Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Odkąd odpaliłem Duckstation na androidzie to mam milion godzin przenośnej gry przed sobą na smartfonie. Chrono Crossy, Xenogearsy, Finale... Gdzie tu jeszcze czas na słicza.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 178,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

A jak w to grasz na komórce? Bo u mnie każde marzenia i plany kończa się gdy uświadamiam sobie że sterowanie jest na dotykowym ekranie.

Opublikowano

Dotykiem właśnie. W rpgi nie ma problemu na 6.5", trochę karkołomnej w platformersa typu Tombi 1 & 2. Ale ta gra była genialna, czemu nie ma trójki na current geny.

Opublikowano

A jak walczysz z jakimś bossem i dzwoni fotowoltaika to nie wytrąca cię to z rytmu?

Opublikowano
12 minut temu, Rtooj napisał:

A jak w to grasz na komórce? Bo u mnie każde marzenia i plany kończa się gdy uświadamiam sobie że sterowanie jest na dotykowym ekranie.

zawsze można kupić przystawkę i grać tak jak Pan Jezus powiedział za pomocą przycisków jak na konsoli

Razer Kishi review: The ultimate controller for mobile gaming

Opublikowano
2 minutes ago, GearsUp said:

A jak walczysz z jakimś bossem i dzwoni fotowoltaika to nie wytrąca cię to z rytmu?

Tryb nie przeszkadzać, mówi to panu coś?

Opublikowano

Miałem już z 3 podejścia do telefonu, no nie da się, są jakieś wyjątki głównie pod telefon, ale emulatory nie. Musze jednak czuć fizycznie pada albo chociaż grzybka.

Opublikowano

Całe szczęście istnieje sprzęt na którym nikt nie przeszkodzi nam zabawie, bo nie da się na nim ani porozmawiać ze znajomym ani nawet wysłać wiadomości tekstowej

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Całe szczęście istnieje sprzęt na którym nikt nie przeszkodzi nam zabawie, bo nie da się na nim ani porozmawiać ze znajomym ani nawet wysłać wiadomości tekstowej

a i pograć w pełnym słoneczku na hamaczku da się :banderas:

Opublikowano

rpg bardzo spoko na telefonie, jakis czas temu FFT konczylem, w stardew valley tez sie przyjemnie grało, ale w jakies platformowki czy strzelanki to sobie nie wyobrazam bez pada.

Opublikowano
15 minut temu, Rtooj napisał:

Komórka bez karty sim? Nadal słabo.

:pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, Rtooj napisał:

Miałem już z 3 podejścia do telefonu, no nie da się, są jakieś wyjątki głównie pod telefon, ale emulatory nie. Musze jednak czuć fizycznie pada albo chociaż grzybka.

Jak byłem młody też lubiłem czuć fizycznie grzybka gdy pojawiała się Tifa w FF7 :isee:

Opublikowano

Chodzi o penis?  :) A granie na telefonie w normalne gry? Pojebana akcja

Opublikowano

FF7 nie obslugiwalo analogow na psx wiec chyba chodzi o to, ze Red na widok Tify krecil galkami wyobrazajac sobie ze masuje suty :) 

Opublikowano
  • Autor

Mogą zarabiac i po 7k (netto), a we łbach nadal to samo co 15lat temu xD

Czasowy ex preorder Callisto Protocol - nowe gówno w Szambie.

Opublikowano

Wogóle słowo "exclusive" to zostało już tak wysrane przez branżę że szok 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Konsola NFT xd 

Zdjęcie

ktoś się zapytał jakie gry będzie można na tym zagrać xD

Spoiler

Zdjęcie

Opublikowano

https://www.ubisoft.com/en-gb/help/gameplay/article/decommissioning-of-online-services-september-2022/000102396

Dlaczego mnie nie dziwi, że to akurat Ubisoft zabiera dostęp do kupionych wcześniej DLC. Pewnie w przyszłości sytuacja będzie się powtarzać, więc jeśli ktoś kupuje gierki od tych kurwiów to niech nie bierze dodatków, szkoda siana na wspieranie tego zaropiałego bankruta kreatywnego.

Opublikowano

Mimo wszystko to niebezpieczny precedens w cyfrowej dystrybucji. Zapłaciłeś, miałeś, a teraz już nie masz, i jest to chyba pierwszy taki przypadek.

Opublikowano
Mimo wszystko to niebezpieczny precedens w cyfrowej dystrybucji. Zapłaciłeś, miałeś, a teraz już nie masz, i jest to chyba pierwszy taki przypadek.
Bungie wycięło z Destiny 2 zawartość z 3 DLC i całe story z podstawki xD