ASX 14 714 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Ale bądzmy poważni, nie jest to ani gra bezbłędna jak "FF XVI". Ani gra usługa w stylu Drivecluba czy Sea of Thieves, wybrakowana z zawartości i problemami technicznymi którą trzeba ratować patchami. To zwyczajna, sprawna technicznie, klasyczna i kompletna gra RPG, dostanie dodatki fabularne i jakieś patche naprawiające bugi jak wszystkie inne gry, ale nie zmienią one w żaden sposób znaczący sposób gry. I dla tego gościa z IGNu który przebierał się za Kratosa to dalej będzie gra 7/10, żadne "szlify" tu nie pomogą. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Że Mejm się nie zna to kumam, ale Pupcio? Upadek zagrajmera jednak zaczyna się od nabycia laktoka Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Przecież nie pisze że ta gra jest w jakimś fatalnym stanie ale asax napisał jakby to była gra idealna i nie ma tam czego naprawiać albo ulepszać + przecież przed premierą mówili że mają zamiar długo wspierać starfielda ( chyba że znowu mi się miesza coś bo jestem stary) więc o co cho? Mejm wiadomo że pisał to z przekąsem bo jest uczulony na gry wydane po 2013 hehe Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 dobra dobra Pawcio, już się nie tłumacz, po prostu walnąłeś babola w ramach nieudanego trollingu i tyle Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Żaden troll, dobrze napisałem i tyle a boty już obrona częstochowy kosmicznej gry gdzie eksploracja kosmosu to wybranie w menu planety i oglądanie loadingów a nie latanie statkiem więc może niech to DOSZLIFUJĄ Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 14 minut temu, Pupcio napisał: Przecież nie pisze że ta gra jest w jakimś fatalnym stanie Chodziło mi o tego GAASa, którym Starfield no jednak nie jest xD Singlowy RPG, żadna gra zasługa do dojenia na skinach i skrzyneczkach z dziennymi misjami. Ma być jakieś DLC, ale pewnie w stylu tych poprzednich Falloutów i Skyrimów. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Wstrzymaj konie bzdurson. Wjadą mody to i pojawi się magiczny sklepik jak do f4 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 dodałbym jeszcze że moje zapytanie do Mejma o to co chce szlifować w Starfieldzie, implikowało u Pupcia od razu teorie, że uważam Starfielda za grę idealną pozbiowioną wad. Oj ciężko u Pawcia z logiką ostatnio 1 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 No skoro nie widzisz w starfieldzie nic co trzeba by doszlifować to jak to inaczej odczytać? Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Teraz, Pupcio napisał: No skoro nie widzisz w starfieldzie nic co trzeba by doszlifować to jak to inaczej odczytać? a teraz napisz w którym momencie napisałem że w Starfieldzie nic nie trzeba doszlifować Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 masakra zagrywki prosto ze sztabu pr microsoftu 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Przeciez w samym temacie SF jakis rodzyn napisal, ze to bardzo dobra gra i bedzie szlifowana latami, co samo w sobie jest sprzecznoscia xD I do tego nawiazywal komentarz o ocenie 7/10. Dziwne, ze centrala PR w ms go przeoczyla... W ch.uju mam czy gra jest gaasem czy nie, ale zakladac, ze to finalny produkt wydany przez firme, ktora zbroja dla konia zapoczatkowala ciemne wieki branzuni, to trzeba albo mocno wierzyc albo byc mocno s t r o n n i c z y m. A sam glowny temat piekny. Wybudzil nawet najwiekszy zielony beton. Dzieki majkrosofta, dobrze ze jestes. 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 A to nie jest finalny produkt? Czego brakuje Starfieldowi by nazwać go finalnym produktem? A co do forum to ludzie różne rzeczy piszą, w temacie Finala pisano np. że gra to mesjasz i w dodatku nie pisały tego randomy, a zbiera takie same oceny jak Starfield, co jest o wiele większym absurdem. Ale tego centrala z PS4 nie wyłapała. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Generalnie aby utrzymać na forum zgodę i zagrajmerską miłość musimy trzymać się narracji, że gra to niewypał i znów oszukał nas jebany Xbox. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 11 minut temu, ASX napisał: A to nie jest finalny produkt? No skoro ma byc "szlifowany latami" to chyba nie jest xD Znajdz sobie tamtego autora i go pytaj. Ja tylko podbijam narracje Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Nie ma czego szlifować bo wszystko jest TOP, najważniejsza premiera tego roku i gra zmieniającą branżę/definiująca gatunek rpg rozumiesz czy pięściami tłumaczyć Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 2 godziny temu, ASX napisał: A to nie jest finalny produkt? Czego brakuje Starfieldowi by nazwać go finalnym produktem? Dla mnie to pierwszy raz w historii forumek obrzydził mi totalnie premierę gry. Jeśli mówimy o growym szambie to zdecydowanie wybiło ono na forum. Wyszła normalna bardzo dobra produkcja, a to co się tu ojebalo to naprawdę szok. Sprowadzenie jej do roli crapa, cw rozlewające się po wielu tematach, nagle "nowi użytkownicy" piszący obiektywnie. Przelewające się wszędzie screeny z gry pokazujące że to takie guwno, ludzie piszący o tym jakby to nie był wogóle skończony produkt. A nikt nawet nie skończył, ba! nawet dobrze nie pograł. Ja nawet nie mówię że to musi być jakaś wybitna gra, sam obejrzałem recke tego UV z gry online (bo często podobało mi się jego spojrzenie) i on dał 8, uargumentował i luz. 4 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Ja naprawdę wolałbym żeby gra wyszła też na PS5 wtedy jestem przekonany że nie byłoby większości tego szamba w temacie. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Nie od dziś wiadomo, że niebieskie community jest najbardziej toksyczną grupą w internetach jeśli chodzi o gierki, no ale już nic na to nie poradzicie. 3 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 6 godzin temu, drozdu7 napisał: Dla mnie to pierwszy raz w historii forumek obrzydził mi totalnie premierę gry. Jeśli mówimy o growym szambie to zdecydowanie wybiło ono na forum. Wyszła normalna bardzo dobra produkcja, a to co się tu ojebalo to naprawdę szok. Sprowadzenie jej do roli crapa, cw rozlewające się po wielu tematach, nagle "nowi użytkownicy" piszący obiektywnie. Przelewające się wszędzie screeny z gry pokazujące że to takie guwno, ludzie piszący o tym jakby to nie był wogóle skończony produkt. A nikt nawet nie skończył, ba! nawet dobrze nie pograł. Ja nawet nie mówię że to musi być jakaś wybitna gra, sam obejrzałem recke tego UV z gry online (bo często podobało mi się jego spojrzenie) i on dał 8, uargumentował i luz. Wywalone w pupcie gejmingu i chorągiewki. Nintendo lasuje mózg od 2001r. Najważniejsza premiera dla nich to mario z trąbą. A niebiescy gloryfikują yebane dlc po raz trzeci w pajęczym sosie z tymi samymi animacjami walki. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 (edytowane) 8 godzin temu, drozdu7 napisał: Dla mnie to pierwszy raz w historii forumek obrzydził mi totalnie premierę gry. Jeśli mówimy o growym szambie to zdecydowanie wybiło ono na forum. Wyszła normalna bardzo dobra produkcja, a to co się tu ojebalo to naprawdę szok. Sprowadzenie jej do roli crapa, cw rozlewające się po wielu tematach, nagle "nowi użytkownicy" piszący obiektywnie. Przelewające się wszędzie screeny z gry pokazujące że to takie guwno, ludzie piszący o tym jakby to nie był wogóle skończony produkt. A nikt nawet nie skończył, ba! nawet dobrze nie pograł. Ja nawet nie mówię że to musi być jakaś wybitna gra, sam obejrzałem recke tego UV z gry online (bo często podobało mi się jego spojrzenie) i on dał 8, uargumentował i luz. Co się dziwić. Sony kolejny rok dostaje odgrzewane kotlety, już za chwileczkę trzecia odsłona Spidermana w zaledwie 5 lat, a tu ten dziadowski MS obok nowej FM czy AoEIV na konsole wydaje w tym samym roku dwa nowe, bardzo dobrze przyjęte IP. Właściwie to trzy, ale całe szczęście, że ten Redfall okazał się porażką bo by co niektórym tętniaki popękały przed końcem 2023. Jeszcze ten nieszczęsny Baldur miał nigdy nie wyjść na X'a więc już było jaranko jak zjada Crapfielda, a tu te trepy z Larian nagle piszą, że gra wyjdzie na X'a "wrzesień-listopad, jak najszybciej się da", więc w sam raz jak zielone karaczany skończą oglądać ekrany ładowania w Starfield Później do człowieka dociera, że Ci co tak z cieczką latają mają po 30-40 lat. Edytowane 2 września 2023 przez SnoD Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Ty też masz 30-40 lat, a jesteś bezrefleksyjnym, darmowym dla MSu botem xbotowym. Nie krytykuj tych z cieczką. 1 Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Chyba coś Ci się w głowie lewaku poprzewracało. Ty widziałeś żebym chodził po tematach PS albo CW I ludziom gry obrzydzał? Siedzę w tematach gier w które gram czy mam zamiar grać i tyle. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Kurczę, no nie wiem, ale jak słyszę nazwę "Donsterydo", to jakoś pokazuje mi się komunikat o wieloletnim xboxowym bocie broniącym każdej decyzji korporacji. Może jakiś błąd w moim lewackim mózgu. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 2 września 2023 Opublikowano 2 września 2023 Dalej tak jest, nic się nie zmieniło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi