Kymel 786 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Godzinę temu, oFi napisał: Będzie relacja z tego losowania? Myślałem żeby zorganizować na Rafflecopter, ale szkoda płacić 13 dolarów za jedno losowanie. Wolę dać komuś za to gifta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 Stream na discordzie z jakąś kozak muzyką i z tym? https://wheelofnames.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 4 minuty temu, Krzysztof Tomczak napisał: Stream na discordzie No tak, bo każdy siedzi na tym samym serwerze na discordzie. Niech Kymel po prostu wylosuje i obdaruje wybrańca, chyba nikt nie będzie wnikać, czy losowanie z dobrego serca przebiegło zgodnie z zasadami forumkowej komisji gier i giftów. Równie dobrze mógł tego w ogóle nie robić, więc nie kręcić nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 A to nie siedzicie na FPE Steam Server? No ok sorry, taka luźna propozycja była, nie wiem czemu zaraz założyłeś że ktoś kwestionuje jego losowanie - będzie chciał to da komukolwiek... EOT bo się nieprzyjemnie zrobiło a ma być fajna i świąteczna atmosfera Wszystkiego dobrego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 440 Opublikowano 1 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2022 8 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał: nie wiem czemu zaraz założyłeś że ktoś kwestionuje jego losowanie W którym miejscu? Po prostu mówię, żeby nie dokładać roboty komuś, kto takim gestem zza pazuchy po łbie wali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kymel 786 Opublikowano 2 stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 (edytowane) Lista uczestników losowania poniżej. Klucz gry jest dla platformy Steam więc jeżeli ktoś nie gra na PC to będzie mógł przekazać go komuś innemu lub na jego życzenie mogę ponowić losowanie. Termin losowania: 03.01.2022, godzina 20:00, strona wheeldecide.com. Losowanie zostanie nagrane i udostępnione poprzez Screencast. 1. matriks_1111 2. Velsu 3. Grabek 4. Suteq 5. Tomzacz 6. raven_raven 7. Hurracan 8. Widget 9. Ukukuki 10. Dr.Czekolada 11. Malibu 12. Blantman 13. Kosmos 14. Frantik 15. Figus87 16. pawelgr5 17. CyberStonka 18. Bzduras 19. Paliodor 20. Easye 21. Helaa 22. Maxlav 23. Ofi 24. ProNoobSkilz 25. s4rg10 Edytowane 3 stycznia 2022 przez Kymel 7 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 (edytowane) @Kymel Jeśli można to proszę wykreślić mnie z losowania, bo gierka jest nie w moim guście i kompa mam już na wykończeniu. Życzę szczęścia uczestnikom i pozdrawiam organizatora! Edytowane 2 stycznia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Specjalnie kurde odwlekałem przyjęcie zaproszenia żeby ludzie się nie wykosztowywali na gierki i myślałem że zapomniał a tu jebany 2 stycznia wbija cały na biało. XD Bardzo dziekuję @Dr.Czekolada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Już wczoraj prezent miał być wysłany ale coś w tym evencie mój bank nie lubi się z gabenem i często dostaje odmowę kupienia prezentu, a mimo to kasę pociąga i muszę czekać aż bank się rozliczy żeby oddał eh k*rwa @suteq Też mi dał bombę w ryj. Dziękuję pięknie. Rozwalcowany jak ciasto wałkiem jestem teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Byłem na wyjezdzie wiec nie było jak zajrzec i wrzucac, wiec troche zaległy post. Najpierw wstaje rano w sylwka i odpalam kompa zeby zobaczyc ze jakis gifcik wlecial, ale jak zobaczylem jaki to sie obesrałem po uszy, tak mnie @Labtecurządził: Potem okazuje sie ze @Frantiktrzymał naładowane działa i postanowił je odpalić również w sylwestra Kilka chwil przed północą @Matriks_1111i @Rayoszałatwili mnie całkowicie uderzajac atomówką na pożegnanie 2021 roku przez co nie wiedzialem czy sie cieszyc jak dziki czy płakać jak dzieciak bo w gierke bardzo chciałem zagrać. Gdy człowiek po bombach leżał i dochodził do siebie @Krzysztof Tomczakwyskoczył pięknie w nowy rok i zaserwował mi ostateczny cios całkiem powalając. Bardzo serdecznie wszystkim dziękuje za te prezenty i za wszystkie prezenty w tegorocznej edycji, było jak zwykle wspaniale i jak zwykle to dzieki WAM, że tu jestescie. Zapewne nie jestem jedynym który przekroczył zakładany budżet a niektórzy pewnie nawet nie zamierzali brać udziału, ale wyszło jak wyszło. Dla mnie forumowe mikołaje to juz tradycja i główny powód dla którego tak czekam na ten świąteczny okres. Jestescie zayebisci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 W dniu 1.01.2022 o 11:44, Kymel napisał: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Z tej okazji przygotowałem specjalne losowanie tylko dla osób, której do dnia 01.01.2022 wysłały co najmniej jednego gifta. Spośród użytkowników wylosuję jedną osobę, która otrzyma preorder na Elden Ring na PC. Ciemaki też odpada z losowania. Nie moje klimaty. Dam reszcie większe szanse na wygranie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Nie no Panie Kymel ja dałem jednego gifta i nie nalezy mi sie gierka. PC który to dzwignie to jeszcze inna rozmowa. Ja planuje z gówno lapka przeskoczyc na Steam Decka i to tyle jak chodzi moje granie na PC. Zdecydowanie lepiej będzie mnie wykreślić z losowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Świetna akcja i pomysł, ale mnie też wykreślcie z listy Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Kolega @Veliusnie odpuszcza i nadal z zaskoczenia strzela w plecy. Gierka od dawna obserwowana, opinie o niej różne, ale teraz przynajmniej będę mógł potestować samodzielnie. Dzięki raz jeszcze bo każdy gift doceniam, zwłaszcza jak znam background I widzimy się jutro w jadłodajni dla bezdomnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 I jeszcze jeden ananas mi sprzedał granata z partyzanta. Nie widziałem powiadomienia z komunikatora na Steam a tam czekał na mnie prezent od @Kymel Dziękuję bardzo i obiecuje dobrze spożytkować na zbożne cele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Gdy człowiek niczego się nie spodziewa,[mention=24169]Velius[/mention] atakuje z przyczajki Dziękuję pięknie, sprawdzi się to indycze objawienie roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Zaraz losowanko dawać mnie tego elden ringa Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 https://screencast-o-matic.com/watch/c3VeqcVo6Ag Spoiler Gratuluję matriks_1111! 3 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Ajj tak blisko, gratulacje dla szczesciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Graty dla zwyciezcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Podziękował za super inicjatywę. Naprawdę taki pomysł zasługuje na docenienie, a w to że coś pierwszy raz w życiu wygrałem to chyba dopiero uwierzę za kilka dni 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mild_smoker 61 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Zgłaszam @WolfVeto do Pani, bo mu się sufit na głowę spadł w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 (edytowane) Kolega matriks_1111 postanowił przekazać swoją wygraną użytkownikowi Velius. Tak mnie poruszył ten gest, że o 22:00 kolejne losowanie z Elden Ringiem na Steama! Edytowane 3 stycznia 2022 przez Kymel 1 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 3 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2022 Co tu się dzieje! niech ktoś ich zatrzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi