Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkąd odpaliłem Duckstation na androidzie to mam milion godzin przenośnej gry przed sobą na smartfonie. Chrono Crossy, Xenogearsy, Finale... Gdzie tu jeszcze czas na słicza.

Opublikowano

Dotykiem właśnie. W rpgi nie ma problemu na 6.5", trochę karkołomnej w platformersa typu Tombi 1 & 2. Ale ta gra była genialna, czemu nie ma trójki na current geny.

Opublikowano
12 minut temu, Rtooj napisał:

A jak w to grasz na komórce? Bo u mnie każde marzenia i plany kończa się gdy uświadamiam sobie że sterowanie jest na dotykowym ekranie.

zawsze można kupić przystawkę i grać tak jak Pan Jezus powiedział za pomocą przycisków jak na konsoli

Razer Kishi review: The ultimate controller for mobile gaming

• Lubię! 1
Opublikowano

Miałem już z 3 podejścia do telefonu, no nie da się, są jakieś wyjątki głównie pod telefon, ale emulatory nie. Musze jednak czuć fizycznie pada albo chociaż grzybka.

Opublikowano

Całe szczęście istnieje sprzęt na którym nikt nie przeszkodzi nam zabawie, bo nie da się na nim ani porozmawiać ze znajomym ani nawet wysłać wiadomości tekstowej

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Całe szczęście istnieje sprzęt na którym nikt nie przeszkodzi nam zabawie, bo nie da się na nim ani porozmawiać ze znajomym ani nawet wysłać wiadomości tekstowej

a i pograć w pełnym słoneczku na hamaczku da się :banderas:

• Minusik 1
Opublikowano

rpg bardzo spoko na telefonie, jakis czas temu FFT konczylem, w stardew valley tez sie przyjemnie grało, ale w jakies platformowki czy strzelanki to sobie nie wyobrazam bez pada.

Opublikowano
Godzinę temu, Rtooj napisał:

Miałem już z 3 podejścia do telefonu, no nie da się, są jakieś wyjątki głównie pod telefon, ale emulatory nie. Musze jednak czuć fizycznie pada albo chociaż grzybka.

Jak byłem młody też lubiłem czuć fizycznie grzybka gdy pojawiała się Tifa w FF7 :isee:

Opublikowano

FF7 nie obslugiwalo analogow na psx wiec chyba chodzi o to, ze Red na widok Tify krecil galkami wyobrazajac sobie ze masuje suty :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

https://www.ubisoft.com/en-gb/help/gameplay/article/decommissioning-of-online-services-september-2022/000102396

Dlaczego mnie nie dziwi, że to akurat Ubisoft zabiera dostęp do kupionych wcześniej DLC. Pewnie w przyszłości sytuacja będzie się powtarzać, więc jeśli ktoś kupuje gierki od tych kurwiów to niech nie bierze dodatków, szkoda siana na wspieranie tego zaropiałego bankruta kreatywnego.

Opublikowano
Mimo wszystko to niebezpieczny precedens w cyfrowej dystrybucji. Zapłaciłeś, miałeś, a teraz już nie masz, i jest to chyba pierwszy taki przypadek.
Bungie wycięło z Destiny 2 zawartość z 3 DLC i całe story z podstawki xD
  • Haha 1
  • Smutny 1