Velius 5 698 Opublikowano 27 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 Qrwaaaaaaaaa @Kymeljak wpadł z nienacka, niczego sie juz nie spodziewalem a tu takie cos Bardzo dziekuje, dawac mi tego Steamdecka juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 mnie też @Kymel zaatakował znienacka i podarował co wykorzystałem na grę którą chciałem sobie jutro kupić Dzięki! <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 27 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2021 7 godzin temu, Krzysztof Tomczak napisał: Ale... Ale.... ja nie biorę udziału w tym roku i ale... eee ale no Panie Czekolada yyy... dziękuję i guess? Nie wiem czy uciągnę jeszcze więcej dobroci w tym miesiącu... Chłop tam siedzi i płacze ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 Krzysiu akurat ma jeszcze całkiem pokaźną WL dobrych tytułów just saying Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 (edytowane) No i co wy robicie chłopaki, serio tak serio - jeszcze najlepsze bo kładę się na drzemkę ( mam 30 min przerwy to sobie robię power nap zawsze ) i słyszę jakiś dźwięk z drugiego pokoju, mówię WTF ani to slack ani teams, ide patrzę a tam @Velius dzwoni na steam i mówi że się pomylił... mówię oho, może to tylko przypadek. Jednak nie... I co ja mam z Wami zrobić ? Edytowane 28 grudnia 2021 przez Krzysztof Tomczak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 I co ja mam powiedzieć? Patolodżik! Dziękuję @oFi i zdrowia do picia w Sylwka życzę Edit: Cmon stap już naprawdę starczy Dziękuję ci bardzo @Krzysztof Tomczak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 przypomnijcie mi, by za rok usunąć listę życzeń! Dzięki @Velius! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 1 minutę temu, easye napisał: przypomnijcie mi, by za rok usunąć listę życzeń! To nie działa 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 28 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 @Velius spełnia fantazje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2021 Takie gry tylko u Widgeta na liscie życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 Strzał z ukrycia przed Nowym Rokiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 No ale weźcie się już.. Jak będę mógł to odpowiem ogniem. Dziękuję Wam bardzo ludziska, ten rok taki przewalony przez C19 a tu i tak szaleni ludzie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 29 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2021 (edytowane) Jadę sobie po USA ciężarówką, a tu nagle wywałka do pulpitu bo @Velius zza krzaków panzerfaustem trzasnął. Ciężarówka poszła w barierki jak dzik w sosny, ale Warto było;) Dziękuję, doceniam poświęcenie. Edytowane 29 grudnia 2021 przez Mild_smoker grafika nie pykła;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 774 Opublikowano 30 grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Ja chcialem tylko przekazac, ze to uzytkownicy ktorzy biora i nie biora udzialu w mikolaju to chore poyeby. i to ze nie masz nic na wishliscie nie oznacza ze jestes bezpieczny xD otoz @Velius wraz z ekipa w skladzie @Rayos @Widget @Ukukuki @Dr.Czekolada @Matriks_1111 dwa discordowe swiry przyslaly mi piekna kartke z kodem do paczkomatu, o ktory pare dni wczesniej pytal Velsu. to co zastalem w paczkomacie przeroslo moje najsmielsze oczekiwania xD chore czlowieki, chore! Jeszcze raz ogromne DZIEKUJE 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 30 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2021 Co tu się Piękny event, aż szkoda że nie mogę wejść w Was z siłą tysiąca słońc - GG Panowie za kozacki prezent dla @Grabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 @Frantik rozdaje imprezowe gierki na sylwestra dziękować @ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 Wyniki Spoiler No poniżej średniej @Labtec Bardzo pięknie dziękuje! Na pewno się przyda, zwłaszcza jak ceny kart się unormują. Nie wiem kiedy ja to wszystko ogram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 Dziękuję mocno @Frantik, wezmę się za to jeszcze dzisiaj (no dobra, może jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 Petardy i bomby rzucajo @Grabek dziękuję <3 zniszczę całą ludzkość Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 Co się co się co się stało???? @Grabek wrzucił mi fajerwerka przez okno;D Dziękuję nie spodziewałem się tak jak nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 31 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2021 @Matriks_1111 Również trafił mi prosto w pysk fajerwerkami. Nie pozbieram się już... Dziękuję dobranoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Ech, wiedziałem, żeby poczekać z przyjęciem zaproszenia do końca stycznia! Bardzo dziękuję za prezent, człowiek stał się fanem DragonBalla przez forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Z tej okazji przygotowałem specjalne losowanie tylko dla osób, której do dnia 01.01.2022 wysłały co najmniej jednego gifta. Spośród użytkowników wylosuję jedną osobę, która otrzyma preorder na Elden Ring na PC. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 24 minuty temu, Kymel napisał: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Z tej okazji przygotowałem specjalne losowanie tylko dla osób, której do dnia 01.01.2022 wysłały co najmniej jednego gifta. Spośród użytkowników wylosuję jedną osobę, która otrzyma preorder na Elden Ring na PC. Będzie relacja z tego losowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Godzinę temu, Kymel napisał: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Z tej okazji przygotowałem specjalne losowanie tylko dla osób, której do dnia 01.01.2022 wysłały co najmniej jednego gifta. Spośród użytkowników wylosuję jedną osobę, która otrzyma preorder na Elden Ring na PC. Mnie proszę nie brać pod uwagę, bo nie czuję żebym w tym roku jakkolwiek zasłużył na tego typu losowanie, odpowiedziałem tylko ogniem raz i oficjalnie nie biorę udziału Ale kozak gest Kymel, turbo szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi