Opublikowano 30 listopada 20213 l Nie ma tematu o najlepszym hack n' slashu na rynku? Podobno 1080p i 30fps na XSX Czyli taki sam klatkarz jak w Titan Queście na next gen konsolach. Tylko tam jest chyba dynamic 4k. Co do sterowania za pomocą gałek w takich grach to da się - grałem tak przez jakiś czas właśnie w TQ na Switchu i fajne, zupełnie inne doświadczenie niż M+K.
Opublikowano 30 listopada 20213 l Autor 14 minut temu, devilbot napisał: Mam titan questa na sex i wydaje mi się że działa w 60 A to mógł dostać jakiegoś silent patcha po drodze. Ja się posiłkuję zawsze tym zestawieniem www.resetera.com/threads/xbox-one-x-and-series-x-s-enhanced-games-all-titles-platforms-and-details.24378/
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Wygląda jak gra z komórki. W dobie Diablo 2 Ressurected i Path of Exile nie wróżę żadnego sukcesu.
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Grim Dawn najlepszy hack and slash od czasu D2 pod względem kampanii single. POE mnie szybko znudziło.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Dzisiaj wyszedł patch dodający polską lokalizacje i odblokowanie klatek na konsolach Microsoftu.
Opublikowano 19 maja 20222 l Raczej nie. Gra chodzi w 1080p i nie wygląda za ładnie to na dużym TV :(. Chodzi w 60fps i czasem są spadki animacji.