnie biją Dziękuję z całego serduszka @Ukukuki nie spodziewałem się takiej bomby na ryj i to na dzień dobry. Nie mieć najlepszego Dawn Of War przez tyle lat trochę wstyd. Edit: Jprdl chopie ... Edit 2: No i następny ... I to z samej góry bez zniżki co za horzy ludzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Że Wy jeszcze pamiętacie o mnie na tym forumku Dziękuję @Ukukuki za przemiłą niespodziankę <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Ale mnie zaskoczyliście w wigilię dziękuję @Matriks_1111 @Velius @Ukukuki myślisz że to koniec a tu wiadomość na steam od @Frantik a w niej .... DZIĘKUJĘ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi